- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Ya kaç kere denedim ban yedimi girilmiyorgeçmiş olsun canim
Nettinde banlandinYa kaç kere denedim ban yedimi girilmiyor
Yanlış yere konu açmışım,kimseyle polemiğe falan girmedim,noterde çalışan biri lazimdi daNettinde banlandin
Keşke bilen birisinden yardim isteseydin canimYanlış yere konu açmışım,kimseyle polemiğe falan girmedim,noterde çalışan biri lazimdi da
Bilen birini istedim bende işte bulamadım kimseyi neyse sağlık olsun,Keşke bilen birisinden yardim isteseydin canim
Ucuncu olduk bu hafta belki ikinci olurudk ama haftaya cuma artıkArkadaşlar ban yedim kilo bildirimi yapamadımçokta güzel eksiyle gelmiştim
Gunaydin canim ❤Günaydınnn
madamhd iftarda şiştim demişsin sıvı yüzünden bende aynısını yaşadım 2 bardak içtim sadece çok kötü etkiledi.
Yudum yudum az içmek lazım
Evet canım sıvıdan biliyorum. O kadar şiştim ki sahura kalktığımda bile hala nefes alamıyodum hurmamıda yiyemedim. Kesinlikle böyle yapmam artık. Suyumu çorbamı içer kalkar namaz falan kılarım. Sonra yemek yerim.
Yazdım canım çıkmadı kimse, dün içim içimi yedi yazamadım kilomu diye sabah 63 u gördüm canım çok mutluyum 64 zincirini kırdım iki hafta sonundaUcuncu olduk bu hafta belki ikinci olurudk ama haftaya cuma artık
Konu acmak yerine profil mesajlarinda yaz canim daha cabuk ulasirsin cevabına
Yöneticilere ulasabiliyorsun galiba banli oldugun dönemde ama saglik olsun haftaya 62 leri gorursunYa
Yazdım canım çıkmadı kimse, dün içim içimi yedi yazamadım kilomu diye sabah 63 u gördüm canım çok mutluyum 64 zincirini kırdım iki hafta sonunda
Hurmayı bosunami yedin aç kaldiginla kaldın sahurda yediğin hurmalar iftarda seni tirmalarhiç olmamış iftar iftarda yediğini geçsem geç saatte şekerpare ne neyse menülerinde ilk defa görüyorum bir daha gormim
@Negoo ben çok acikiyorum sahura kadar ben yapamam hurma yi yapicam diyorum yalancı durumuna dusuruyom kendimi ama Toto yemiyo yapmaya
Tarhana corbasiGelelim günün anlam ve önemini belirten soruya
Peki bugün ne yemek yapacaksınız
Akşama size geliyorumTarhana corbasi
Karnıyarık
Salata
Tatlı yapacak miyiz bilmiyorum:))
Iyiyim canım sen nasilsin ❤Hayırlı günler hayırlı Ramazanlar kızlar nasılsınız
Zipzip- kaptancım nasılsın ?
Zeynolin44 sağol canım korumadayım şimdilik.. 77-78 arası gidip geliyorum.. Ramazan ayında bakalım nasıl olacak..
iftardan önceki kilomu merak ediyorum
Gel canim bekliyorum ❤Akşama size geliyorumen evrişim menülerden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?