- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Poposunu şekillendiriyor heraldePin auf Gesundheit
11.10.2019 - DON'T WAIT UNTIL IT'S TOO LATE! 💪🏻 PRO FIT, der Beckenboden-Trainer ist die neue Geheimwaffe der Frau und kann vieles im Leben verbessern! Denn es ist nie zu spät mit dem Beckenboden-Training anzufangen. Egal ob mit 40 oder mit 70 Jahren, wichtig ist nur, dass die Übungen regelmäßig...pin.it
Bu nasıl bi hareket
Iyiyim canım sen nasilsin ❤
Kilonu az cok koruyorsun ne guzel
Benimkiler nohut pilav cacık istedilerGelelim günün anlam ve önemini belirten soruya
Peki bugün ne yemek yapacaksınız
İnşallah canimYöneticilere ulasabiliyorsun galiba banli oldugun dönemde ama saglik olsun haftaya 62 leri gorursun
Hosgeldin canim nasılsınHayırlı günler hayırlı Ramazanlar kızlar nasılsınız
Zipzip- kaptancım nasılsın ?
@Zeynolin44 sağol canım korumadayım şimdilik.. 77-78 arası gidip geliyorum.. Ramazan ayında bakalım nasıl olacak..
iftardan önceki kilomu merak ediyorum
Allah seni iyi ede79.2yim evet cnm iftarda pide yedim 8de akşam da 2 gibi ekmeksiz kahvaltı yaptım ve uyudum az yedim zaten yemek yemiyorum ben normalde acıkmıyorum da su beni zorluyor şeker başlangıcında olabilirim sanki çölde kalmışım gibi susarım günde 3 4 ltyi geciyor dalağımda şişme yapıyor ben eyluleylem nick degiştim :)
İnanmiycan kaptanim ama 2 lt bitirdim7 li rakamlari gormussun ne guzel
Pide miktarida onemli iftarda ,corba yemek derken pideye dikkat et.
Cook içiyormuşsun suyu bende hic aramam zorla iciyorum sahurdan sonra :)
Kız 10.30 da kalktım wc gittim baktım kimseden ses yok uyumuşum geri bi baktim ezan okunuyo bugun çok uyumuşum geldim ahaa
maşallah yataydin dahaKız 10.30 da kalktım wc gittim baktım kimseden ses yok uyumuşum geri bi baktim ezan okunuyo bugun çok uyumuşum geldim ahaa
Ambulansı araya bilirsin gelir seni evden alırlarSagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo
yesin yesin kaptanim sonra tartidaağlar
Noter seni kurtaramadı üstüne ban yedin dün baktım msj larda bişey yoktu konu yuzunden olduğunu anladim kız sosyal medya falan kullanmiyormusunYanlış yere konu açmışım,kimseyle polemiğe falan girmedim,noterde çalışan biri lazimdi da
O neydi gıııPin auf Gesundheit
11.10.2019 - DON'T WAIT UNTIL IT'S TOO LATE! 💪🏻 PRO FIT, der Beckenboden-Trainer ist die neue Geheimwaffe der Frau und kann vieles im Leben verbessern! Denn es ist nie zu spät mit dem Beckenboden-Training anzufangen. Egal ob mit 40 oder mit 70 Jahren, wichtig ist nur, dass die Übungen regelmäßig...pin.it
Bu nasıl bi hareket
Öncelikle E Elif_Eylul okumasin başıma.patliyoGelelim günün anlam ve önemini belirten soruya
Peki bugün ne yemek yapacaksınız
Karnıyarık pilavsiz olmaz öksüz bırakmayın evdekilerdemi diyetteTarhana corbasi
Karnıyarık
Salata
Tatlı yapacak miyiz bilmiyorum:))
Slm cnm geçmiş olsun bilirim o durumu çok kötü bir sey sütünü sagdiktan sonra yoğurt süt iyi geliyor ve birde göğsünü açık tut yani hiç bir sey üstünde olmasin yoğurt surmen ve hava alması iyi gelecekSagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo
Ev ahalisi kalabalik keşke bizdede öyle olsaydi nr güzeldi eski günler babam her ramazan burnumuzdan getirirdi corba çok erken doldurturdu suyu desen 20 dk kalmışken doldururdu hadi hadi der acele ettirirdiÖncelikle E Elif_Eylul okumasin başıma.patliyodunden düğün corbam var yanına sebze güveç tavuk hasliycam suyuna tavuklu bulgur pilavı yapicam kendime cacık evdekiler içecek delisi onlara yok dolabı gazlı içecek doldurdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?