Gunaydin canim ❤Günaydın
Günaydın canim iyiyim ama nedense halaaa agriyo bikacgune gecer inşallah elleyemiyorum sıcak tutuyorum surekliGunaydin canim ❤
Nasıl oldun ağrıların geçti mi
Günaydın canim iyiyim ama nedense halaaa agriyo bikacgune gecer inşallah elleyemiyorum sıcak tutuyorum surekli
Ohhhhhh afiyet olsun bide söylüyooo utanmiyoZipzip-
İftarda pek az yemedim herşeyden yedim yani toplayınca hepsini az olmuyor. İlk gündü tatlıda yedim.
Ohhhhhh afiyet olsun bide söylüyooo utanmiyo
Sagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyoYa iğne yaparlar aslında acile gitsen göğsünü sağmışmıydın?
Sagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo
Hadi ilk gunn diye birsey demiyoruz bugun iftarda daha guzel menu bekliyoruzZipzip-
İftarda pek az yemedim herşeyden yedim yani toplayınca hepsini az olmuyor. İlk gündü tatlıda yedim.
Dünden daha iyi şükür bazen istiyo emcem diyo biraktircamda agliyo çok gece uyumuyo meme olmadan,inşallah gecer 2guneSen yasağı düşünme hastalığa yasak yok ki acil durumda gitmek daha zor bana görede apar topardün yaptıklarını bugünde yap bakalım nasıl olucak emmiyomu o tarafı?
yesin yesin kaptanim sonra tartidaHadi ilk gunn diye birsey demiyoruz bugun iftarda daha guzel menu bekliyoruz
Dünden daha iyi şükür bazen istiyo emcem diyo biraktircamda agliyo çok gece uyumuyo meme olmadan,inşallah gecer 2gune
Hemşire de oyle dedi azdaha sabret bu hastaliklardan çokkk korur 2yas olsun dediSütün varsa emzir niye bıraktırıyosun? Uykuya bişey demiyorum emen çocukla uyku zor ama süt onlar için çok önemli.
yesin yesin kaptanim sonra tartidaağlar
Hemşire de oyle dedi azdaha sabret bu hastaliklardan çokkk korur 2yas olsun dedi
3numara kazanın dibisiTabi ya sen biliyosundur zaten ilk çocuğun değil
geçmiş olsun canimArkadaşlar ban yedim kilo bildirimi yapamadımçokta güzel eksiyle gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?