Canım ananas yerine yeşil elma da yiyebilirsin diyetisyen listelerinde yoksa diye muadili meyve koyuluyor. Ben mesela onun yerine yarım armut bile koymuştum danışman tavsiye etmişti bulamazsaniz diye....2gun yaparsak dedim sabah öğle aksam yicez sanki 1tanesi 1gun gider gibime geldi
Evet ablacim 2hafta önce zaten ananasi markete getirmeyi kestiler,onun yerine nebulursak koycaz yerineCanım ananas yerine yeşil elma da yiyebilirsin diyetisyen listelerinde yoksa diye muadili meyve koyuluyor. Ben mesela onun yerine yarım armut bile koymuştum danışman tavsiye etmişti bulamazsaniz diye....
Muadil olarak kivi , ağzın burnun kamaşıyo amaCanım ananas yerine yeşil elma da yiyebilirsin diyetisyen listelerinde yoksa diye muadili meyve koyuluyor. Ben mesela onun yerine yarım armut bile koymuştum danışman tavsiye etmişti bulamazsaniz diye....
2gun yaparsak dedim sabah öğle aksam yicez sanki 1tanesi 1gun gider gibime geldi
Olabilir dene derim
12haziran cuma
Sabah 09.30
1dilim ekmek,2tane pan kek (minik)2h.yumurta,1dilim peynir,4zeytin,1yk.tahin pekmez,çay
11.00 turk kahvesi,3bitter
Öğle 13.30
5yk etsote,7tane kaşarlı mantar (küçüktü),2dilim karpuz,2çatal peynir
16.00 1kase kiraz
Aksam 18.00
1kase şehriye çorbası,1tabak salata,2yk.patates yemegi kızdan kaldi,1kasikta makarna,buda kizdan kaldi
3bucuk litre su,1litre dukan birası
1saat cardio# 360puanZipzip-
Zalim 12 haziran menüm
Kahvalti 9.30Eki Görüntüle 2648094
Ara 13.10
Eki Görüntüle 2648093
Ara 15.15Eki Görüntüle 2648092
Akşam 18.00
Eki Görüntüle 2648091
Su 3lt
Spor 5mile leslie 11487 adım şimdlik :)
Yok yok hasır değilimolsun gel motive edelim seni:)
ben bile gelmeyecektim 89 u görünce çıkıp geldim yoksa 86 daydim 3 AY Evdeyim tatlı börek ne varsa yedim86 ydi son 1 hafta da hergün dürümeyince dur dedim..
Aslında çok degil ama çokkk şey yazdim diye bence normal yemiştim gerci size çok geldi sanirimCanım afiyet olsun
Menüyü az biraz geniş tutmuşun , sefan olsun
Düşemem zaten arada çok fark var zipzipimInsallah gonlune gore bir ev cikar karsina canim
Gel sen yinede veririz canim
Hamilelik nedeniyle izne ayirmistik izin kilona da dusmene gerek yok
Bu corba nasil bisey tarif alabilirmiyimAynen listede artı var çünkü
Ama geçen hafta 1. Olup bu hafta sonda olmayız
E Elif_Eylul napıcaz haftayaaç yaşasak bile kilo gitmez bi formül bulmalıyız, ananası yapalımmo ne dersin
Ya da bu lezzeti damak çatlatan çorbamızı sadece perş mi yapsak ???
Bu corba nasil bisey tarif alabilirmiyim
1cilik yokda belki 3.cü oluruz
Belli kimin birinci olacağı cokkkk hırsss yapmislar
Nasilda bildin cancagzim9. Tk dimi, 2. Bizdik ama, paylaşmayanlar var dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?