Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zamane çocukları valla duyunca içim patlıyor Allah dağına göre kar veriyor gerçekten ben hiç uğraşamam şimdiki çocuklar dur durak bilmiyor Tuğçe çok sakin bir bebekti akşam uyur sabah uyanirdi gider dinlerdim nefes aliyormu diye büyük konusmim valla yapamam bazen diyorum iyiki olmamis

Spor puanlarinida hesaplamadım yaa
Onu yapamayanlar da var örnek benben sanirsam iftardan sonra Doktora gitcem acile dayanilmaz birsey oldu araba bulduk bakayim nedicek
Cok gecmis olsun canim

Sagol canim inşallah gecerde gecmis olur valla kafayi yicem
Sıcak suyla sabunla ov belki iyi gelir bendede olmuştu ama aynisimi bilmiyorum göğüs ucu olmadığı için ememedi gogsum şişip agriyodu sagip dokuyodum ağırlık bağlamışlar gibi agriyo.demi

Sıcak suyla sabunla ov belki iyi gelir bendede olmuştu ama aynisimi bilmiyorum göğüs ucu olmadığı için ememedi gogsum şişip agriyodu sagip dokuyodum ağırlık bağlamışlar gibi agriyo.demi
Dusa girdim sicak sicak hiçbir şey olmadi 10kilo oldu resmen

Olunca bi şekilde başa çıkıyorsun canım uzaktan bakınca bende öle diyodum

Hesaplamana gerek yok ilk 3. Belli happy_mom_ E Elif_Eylul selensu82 madamhd tmm bitti gitti 4 tane yarış atı varken bizim ne haddimize

Kız benim hiç öyle spor puanım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…