Yarınki menüm.ola.bulur borek hariçKabak, patlıcan dolma
Yayla çorbası
Börek
Kolay gelsin canımKimseleee yoh temizlik yapıyordum gidim.devam edim
Tarhana corbasi
Karnıyarık
Salata
Tatlı yapacak miyiz bilmiyorum:))
Benimkiler nohut pilav cacık istediler
Öncelikle E Elif_Eylul okumasin başıma.patliyodunden düğün corbam var yanına sebze güveç tavuk hasliycam suyuna tavuklu bulgur pilavı yapicam kendime cacık evdekiler içecek delisi onlara yok dolabı gazlı içecek doldurdular
Kabak, patlıcan dolma
Yayla çorbası
Börek
Bildirimleri sessize alip oyle yatsaydin keskeUyutmadiniz anacim bitürli bebeyle yatayim dediydim bızzzz bızzz bildimler olmuş 50tane
O neydi gııı
Şeyyyy şarjda telefon totom kalkmadı kapatmayaBildirimleri sessize alip oyle yatsaydin keske
Musakka pilav şehriye çorbası salata ortayada ziron yoğurtlu tere yağlıGelelim günün anlam ve önemini belirten soruya
Peki bugün ne yemek yapacaksınız
Bende iyi gitmiyoKızlar oruç nasıl gidiyo
Neden canimcımBende iyi gitmiyo
Çokkk baş dönmesi oldu bende halsizlik var bide emzirdikce dudaklarim kuruyor susuzluk maffettiNeden canimcım
Çokkk baş dönmesi oldu bende halsizlik var bide emzirdikce dudaklarim kuruyor susuzluk maffetti
Memeeee diye geziyo yaaa kessem napcam nasil başa cikcam onu bilmiyorum yemek çok istemiyo dişleri hepsi şişmiş kökler heralde çiğnemek zor geliyo emmek istiyoGündüz biraz azaltsan emmeyi canım sanırım baya düşkün memeye
Anladım canım emziriyosan daha zor geçer sana dün bende de hafif bi tansiyon düşüklüğü oldu fırsatıni buldukça yat dinlenÇokkk baş dönmesi oldu bende halsizlik var bide emzirdikce dudaklarim kuruyor susuzluk maffetti
Geçen sene ramazan da aynı bu durumdaydım kızımın dişleri şişmişti hepsi aynı anda patladı sürekli emiyordu ne gece uykusu ne gündüz uykusu vardı mahvolmuştumMemeeee diye geziyo yaaa kessem napcam nasil başa cikcam onu bilmiyorum yemek çok istemiyo dişleri hepsi şişmiş kökler heralde çiğnemek zor geliyo emmek istiyo
Sorma ayniyim ben simdi cokkk kotu oluyorum tansiyonum zaten hep düşüktü simdi dahada dusuyoGeçen sene ramazan da aynı bu durumdaydım kızımın dişleri şişmişti hepsi aynı anda patladı sürekli emiyordu ne gece uykusu ne gündüz uykusu vardı mahvolmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?