Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Instagram im yok canım herkes aç diyor ısrarla açmıyorum

Okumadim zatiiii

Ev ahalisi kalabalik keşke bizdede öyle olsaydi nr güzeldi eski günler babam her ramazan burnumuzdan getirirdi corba çok erken doldurturdu suyu desen 20 dk kalmışken doldururdu hadi hadi der acele ettirirdi
Evet ya eski ramazanlar çok daha güzeldi büyüklerle şimdi eşim ben oğlum kızım 4 kişiyiz sofraya oturmaya yer bulamazdik

sağol canım yoğurdu ilk defa duydum onuda bugün deneyim kötü birseymis gerçekten canim yaniyo elleyince

Ohh afiyet olsun canım.
Sövme kız dövebilirsin döv beni. Valla gelemiyorum ya wifi ile bağlandığım komşu köyüne gitti net çekmiyor 40 saat bekliyorum bir sayfaya girmek için.
Bir de eşim de evde elimde telefonu gördükçe delleniyor adam

23 nisan

Leslie boosted yaptım bir program indirdim leslie den sonra 10 dk kadar karın çalışıyorum.
Bu da Ramazan menüm 24 Nisan

İftarı önce su ve bir kase çorbayla açtım bi namaz arası verip yemeğimi yedim. Foto çekmeyi unutmuşum.Yine leslie ve arkasından 10 dk bölgesel egzersiz yaptım. Suyu 2ye tamamladım.

Sagyorum sürekli,canim.biz öyle biyerde oturuyoruzki arabanız yok bide otobusle gitmemm icin ufaklikta gelmesi lazim zaten yasak izin nerden alcam alsam izin 2veseyit 2saat gitmem bazen nefret ediyorum oturdugum yerden yazinda guzel oluyo
Ya canım hastaneyi acili falan arayıp durumu bir söylesen belki yardımcı olurlar

Sido.ben senin diyetisyeni çok.sevdim valla ne güzel şeyler.vermis öyle.o bulgurun yanındaki kemiklerde niye et yok bacım yedindemi koydun menüleri cok begendim pankek kurabiye ohh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…