Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya iğne yaparlar aslında acile gitsen göğsünü sağmışmıydın?
Sagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo

Sagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo

Sen yasağı düşünme hastalığa yasak yok ki acil durumda gitmek daha zor bana görede apar topar dün yaptıklarını bugünde yap bakalım nasıl olucak emmiyomu o tarafı?

Sen yasağı düşünme hastalığa yasak yok ki acil durumda gitmek daha zor bana görede apar topar dün yaptıklarını bugünde yap bakalım nasıl olucak emmiyomu o tarafı?
Dünden daha iyi şükür bazen istiyo emcem diyo biraktircamda agliyo çok gece uyumuyo meme olmadan,inşallah gecer 2gune

Sütün varsa emzir niye bıraktırıyosun? Uykuya bişey demiyorum emen çocukla uyku zor ama süt onlar için çok önemli.
Hemşire de oyle dedi azdaha sabret bu hastaliklardan çokkk korur 2yas olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…