Allah Allah çok geçmiş olsun canım haberdar et biziOnu yapamayanlar da var örnek benben sanirsam iftardan sonra Doktora gitcem acile dayanilmaz birsey oldu araba bulduk bakayim nedicek
Tamam canimAllah Allah çok geçmiş olsun canım haberdar et bizi
Zamane çocukları valla duyunca içim patlıyor Allah dağına göre kar veriyor gerçekten ben hiç uğraşamam şimdiki çocuklar dur durak bilmiyor Tuğçe çok sakin bir bebekti akşam uyur sabah uyanirdi gider dinlerdim nefes aliyormu diye büyük konusmim valla yapamam bazen diyorum iyiki olmamisBen sadece kızım uyurken spor yapabiliyorum canım. Wc ye gitsem bile çoğu zaman gelir kapıda bekler beni namaz kılarken hep üstümde tepemde oramı buramı çekiştirir. Mesela akşam kızım babasıyla beraberdi bende biraz Kuran okuyim diye gizlice odaya kapandım hemen orda olduğumu anladı geldi ben çıkana kadar kapıda ağladı
Koşu bandında yürürken ya banta çıkmaya çalışıyo ya elini falan uzatıyo ya da o odada kitaplığım vs var odayı talan ediyor. Leslie vs de de bacaklarıma yapışıyor. Gece desen geç yatıyoruz akşam 12 de aldım yatmaya gittim saat 1,30da falan zor uyudu ben o ara kaç kere uyudum uyandım bilmem. Velhasıl böyle ya uyurken yapacam ya da yapmayacam
Bi dokundun bin ah işittin gibi oldu biraz
Spor puanlarinida hesaplamadım yaaSporu iftardan 2 saat sonra yapın çok rahat oluyor hemde su iciriyor hem spor yapmış.hemde.gunun suyunu içmiş oluyorsunuz bu arada dünden benim 50 dk platesim var 3×50 =150 peeee puana.bak@Zipzip- kaptanim akşam menüye spor yapmadigim.ivin yazmamıştım
Cok gecmis olsun canimOnu yapamayanlar da var örnek benben sanirsam iftardan sonra Doktora gitcem acile dayanilmaz birsey oldu araba bulduk bakayim nedicek
Sagol canim inşallah gecerde gecmis olur valla kafayi yicemSpor puanlarinida hesaplamadım yaa
Cok gecmis olsun canim
Hesaplamana gerek yok ilk 3. BelliSpor puanlarinida hesaplamadım yaa
Cok gecmis olsun canim
Sıcak suyla sabunla ov belki iyi gelir bendede olmuştu ama aynisimi bilmiyorum göğüs ucu olmadığı için ememedi gogsum şişip agriyodu sagip dokuyodum ağırlık bağlamışlar gibi agriyo.demiSagol canim inşallah gecerde gecmis olur valla kafayi yicem
Yaaa kız valla burdaki gibi sıkı yapmıyorum ama fazlada yemiyorum mesela pilav yemeyi düşünmüyorum dün akşam canım istemesine rağmen cayın yanında hiç bisey yemedim dikkat etmeye çalışıyorumDiyette olmadığın nasıl.belli Merve
Göğsün mu agriyo canım benim de oldu soğuk cok iyi gelmişti bana buz koyuyodum sürekli yada soğuk duşu tutuyodum geçmiş olsunSagol canim inşallah gecerde gecmis olur valla kafayi yicem
Dusa girdim sicak sicak hiçbir şey olmadi 10kilo oldu resmenSıcak suyla sabunla ov belki iyi gelir bendede olmuştu ama aynisimi bilmiyorum göğüs ucu olmadığı için ememedi gogsum şişip agriyodu sagip dokuyodum ağırlık bağlamışlar gibi agriyo.demi
Ben yaptım elhamdülillah çok hafif yedim doydum migdem küçülmüş sankiHayirli iftarlar herkese
Zamane çocukları valla duyunca içim patlıyor Allah dağına göre kar veriyor gerçekten ben hiç uğraşamam şimdiki çocuklar dur durak bilmiyor Tuğçe çok sakin bir bebekti akşam uyur sabah uyanirdi gider dinlerdim nefes aliyormu diye büyük konusmim valla yapamam bazen diyorum iyiki olmamis
Hesaplamana gerek yok ilk 3. Bellihappy_mom_ E Elif_Eylul selensu82 madamhd tmm bitti gitti 4 tane yarış atı varken bizim ne haddimize
O pilav ne gıı25 Nisan Cumartesi
Sahur
3-4 kaşık yoğurt
İftar (bir kase de yoğurt yedim)
Eki Görüntüle 2625397
40 dk tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?