Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beni de etiketleyin Canlar dayanamayıp dönecem yine galiba

Nego ben çok acikiyorum sahura kadar ben yapamam hurma yi yapicam diyorum yalancı durumuna dusuruyom kendimi ama Toto yemiyo yapmaya
Gülümse ben bu sahurda naptım bak.iki ya da üç haşlanmış yumurta yanına süt. Bayağı tok tutuyor

Nego ben çok acikiyorum sahura kadar ben yapamam hurma yi yapicam diyorum yalancı durumuna dusuruyom kendimi ama Toto yemiyo yapmaya
Canım nasıl iyi hissedeceksen onu yap mecbur değilsin ki
Sahura gözleme yaptım yufkadan, tadına bile bakmadım baksam hurmanın etkisi giderdi
İyiyim biraz canim,dediklerinjzi yaptim indi az ama agriyo nedense nedense sadece sağ taraf
Çok şükür canım, ağrının tamamen geçmesi bir kaç gün sürer, önemli olan ateşin olmasın mastit olsan o çok zor.
Tek taraflı olur zaten çoğunlukla

Gunaydin canim ❤

Günaydın hosgeldiniz
Profildeki kiloda misiniz
Iftar ve sahur menüleriniz önemli herseyden ölçülü yerseniz kilo almadan atlatirsiniz
79.2yim evet cnm iftarda pide yedim 8de akşam da 2 gibi ekmeksiz kahvaltı yaptım ve uyudum az yedim zaten yemek yemiyorum ben normalde acıkmıyorum da su beni zorluyor şeker başlangıcında olabilirim sanki çölde kalmışım gibi susarım günde 3 4 ltyi geciyor dalağımda şişme yapıyor ben eyluleylem nick degiştim :)

7 li rakamlari gormussun ne guzel
Pide miktarida onemli iftarda ,corba yemek derken pideye dikkat et.
Cook içiyormuşsun suyu bende hic aramam zorla iciyorum sahurdan sonra :)

7 li rakamlari gormussun ne guzel
Pide miktarida onemli iftarda ,corba yemek derken pideye dikkat et.
Cook içiyormuşsun suyu bende hic aramam zorla iciyorum sahurdan sonra :)
Gördüm col şükür 10 gün oldu kabızlık var okadar su içmeme rağmen düşün şekerim.
Pideyi dün ilk oruç diye yedim yoksa bana ekmeksiz 2 kase corba ve suyumda yeterdi :)

Karar verwbildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…