- 11 Nisan 2019
- 1.295
- 5.667
- 78
Instagram im yok canım herkes aç diyor ısrarla açmıyorumNoter seni kurtaramadı üstüne ban yedin dün baktım msj larda bişey yoktu konu yuzunden olduğunu anladim kız sosyal medya falan kullanmiyormusunZipzip- kaptanim instegram açtı onu takibe al böyle durumlarda bildirim yapmak icin lazım olur şimdid kie ben banlanirmisim
Okumadim zatiiiiÖncelikle E Elif_Eylul okumasin başıma.patliyodunden düğün corbam var yanına sebze güveç tavuk hasliycam suyuna tavuklu bulgur pilavı yapicam kendime cacık evdekiler içecek delisi onlara yok dolabı gazlı içecek doldurdular
Evet ya eski ramazanlar çok daha güzeldi büyüklerle şimdi eşim ben oğlum kızım 4 kişiyiz sofraya oturmaya yer bulamazdikEv ahalisi kalabalik keşke bizdede öyle olsaydi nr güzeldi eski günler babam her ramazan burnumuzdan getirirdi corba çok erken doldurturdu suyu desen 20 dk kalmışken doldururdu hadi hadi der acele ettirirdi
sağol canım yoğurdu ilk defa duydum onuda bugün deneyim kötü birseymis gerçekten canim yaniyo elleyinceSlm cnm geçmiş olsun bilirim o durumu çok kötü bir sey sütünü sagdiktan sonra yoğurt süt iyi geliyor ve birde göğsünü açık tut yani hiç bir sey üstünde olmasin yoğurt surmen ve hava alması iyi gelecek
O zaman bi daha ban yeme hele cumaya yakinInstagram im yok canım herkes aç diyor ısrarla açmıyorum
Canım başımdan olmayacak bir iş geçti ,O zaman bi daha ban yeme hele cumaya yakin
Dogur 2 tane dahaEvet ya eski ramazanlar çok daha güzeldi büyüklerle şimdi eşim ben oğlum kızım 4 kişiyiz sofraya oturmaya yer bulamazdik
Bnde yaşadım normal doğum yaptim bu kadar kötü olmamıştım ya dene inşallah iyi gelir sanadasağol canım yoğurdu ilk defa duydum onuda bugün deneyim kötü birseymis gerçekten canim yaniyo elleyince
Oooo ban hanım gelmişCanım başımdan olmayacak bir iş geçti ,
Neyse gecemis olsunCanım başımdan olmayacak bir iş geçti ,
Corba tek yemek yetiyor canimKarnıyarık pilavsiz olmaz öksüz bırakmayın evdekilerdemi diyette
Ben de burasi icin açtım cakma bir hesap oldu:)))Instagram im yok canım herkes aç diyor ısrarla açmıyorum
Tunaydin canimGeçmiş bitti iftar gelditunaydinnnn hayırlı gunlerrrrrrr 6. Takım sakinleri
Erken mi tartildin canimBenim dünki menüm öyle çok kötü değil di kizlar ama tartildim 74.3 çıktım neden
Ohh afiyet olsun canım.Kız sido nerdesin hani.diyetisyene başlayınca gelecektin gelmiyorsun artık dövimmi sövimmi seçimini yap o parlayan şey dediğin güveçse patates püresi yatağında köfte şekerim digeride düğün çorbası bu arada bugün köfteye calismisim
Ya canım hastaneyi acili falan arayıp durumu bir söylesen belki yardımcı olurlarSagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo
Kabak, patlıcan dolmaGelelim günün anlam ve önemini belirten soruya
Peki bugün ne yemek yapacaksınız
Sido.ben senin diyetisyeni çok.sevdim valla ne güzel şeyler.vermis öyle.o bulgurun yanındaki kemiklerde niye et yok bacım yedindemi koydun23 nisan
Eki Görüntüle 2625188
Leslie boosted yaptım bir program indirdim leslie den sonra 10 dk kadar karın çalışıyorum.
Bu da Ramazan menüm 24 Nisan
Eki Görüntüle 2625192
İftarı önce su ve bir kase çorbayla açtım bi namaz arası verip yemeğimi yedim. Foto çekmeyi unutmuşum.Yine leslie ve arkasından 10 dk bölgesel egzersiz yaptım. Suyu 2ye tamamladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?