Oy oy anam bacim bitiremedim yaaaa pofff okunoku bitmedi geldim vallahiAlisirsin canim zamanla bende ilk basta nasil isledigini bilmiyordum buranin alintilara bile cevap veremiyordum
Sigara icinde birakmana sevindim
Seni aldik içeri sonrasında kapattik kapilarikaptanım azcık aç kapıyı sıkıştım ben
gecmisi bitirmek bu ara zor oluyor vaktin yoksa sadece bildirimlere bakip guncel mesajlara bakabilirsin :)Oy oy anam bacim bitiremedim yaaaa pofff okunoku bitmedi geldim vallahi
Kız minnaciksin nasil sıkıştınkaptanım azcık aç kapıyı sıkıştım ben
3soru kabul etmiyoruz beynimi sulandirmaSimdi bir sorum vardi örtmenim
1 hergun tattiya cikmamaiz gerekiyor galiba
2 bu puan tablosunu ben bemiyorum yoksa gunluk rutin ve ekstra sporlarim var benimde
3 cumadan cumaya ise bu ölçüm ben sali ginu geldim galiba buraya benimki nasil olcek
haftaya sizi şampiyon yaparım amaSeni aldik içeri sonrasında kapattik kapilari
gecmisi bitirmek bu ara zor oluyor vaktin yoksa sadece bildirimlere bakip guncel mesajlara bakabilirsin :)
1)hergun tartiya cikmak dogru degil ama ben tartiliyorum daha cok motive oluyorumSimdi bir sorum vardi örtmenim
1 hergun tattiya cikmamaiz gerekiyor galiba
2 bu puan tablosunu ben bemiyorum yoksa gunluk rutin ve ekstra sporlarim var benimde
3 cumadan cumaya ise bu ölçüm ben sali ginu geldim galiba buraya benimki nasil olcek
Geçen hafta birinci olduk bu hafta cok umudum yok zaten haftaya birincilik guzel olurhaftaya sizi şampiyon yaparım ama
ölüm orucu yapsam anca paklanırım
Uhuvvvv yanisi henuz kabul edilmedim1)hergun tartiya cikmak dogru degil ama ben tartiliyorum daha cok motive oluyorum
Cuma ve pazartesi gunu burda kilo bildirimi yapiyoruz
2)spor puanlari ilk sayfada var farkli bir spor yapiyorsan puan belirleyebiliirz
3)takima geldikten sonra ucuncu cuma girebiliyorsun listeye 26 haziranda listede olabilirsin
valla şu salonlar açılırsa ki haberi geldi,1 temmuzda ablamın kızı evleniyor.eee çirkin teyze olunur mu :)Geçen hafta birinci olduk bu hafta cok umudum yok zaten haftaya birincilik guzel olur
Kaptanda bizden ümidi kesmişGeçen hafta birinci olduk bu hafta cok umudum yok zaten haftaya birincilik guzel olur
Dogum gunun kutlu olsun canım nice saglikli mutlu senelerin olsunImm birde sey bugum benim doğum günüsüm
Uhuvvvv yanisi henuz kabul edilmedim
Tesekkur ederim canimmDogum gunun kutlu olsun canım nice saglikli mutlu senelerin olsun❤❤
Kabul edildin ama kurallar boyle canim hemen listeye eklenmiyor
Ama free listemize eklicem yarin
Nice mutlu senelere canim iykiii doğdunImm birde sey bugum benim doğum günüsüm
Uhuvvvv yanisi henuz kabul edilmedim
Yarın mantar yiycem öğlen akşamda tavuk haşlayım inşaAllah :) yarın bi tartılıyım inşaAllah vermişimdirAfiyet olsun, sende farkındasın zaten, hızlıca toparlarsın, inanıyorum ben
Afiyet olsun çok güzel, ama protein az geldi nohut yeseydin ya , yarın biraz daha protein yapabilirsin
Yoğurt yumurta var ama yinede baklagil ya da et yarına güzel olur
Spor da yaptığın için biraz protein artabilir
Süper
sıkışmış kız yardim etGene mi sen
Bence de guzel gideri var yanimsportie yaptım çorbayı çok çok az yağ ve tuz ekledim.
Bide ilk kaynarı gidince içine 1 er avuç taze nane ve dereotu ekledim.
Çok güzel oldu.
Daha önce kırmızı biber katmamıştım sarı olmuştu oda güzeld böyle kırmızıda güzel.
Şehriyesiz unsuz çorba gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?