- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bu gün çok bi sesssiz buralarrrr :umursamaz:
bekledim bekledimm iki sohbet ederiz kimsecikler yokkk
ben kaçar kızlarrr akşam yemek listemni vermek için uğrarımm
herkeslere iyi günlerrr :a015:
elifim sanada geçmiş olsun cnm bu ara tam hastalık havası bi sıcak bi soğuk dikkat et cnm benim eşimde aynı nezle olmuş kırılıp dökülüyo valla :teselli:
özgeeee korkuttun gözümü :1shok: :1shok:
kocamı dinleyip kilo vermeden hamile kalmamam lazım
tebrikler mehtapçım süpersn :hooray:
evet kimsecikler yok ablam
benimde patron burda ,ara ara girip bakıyorum ama kimse bişey yazmamış
hayırlı günler kıslar ......
iyi olduguna sevindim merka etmiştim baya ugramayıncada ....bende şimdi geldim kimsecikler yok . denk gelemiyoruz bir türlü .
kızlar sinem mesaj çekti .kilosu 50 kiloda sabitlenmiş . sınav yaklaştığı için çok yoğunmuş bu aralar onun için uğrayamiyormuş .
ALLAH korumuş nazlım .. geçmiş olsun .....günaydınlar 6. takımın hatunları . çok güzel ve hareketli bir haftasonu geçirdim . hafta sonu izmirdeydim . bol bol gezdik eğlendik .
ALLAH korudu biz kazada atlattık çok şükür kardeşimin refleksi iyide yırttık . karanlıkta yolda karşımıza kocaman bir inek çıktı ama inek simsiyah son anda farkettik kardeşim direksiyonu kırmasaydı tosluyorduk ineğe . verilmiş sadakamız varmış çok şükür bişey olmadı .
KAHVALTI
1 Domates
1 Salata
4 yeşil zeytin
k.k peynir
1 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLEN
1,5 Kepçe nohut yemeği
1-2 kaşık pilav
Büyük bi tabak salata
1 kasede cacık
ARA
Kiraz
AKŞAM
Karpuz,Kiraz,
2,3 tane küçük kurabiye ( kaçamak ama misafirler vardı( )
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
:2:
şekercim pilav patates gibi gıdaları azda olsa yeme daha güzel kilo verirsin .opuyorumnanaktanhee bi de misafirlerimizz haşhaşlı cevizli ekmek getirmişti ondan da yedimm senağlama
fena halde grip olmayı başardım bu yaz vaktinde
ağzımda garip bir tat var kaç gündür ,öksürük boğaz ağrısı...
bi de dün koltukları ,halıları sildim ,dip bucak temizlik yaptım
terle ,balkona çık çamaşır as derken iyice kötü olmuşum anlamadan
kafamçokkarıştıtakımdan çıkmak böyle bişiy işte ..bunu yapacagını biliyordum gözde.alsanaalsanasmileCanllaaaaaar yeni sloganımııı sizlerle paylaşmak istiyorummm
Şimdilik obez, kışa lopez :lepi:
sempatiksalakcinni:jeyyar:
vayyy yumukum süper monti günü olmuş .kaydirigubbakcemile5:lepi: :lepi: :lepi: bende tuttum kaydirigubbakcemile3
nabersiniz kızlar,kimsecik yok gene olsun napalım boshayallersmile bende listemi vereyim gideyim;
sabah 11:00:
2dilim tam buğday
peynir
domates
yeşillik
1 zeytin
şekersiz çay
14:30
meyve
15:00
2 çatal menemen
1 bardak ayran
17:00
2 tabak kurufasulye
ayran
bol salata
gece:
1 erik
1 yeşil çay
bukadar
nazocum menünlerin güzel canım afiyet olsun ....alkisalkisalkisKahvaltı :
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen :
Ara da yok öğlen de yok dışarıdaydım alışverişte. Dışarıda yemek istemedim kalorili şeyler.
Ara : Gelince yemeği hazırlayana kadar light yoğurttan tuzsuz ayran yaptım 2 bardağa yakın içtim.
Akşam :
100 gr antrikot ızgara
Bosbolllllllllllll Salata (çok acıktım öğlen yemeği de yemeyince)
1 dilim tam buğday ekmeği
Gece: Yetti valla gece de bişi yemedim
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000.. Öğlen kaçınca kalori de aşağı indi istemeden. Ama kâr kârdır..
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini yine yaptım. Bir de Pazar tatilmiş. Haberim yoktu. Alışverişe gitmeden önce yaptım.
2-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Gelince de koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
Bir de alışverişteydim 3 saat tam. Bilirsiniz onu giy bunu giy çıkar et. Dolaş beğen. Baya kalori gitmiştir. kaydirigubbakcemile3 Alışverişte yararlı aktivitelerden. kaydirigubbakcemile3 Ama şu şekilsiz halimle giydiklerimi pek yakıştıramadım tabi. Onun için bu yolda daha kararlı ilerlemeye devammmmm. guclubacismile
Herkese iyi geceler arkadaşlar... Şeniz
:1hug:Kahvaltı :
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim kepek ekmeği (Yarından itibaren aeben arkadaşımızın önerisi üzerine tam buğdaya geçiyorum)
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen :
1 tabak haşlanmış turp otu çok çok az zeytinyağlı
1 kase light yoğurt
Ara : 2 kayısı
Akşam :
Light Ton balığı 80 gr
Salata
1 dilim kepek ekmeği
22:00 : Kiraz ve karpuz
Gün sonunda aldığım kalori yine 1300.. Bu haftaki kalori limitim bu.
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini yine yaptım ama sayıları dünkünden az oldu. Çünkü her yerim et kesmiş. Yarın da dışarıda olucam yine az ayarda giderim eve gelince. Pazartesi yine tempo vermeyi düşünüyorum.
2-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 45 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
Bir günü daha böyle bitirdik. Cuma günü tartıda güzel değişim görmeyi daha da motive olmayı hedefliyorum.
Herkese iyi geceler arkadaşlar...
sen şimdi bebekle birlikte 10 kilo gitti diyemi kasılıyorsun .alsanaalsanasmilenerdeeee 103 kiloyla doğuma gittim 10 kilo kendiliğinden gitti
magnum hariç gerisi süper olmuş şeker ....kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5KAHVALTI
1 Domates
1 Salata
1 k.k peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği (annem bundan almış)
ARA
Biraz karpuz
ÖĞLEN
Büyük bir tabak bol salataa
1 kase Yoğurt
ARa
1 tabak beyaz dut
AKŞAM
Soğanlı,biberli,domatesli az zeytin yağlı tavuk sote
1 kase Cacık
Biraz salata
eee şeyy arkadasımla bi iddaya girmiştikk de ben kazanmıştım o da banaa magnum aldı eyvahedigeldismile :kedi:
ama hepsini ben yemedimm tabii korka korka yedim zaten mafoldumben mafoldumben
:1hug:Şenizsanada hayırlı günler ablam
kaydirigubbakcemile3 Ay süperr valla. Ben çalıyorum , sağda solda günlük hayatta kullanırım. Kulağına gelirse kızma emi. kaydirigubbakcemile3 Şeniz
günaydınlar 6. takımın hatunları . çok güzel ve hareketli bir haftasonu geçirdim . hafta sonu izmirdeydim . bol bol gezdik eğlendik .
ALLAH korudu biz kazada atlattık çok şükür kardeşimin refleksi iyide yırttık . karanlıkta yolda karşımıza kocaman bir inek çıktı ama inek simsiyah son anda farkettik kardeşim direksiyonu kırmasaydı tosluyorduk ineğe . verilmiş sadakamız varmış çok şükür bişey olmadı .
demek şimdi obez kışa lopez ha .kaydirigubbakcemiletıkınıyon yene .:tomato::tomato:Ne demek rica ederimmm opuyorumnanaktan Bu arada aramıza hoşgeldin, ben tembel tenekelerden, yarışmadan kaçanlardan gözdem sempatiksalakcinni zayıflatmadan bırakmayız seni kaydirigubbakcemile5
sağol canım Şeniz
kızlar buarada ben fb'daki herkesi sildim ,girmiyorum artık
neden beni sildi gibi bir düşünceye kapılmayın olur mu olumunekankayizsmile
demek şimdi obez kışa lopez ha .kaydirigubbakcemiletıkınıyon yene .:tomato::tomato:
kaydirigubbakcemiletıkınmak dışında nasılsın toparladınmı kendini fıstıgım .??.ŞenizAzıcık abla :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?