- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
İyiyim biraz canim,dediklerinjzi yaptim indi az ama agriyo nedense nedense sadece sağ tarafCanım nasıl oldun?
Beni de etiketleyin Canlar dayanamayıp dönecem yine galiba24 nisan cuma
09.00
4 parça peynir
6siyah zeytin
2 yeşil zeytin
1 yumurta ve sarısı
3 ceviz
1 muz
13.30
3 kaşık mercimekli bulgur
1 kaşık hummus
1 kaşık biber yoğurtlama
1 kaşık cevizli biber
Üstüne yulaf unu tahin yumurta ve muz ile denediğim bir nescafe fincanı kadar olan çakma sufleyi yedim
18.30
Kereviz pancar ıspanak maydonoz salatalıklı Smoothie
SSpor 555 bölgesel 92p
Su 3 lt
Zipzip- @happy_mom_
Gülümse ben bu sahurda naptım bak.iki ya da üç haşlanmış yumurta yanına süt. Bayağı tok tutuyorNego ben çok acikiyorum sahura kadar ben yapamam hurma yi yapicam diyorum yalancı durumuna dusuruyom kendimi ama Toto yemiyo yapmaya
Gunaydin canim ❤Günaydın
Günaydın hosgeldinizGünaydın kızlar oruçta kilo almak istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim varmı bir tecrübesi olan kilo vermeye devam edelim :)
Gunaydin canim ❤Günqydın kızlarrr❤❤❤❤❤❤
Ben gayet memnunum şekerim sabırlık bir şey yok kiAllah size sabır versin
Canım nasıl iyi hissedeceksen onu yap mecbur değilsin kiNego ben çok acikiyorum sahura kadar ben yapamam hurma yi yapicam diyorum yalancı durumuna dusuruyom kendimi ama Toto yemiyo yapmaya
Çok şükür canım, ağrının tamamen geçmesi bir kaç gün sürer, önemli olan ateşin olmasın mastit olsan o çok zor.İyiyim biraz canim,dediklerinjzi yaptim indi az ama agriyo nedense nedense sadece sağ taraf
79.2yim evet cnm iftarda pide yedim 8de akşam da 2 gibi ekmeksiz kahvaltı yaptım ve uyudum az yedim zaten yemek yemiyorum ben normalde acıkmıyorum da su beni zorluyor şeker başlangıcında olabilirim sanki çölde kalmışım gibi susarım günde 3 4 ltyi geciyor dalağımda şişme yapıyor ben eyluleylem nick degiştim :)Gunaydin canim ❤
Günaydın hosgeldiniz
Profildeki kiloda misiniz
Iftar ve sahur menüleriniz önemli herseyden ölçülü yerseniz kilo almadan atlatirsiniz
7 li rakamlari gormussun ne guzel79.2yim evet cnm iftarda pide yedim 8de akşam da 2 gibi ekmeksiz kahvaltı yaptım ve uyudum az yedim zaten yemek yemiyorum ben normalde acıkmıyorum da su beni zorluyor şeker başlangıcında olabilirim sanki çölde kalmışım gibi susarım günde 3 4 ltyi geciyor dalağımda şişme yapıyor ben eyluleylem nick degiştim :)
Gördüm col şükür 10 gün oldu kabızlık var okadar su içmeme rağmen düşün şekerim.7 li rakamlari gormussun ne guzel
Pide miktarida onemli iftarda ,corba yemek derken pideye dikkat et.
Cook içiyormuşsun suyu bende hic aramam zorla iciyorum sahurdan sonra :)
Marka önerebilir misiniz?Almanyadayim ben burda kullanan arkadaşlarımın hepsi aşırı memnun robot süpürgeden ama halamin kızı bakmıştı turkiyede çok pahalılarmış
Karar verwbildiniz mi?canım onda da çok model var çevremde kullanan biçok kişi var hatta 10 yıldır kullananlar var memnunlar
tabi 1000 tl lik olanda var ucu bucağı olmayan yüksek fiyatlı olanlarda var
ben hem makul fiyatlı olsun hem istediğim gibi olsun dediğim için 1 senedir bakınıyorum sadece
Gunaydin canim ❤gunaydin kizlar
Gunaydin canim ❤Günaydın kizlar yeni uyandım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?