Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Uyutmadiniz anacim bitürli bebeyle yatayim dediydim bızzzz bızzz bildimler olmuş 50tane
Bildirimleri kapat sende bende hep kapalı.girince görüyorum.zatin bildirime.ne.hacet iyi gece eşin kizmiyo buraya yaziyom diye trip atiyo kiskaniyo bide bildirim gelse hiç düşünemiyorum

Benim ana menü değişti güveçte sebzeli tavuk oldu bulgur pilav mercimekli tavuğu güveçte kullandım

Memeeee diye geziyo yaaa kessem napcam nasil başa cikcam onu bilmiyorum yemek çok istemiyo dişleri hepsi şişmiş kökler heralde çiğnemek zor geliyo emmek istiyo

Memeye düşkün olan bebekler genelde pek yemek yemez çevremde gördüğüm kadarıyla hep ne zaman memeden kestim o zaman yemeye başladı lafını duydum. Allah kolaylık versin canım.

Memeye düşkün olan bebekler genelde pek yemek yemez çevremde gördüğüm kadarıyla hep ne zaman memeden kestim o zaman yemeye başladı lafını duydum. Allah kolaylık versin canım.
Benim komşumun ogluda 2.5 yaşin da memeyi geçen yazın birakti hala yemek yemiyo sadece süt iciyo bazende.makarna dediğin gibi memeye guvenip.yemek yemiyorlar

Bende susamamıştım ta ki az önce yürüyüş yapana kadar
Sporu iftardan 2 saat sonra yapın çok rahat oluyor hemde su iciriyor hem spor yapmış.hemde.gunun suyunu içmiş oluyorsunuz bu arada dünden benim 50 dk platesim var 3×50 =150 peeee puana.bak @Zipzip- kaptanim akşam menüye spor yapmadigim.ivin yazmamıştım

Onu yapamayanlar da var örnek benben sanirsam iftardan sonra Doktora gitcem acile dayanilmaz birsey oldu araba bulduk bakayim nedicek

Ben sadece kızım uyurken spor yapabiliyorum canım. Wc ye gitsem bile çoğu zaman gelir kapıda bekler beni namaz kılarken hep üstümde tepemde oramı buramı çekiştirir. Mesela akşam kızım babasıyla beraberdi bende biraz Kuran okuyim diye gizlice odaya kapandım hemen orda olduğumu anladı geldi ben çıkana kadar kapıda ağladı
Koşu bandında yürürken ya banta çıkmaya çalışıyo ya elini falan uzatıyo ya da o odada kitaplığım vs var odayı talan ediyor. Leslie vs de de bacaklarıma yapışıyor. Gece desen geç yatıyoruz akşam 12 de aldım yatmaya gittim saat 1,30da falan zor uyudu ben o ara kaç kere uyudum uyandım bilmem. Velhasıl böyle ya uyurken yapacam ya da yapmayacam

Bi dokundun bin ah işittin gibi oldu biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…