Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet kimsecikler yok ablam

benimde patron burda ,ara ara girip bakıyorum ama kimse bişey yazmamış

tünaydın hatunlar..herkese güzel bir hafta diliyorum..
nazlım geçmiş olsun cnm Allah korumuş :teselli: izmir hafta sonu sürekli kapalı ve yağmurluydu evet ama elifiminde dediği gibi izmirin sıcağında gezmekte zor oluyor gerçi havalar bu sene geç ısındı hala izmire yaz gelmedi,ilkbahar gbi havalar boshayallersmile

bende kahvaltımı yaptım geldim,kendime şöyle yumurtalı peynirli yeşillik ve domatesli bir salata hazırladım yedim :lepi:

elifim sanada geçmiş olsun cnm bu ara tam hastalık havası bi sıcak bi soğuk dikkat et cnm benim eşimde aynı nezle olmuş kırılıp dökülüyo valla :teselli:

bu gün çok bi sesssiz buralarrrr :umursamaz:

bekledim bekledimm iki sohbet ederiz kimsecikler yokkk
ben kaçar kızlarrr akşam yemek listemni vermek için uğrarımm
herkeslere iyi günlerrr :a015:

evet ablacım ya bu ara nazar değdi takımımıza ne zaman uğrasam kimse yok boshayallersmile

bende şimdi geldim kimsecikler yok . denk gelemiyoruz bir türlü .

kızlar sinem mesaj çekti .kilosu 50 kiloda sabitlenmiş . sınav yaklaştığı için çok yoğunmuş bu aralar onun için uğrayamiyormuş .

elifim sanada geçmiş olsun cnm bu ara tam hastalık havası bi sıcak bi soğuk dikkat et cnm benim eşimde aynı nezle olmuş kırılıp dökülüyo valla :teselli:

sağol canım Şeniz

kızlar buarada ben fb'daki herkesi sildim ,girmiyorum artık

neden beni sildi gibi bir düşünceye kapılmayın olur mu olumunekankayizsmile

yaa havalar böyle olunca insanın bişey yapasıda gelmiyo kii off çook canım sıkılıyoo öğle ne yesem diye düşünüp duruyorumm -tatlicadiarzu-

özgeeee korkuttun gözümü :1shok: :1shok:

kocamı dinleyip kilo vermeden hamile kalmamam lazım

tebrikler mehtapçım süpersn :hooray:

evet kimsecikler yok ablam

benimde patron burda ,ara ara girip bakıyorum ama kimse bişey yazmamış

:) yaaa arada koca sözü de dinlemek gerekli kaydirigubbakcemile3 kimse 103 kilo olduğuma inanmıyordu nedense ama 3 lü rakamları da görmüş oldum böylece

hiç bir kıyafetim olmuyor yarın dışarı çıkacağım bütün günümü ne giyebilirim diye düşünmekle geçireceğim sanırım zira olan tek bir elbise yok:gitme::gitme::gitme:

dün giremedim bu arada arkadaşım geldi eski iş arkadaşım sonra da fıstığmla ilgilendim dün sağlam kaçırdım ohaoldumsmileohaoldumsmile

yumukcum sende dönmüşsn ve bol kiloyla tabi:1ninca::1ninca: ama yinede benden zayıfsınakannehirakannehir

iyi olduguna sevindim merka etmiştim baya ugramayıncada ....
bu demek oluyorki listeden çıkınca hatunlar bizi unutuyor .benneyaptımkikaydirigubbakcemile
ALLAH korumuş nazlım .. geçmiş olsun .....
güzel gezmişin degişiklik olmuş .:1hug:

hee bi de misafirlerimizz haşhaşlı cevizli ekmek getirmişti ondan da yedimm senağlama
şekercim pilav patates gibi gıdaları azda olsa yeme daha güzel kilo verirsin .opuyorumnanaktan
monti linkine göz attınmı hiç vaktin var oku bazan .yerimseniben..
eşini duyar gibiyim elifff...
geçmiş olsun fıstık .
Canllaaaaaar yeni sloganımııı sizlerle paylaşmak istiyorummm
Şimdilik obez, kışa lopez :lepi:
sempatiksalakcinni:jeyyar:
kafamçokkarıştıtakımdan çıkmak böyle bişiy işte ..bunu yapacagını biliyordum gözde.alsanaalsanasmile
vayyy yumukum süper monti günü olmuş .kaydirigubbakcemile5
nazocum menünlerin güzel canım afiyet olsun ....alkisalkisalkis
yine küçük bir hatırlatta ...kaydirigubbakcemile3
gördügüm kadarıyla kl hesabı yapıyorsun . yemedigin öylenide kar sayıyorsun .
bu yanlış güzelim ..atladıgın her ögün ondan sonraki ögününnün depo olmasını saglar ne yersen ye .buda aklının bir köşesinde olsun ...yerimseniben
dışarda hiç bişi bulamıyorsan çıkmadan çantana leblebi . kutu süt gibi gıdalar koy hiç bişi bulamıyorsan ayran al iç inan aç kalmakdan iyidir ....
akşama saldırmanda gayet dogal seninde dedigin gibi gün boyu yemek yenmeyince akşam cozutulur genelde .kaydirigubbakcemile3
ha birde et yedigin menülerinde münkün oldugu kadar ekmek yeme ..a.s..

:1hug:
nerdeeee 103 kiloyla doğuma gittim 10 kilo kendiliğinden gitti
sen şimdi bebekle birlikte 10 kilo gitti diyemi kasılıyorsun .alsanaalsanasmile
bende dogumdan sonra 10 kilo indi diye düşünüyordum ...
üzgümün özke cadısı kiloların baya oturmuş . zeten bebek çıktı 6.7 .kilo yani senin şişliginde fazla yokmuş .dogumdan sonra şimdiye kadar baya inerdi . durum vahim desene .delikafadulden . seni hemen saglıklı beslenmeye alıyoruz . özke cadısı böyle 1 sıgara böregiyle ögün olmaz düzenli beslenerek bu kilolardan kurtulmalısın bu dönemde yoksa sonra seni çokk zorlar bu kilolar .....kaydirigubbakcemile
magnum hariç gerisi süper olmuş şeker ....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
annenede sevgiler .a.s.
sanada hayırlı günler ablam
:1hug:Şeniz

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3 Ay süperr valla. Ben çalıyorum , sağda solda günlük hayatta kullanırım. Kulağına gelirse kızma emi. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Ne demek rica ederimmm opuyorumnanaktan Bu arada aramıza hoşgeldin, ben tembel tenekelerden, yarışmadan kaçanlardan gözdem sempatiksalakcinni zayıflatmadan bırakmayız seni kaydirigubbakcemile5

Çok çok geçmiş olsun nazlım kıyamam, rabbim korumuş, beterinden saklasın allahımmm :Saruboceq:

Ne demek rica ederimmm opuyorumnanaktan Bu arada aramıza hoşgeldin, ben tembel tenekelerden, yarışmadan kaçanlardan gözdem sempatiksalakcinni zayıflatmadan bırakmayız seni kaydirigubbakcemile5
demek şimdi obez kışa lopez ha .kaydirigubbakcemiletıkınıyon yene .:tomato::tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…