Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Poposunu şekillendiriyor heralde

Hosgeldin canim nasılsın
Hayırlı ramazanlar,kilonu koruyabilmende güzel tartil bizede söyle kilonu bakalim aynı misin

Allah seni iyi ede diyorum nerden tanıyorum ben bunu

Sagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo
Ambulansı araya bilirsin gelir seni evden alırlar

Yanlış yere konu açmışım,kimseyle polemiğe falan girmedim,noterde çalışan biri lazimdi da
Noter seni kurtaramadı üstüne ban yedin dün baktım msj larda bişey yoktu konu yuzunden olduğunu anladim kız sosyal medya falan kullanmiyormusun Zipzip- kaptanim instegram açtı onu takibe al böyle durumlarda bildirim yapmak icin lazım olur şimdide ben banlanirmisim

O neydi gııı

Gelelim günün anlam ve önemini belirten soruya
Peki bugün ne yemek yapacaksınız
Öncelikle E Elif_Eylul okumasin başıma.patliyo dunden düğün corbam var yanına sebze güveç tavuk hasliycam suyuna tavuklu bulgur pilavı yapicam kendime cacık evdekiler içecek delisi onlara yok dolabı gazlı içecek doldurdular

Sagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo
Slm cnm geçmiş olsun bilirim o durumu çok kötü bir sey sütünü sagdiktan sonra yoğurt süt iyi geliyor ve birde göğsünü açık tut yani hiç bir sey üstünde olmasin yoğurt surmen ve hava alması iyi gelecek

Ev ahalisi kalabalik keşke bizdede öyle olsaydi nr güzeldi eski günler babam her ramazan burnumuzdan getirirdi corba çok erken doldurturdu suyu desen 20 dk kalmışken doldururdu hadi hadi der acele ettirirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…