Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende fırında sebzeli tavuk güvec yeşil mercimekli bulgur pilavı dünden corbam var ben pilav yerine yeşil mercimek salatam var yerim birde dün güllaç yedim hemde.boyuk.bir.dilim düne göre sabitim Gr oynamamis almamışım.buna sevindim haftaya cumaya kadar cıs yok sös

Tarhana corbasi
Karnıyarık
Salata
Tatlı yapacak miyiz bilmiyorum:))
Benimkiler nohut pilav cacık istediler
Kabak, patlıcan dolma
Yayla çorbası
Börek

Bende düşündüm düşündüm kırtarıcım olan kuru fasulye koydum suya
Dünden çorba ve kıymalı pide var. Az patlıcan kızarttım yoğurtlicam bide fasulye tavası yapacam.

Yoğurtlu kızartma eşimin olmazsa olmazı ramazanda. Böyle aperatifleri sevdiği için mecbur yapıyorum

Gündüz biraz azaltsan emmeyi canım sanırım baya düşkün memeye
Memeeee diye geziyo yaaa kessem napcam nasil başa cikcam onu bilmiyorum yemek çok istemiyo dişleri hepsi şişmiş kökler heralde çiğnemek zor geliyo emmek istiyo

Memeeee diye geziyo yaaa kessem napcam nasil başa cikcam onu bilmiyorum yemek çok istemiyo dişleri hepsi şişmiş kökler heralde çiğnemek zor geliyo emmek istiyo
Geçen sene ramazan da aynı bu durumdaydım kızımın dişleri şişmişti hepsi aynı anda patladı sürekli emiyordu ne gece uykusu ne gündüz uykusu vardı mahvolmuştum

Geçen sene ramazan da aynı bu durumdaydım kızımın dişleri şişmişti hepsi aynı anda patladı sürekli emiyordu ne gece uykusu ne gündüz uykusu vardı mahvolmuştum
Sorma ayniyim ben simdi cokkk kotu oluyorum tansiyonum zaten hep düşüktü simdi dahada dusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…