Bildirimleri kapat sende bende hep kapalı.girince görüyorum.zatin bildirime.ne.hacet iyi gece eşin kizmiyo buraya yaziyom diye trip atiyo kiskaniyo bide bildirim gelse hiç düşünemiyorumUyutmadiniz anacim bitürli bebeyle yatayim dediydim bızzzz bızzz bildimler olmuş 50tane
Aksam yatinca salonda birakiyomBildirimleri kapat sende bende hep kapalı.girince görüyorum.zatin bildirime.ne.hacet iyi gece eşin kizmiyo buraya yaziyom diye trip atiyo kiskaniyo bide bildirim gelse hiç düşünemiyorum
Benim ana menü değişti güveçte sebzeli tavuk oldu bulgur pilav mercimekli tavuğu güveçte kullandımBende düşündüm düşündüm kırtarıcım olan kuru fasulye koydum suya
Dünden çorba ve kıymalı pide var. Az patlıcan kızarttım yoğurtlicam bide fasulye tavası yapacam.
Yoğurtlu kızartma eşimin olmazsa olmazı ramazanda. Böyle aperatifleri sevdiği için mecbur yapıyorum
Diyette olmadığın nasıl.belli MerveMusakka pilav şehriye çorbası salata ortayada ziron yoğurtlu tere yağlı
Gayet iyiyim migdemde trampetler çalıyor ama acikmadim da susamadimda değişikKızlar oruç nasıl gidiyo
gülümse beni güldürdün yine iyi ki varsınSido.ben senin diyetisyeni çok.sevdim valla ne güzel şeyler.vermis öyle.o bulgurun yanındaki kemiklerde niye et yok bacım yedindemi koydunmenüleri cok begendim pankek kurabiye ohh mis
Boşuna demiyorum ben bene gurban olimmmgülümse beni güldürdün yine iyi ki varsın
ol vallahi hakediyonBoşuna demiyorum ben bene gurban olimmm
Sütlaç yedinmi Zeyno fırın sütlaç mi kasemi fırında.gelirim.kaseyse.senin olsunSlm kızlar nasılsınız oruç nasıl gidiyor
Bugün
Dünden çorba pilav var
Çökertme kebabı salata yapı cam
Sütlaç var tatlı olarak
fırın cano gelSütlaç yedinmi Zeyno fırın sütlaç mi kasemi fırında.gelirim.kaseyse.senin olsun
Fırında olunca zatı güveçte bir parca kalıyor ben yarimla bırakmam elimden gelse 3 tane yiycemde işte yememek için uzun zamandır yapmıyorum dafırın cano gel
Dün yemedim bugün yarım yerim
Memeeee diye geziyo yaaa kessem napcam nasil başa cikcam onu bilmiyorum yemek çok istemiyo dişleri hepsi şişmiş kökler heralde çiğnemek zor geliyo emmek istiyo
Gayet iyiyim migdemde trampetler çalıyor ama acikmadim da susamadimda değişik
Benim komşumun ogluda 2.5 yaşin da memeyi geçen yazın birakti hala yemek yemiyo sadece süt iciyo bazende.makarna dediğin gibi memeye guvenip.yemek yemiyorlarMemeye düşkün olan bebekler genelde pek yemek yemez çevremde gördüğüm kadarıyla hep ne zaman memeden kestim o zaman yemeye başladı lafını duydum. Allah kolaylık versin canım.
Sporu iftardan 2 saat sonra yapın çok rahat oluyor hemde su iciriyor hem spor yapmış.hemde.gunun suyunu içmiş oluyorsunuz bu arada dünden benim 50 dk platesim var 3×50 =150 peeee puana.bakBende susamamıştım ta ki az önce yürüyüş yapana kadar
Onu yapamayanlar da var örnek benSporu iftardan 2 saat sonra yapın çok rahat oluyor hemde su iciriyor hem spor yapmış.hemde.gunun suyunu içmiş oluyorsunuz bu arada dünden benim 50 dk platesim var 3×50 =150 peeee puana.bak@Zipzip- kaptanim akşam menüye spor yapmadigim.ivin yazmamıştım
Sporu iftardan 2 saat sonra yapın çok rahat oluyor hemde su iciriyor hem spor yapmış.hemde.gunun suyunu içmiş oluyorsunuz bu arada dünden benim 50 dk platesim var 3×50 =150 peeee puana.bak@Zipzip- kaptanim akşam menüye spor yapmadigim.ivin yazmamıştım
Onu yapamayanlar da var örnek benben sanirsam iftardan sonra Doktora gitcem acile dayanilmaz birsey oldu araba bulduk bakayim nedicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?