Geçmiş olsun kuzum...su da iç bol bol...Menü
Sabah (08.30)
- 2 bardak ceviz suyu
- 1 ceviz (suyun)
Sabah (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 2 zeytin
- 1 domates salatalık maydanoz dereotu
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi
- 1 çilek
Akşam (19.30)
- 1 kepçe mercimek çorbası
- 1 küçük biber dolması
- 1 kase salata
- yarım dilim karpuz (karpuz fazla gibi geliyor ama yazında güzel oluyor onuda biraz azaltacağım)
Su: 2.5 (tamamlarım)
Spor : 20 dk yoga, 1 saat karışık
Toplam 400pZipzip-
Şu an çok iyi değilim tüm gün koşturmaktan sıcaktan tansiyonum düştü sanırım birazdan Bi bardak tuzlu ayran içebilirim iyi olsaydım akşamda Bi tur sporla geçecektim Ama Şu an yeterli hatta genel olarak artık Bu kadar yapacağım sanırım gün boyu yoruluyorum çünkügeçmişe malesef bakamadım biraz dinleniyim gelip katılacağım yine
Yaptigin temizligi soyle ekleyelim listeyeBenim temizlikler güme gitti desene herkesi geçecem demiştimfıssss
Ben nazar etmedimGeçmiş olsun canım acep birileri nazar neyim etmiş ola bilirmi hangi renkli gözlüler acep
Neden yuklenmedi kiFoto yuklücektim olmadı
Aliskinim canim sayfanin cok hareketli oldugu zamanlarda vardi günlük 1000 mesaj yaziliyordu bir arasayfa büyüdü zıpzıp kaç sayfa okuyacak yamaşaallah diyorum.
H hasbeenandgoneaçıköğretim okuyan var mi aramizda:)
Supersin canim101 kg iken
Ve 75 kg iken ben :) eşim daha zayıflama diyor ama 170 boy var 70e zorlıcam
Surayada bir nazar boncugu birakalim masallah ablacim
Gecmis olsun canim sporu hergun yapma istersen 2 gune 1 yapabilirsinMenü
Sabah (08.30)
- 2 bardak ceviz suyu
- 1 ceviz (suyun)
Sabah (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 2 zeytin
- 1 domates salatalık maydanoz dereotu
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi
- 1 çilek
Akşam (19.30)
- 1 kepçe mercimek çorbası
- 1 küçük biber dolması
- 1 kase salata
- yarım dilim karpuz (karpuz fazla gibi geliyor ama yazında güzel oluyor onuda biraz azaltacağım)
Su: 2.5 (tamamlarım)
Spor : 20 dk yoga, 1 saat karışık
Toplam 400pZipzip-
Şu an çok iyi değilim tüm gün koşturmaktan sıcaktan tansiyonum düştü sanırım birazdan Bi bardak tuzlu ayran içebilirim iyi olsaydım akşamda Bi tur sporla geçecektim Ama Şu an yeterli hatta genel olarak artık Bu kadar yapacağım sanırım gün boyu yoruluyorum çünkügeçmişe malesef bakamadım biraz dinleniyim gelip katılacağım yine
Sporunda menunde cook guzel9haziran salı
Sabah 10.00
2yumurta,1dilim peynir, 4dilim sucuk, azdomates, salata, çay
Öğle 14.00
1tabak semizotu yemeği, yoğurt
Turk kahvesi, 2bitter
Akşam 18.00
1tabak enginar yemeği, yarım kepce çorba, yogurt
3buçuk litre su, 1litre Dukan birası
30dk cardio 180puanZipzip-
Tamam canim iyi yolculuklar ❤Zipzip- kaptanimmm sabah 5 de kalkıp Zonguldak a gidecegiz. Fırsat buldukça girmeye calisacagim ama giremezsem de bilgi vermek istedim yarın için
Su konusundaki istikrarına bayılıyorum canımmmmm ortimmmmm
2,8 lt oldu şimdi canım....İşin sırrı sabahtan içmeye başlamakta.....Su konusundaki istikrarına bayılıyorum canımmmmm ortimmmmm
ohhh miss gözüm gönlüm açıldı
İyiyim canim sen nasilsin dicem ama sende benim gibisin ben 2haftadir kiloda takılı kaldim bilmiyorum bakalim buhafta nolcak merakla bekliyorum canım sıkılıyo böyle olunca belki duruluyodur sonra gene hızlı birsekilde veririzKızlar nasılsınız
Gulumse24 naptın canım taşınma isin bitti mi
E Elif_Eylul sen nasılsın canım kilo durumun nasıl benim kotu hala artıdayım sıcaklardan mı şişiyoruz anlamadımkızlar çok halsizlik var bende 1 saate çıkarmıştım eliptigi bu aralar 30 40 dk zor yapıyorum islerimi zor yapıyorum ayaklarımı sürüye sürüye geziyorum b12 eksikliğim vardı o zaman boyle oluyordum iğne kullanmıştım dr gidip tahlil yatırmam lazım ama su ortamda nasıl gidilir
sporlarinda menunde guzel canim9 haziran
Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 omlet
Peynir zeytin
Karpuz
Aksam
1 kase etli bezelye
2 ks pilav
Salata
Bir avuç kiraz
2 lt su
40 dk eliptik 200 puan
1 saat yürüyüş 60 puan
30 dk bisiklet 90 puan
2 saat ev isi 60 puan
410 puan
ayyy inşallah canımİyiyim canim sen nasilsin dicem ama sende benim gibisin ben 2haftadir kiloda takılı kaldim bilmiyorum bakalim buhafta nolcak merakla bekliyorum canım sıkılıyo böyle olunca belki duruluyodur sonra gene hızlı birsekilde veririz
İslim kebabiBana piknige goturebilecegim hafif lezetli tarifler lazim salta tarzı olabilir varmı fikri olan
Canım yanlarında ebeveynleri olma şartı var...18yaş altı yasaklar kalktı haberiniz olsun normal yaşama geçildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?