Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlım çık o topiklerden . sevindim fıstık demek asayiş berkemal artık .
...ilk başlarda hap kulanma istersen ....özeliklede uzun süreli .

kaydirigubbakcemiletıkınmak dışında nasılsın toparladınmı kendini fıstıgım .??.Şeniz

Abla hala regl olamadım ben 8 gün geçti mafoldumben niye böyle oldu yaaa bir gün bile aksamazdı, biraz bu yüzden de sanırım sinirlerim had safhada, sürekli yasine saldırıyorum, allahım çocuğa sabır versin, bu ara çekilmez haldeyim :2:

Ahahahaha çoluk çocuk var burada yahuuuu, aaa ne kaaadaaaannnn ayıııppp lülülülülülü
Ablaaaa sende müfettiş gecıııt gibisin, bende kendimi görünmez yapıp bütün başlıklarda gezeceğiiimmmm nihahaha yaşasıııın kötüüülüüük lülülülülülü

sıkıldım artık face'den

en iyisi dedim toptan sileyim ki bir daha girip bakmıyayım

İyi yapmışsın canım, bende düğün fotolarımı koyup sonra kapatırım belki üyeliğimi, pislik mert görsünde çatlasın istiyorum :lepi:

yakalandım . yok ablam kullanmıyorum şuanda ama bir araştırayım dedim .

elif senide gördüm o topikte yorum yapmışsın . kullanıyormusun hala

evetttt ohaoldumsmile ama tam gaz başladım özgem

aebenim montiye uygun yapmaya çalışıyorum tam manasıyla bilmesemde becerebiliyosam ne mutlu opuyorumnanaktan

KIZLARR BEN GELDıMM HUU HUU
CANLARIM BUGÜN BÜTÜN GÜN BANKALARDA KOŞTURDUM ESNAF KEFALETE FALAN GıTTıK DIŞARDAYDIM ONDAN YAZAMADIM SAYFAM AÇIKTI AMA
SıZLERııı ÇOOK ÖZLEDıMM
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

YAA KIZLAR BEN BU ARALAR ÇOK YOĞURT TÜKETıYORUM GÜNDE O EN KÜÇÜKLERı VARYA ONLARDAN ALIP BıTıRıYORUM ZARARLI OLMASIN KıLOYA FALAN bilmiyorumkismile

yaa yağmur var dıye yürüyüş yapamıyorumm 3 gündür offfff sinir olcamm arkadasım koşu bandı almış 700 civarı falanmışş eğer fırsat bulursam hemen gitcem alcam ya ne güzel olur sabah yaparım akşam yatmadan önce film izlerken yaparım sositososito sositososito vereliniortak

Merhabalar arkadaşlar.
cuma gününden beri çok yoğunum.
pazar günü kızımın sbs sınavı vardı.akşamada sınıfça istanbula geziye gittiler.
sınav stresi alışveriş derken fırsat bulamadım.
yetmezmiş gibi eşimde grip oldu.bilirsiniz erkeklerin hastalığı hiç çekilmez.kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

bende listemi vereyim kaçayım

sabah(11:30)
1 yumurta,peynir,domates,marul,roka,maydonoz dan oluşan salat
şekersiz çay

14:00
türk kahvesi(cıss :2: )

15:00
yeşil çay

16:00
yeşil elma

18:00
2 tabak mercimek çorbası
yoğurt
salata

gecede elma veya yeşil çay olabilir
bugünlükte bu kadar

selam millet malum bugün dersane günümde giremdim gecmişi söle bir okudum nazlıcım kaza tehlikesi atlatmsı ck gecmiş olsun fstgımmm Allh korumus sizide o inekcegezidekaydirigubbakcemile3

merheba kıslarrr :içelim:

edddoras çımm umarım iyi geçmiştir miniğin sınavı a.s

kızlar bu günki yemek listem,i vereyişmm

sabah kuru kaysıı 1 tane bir avuç leblebii

öğleden sonra annemde ydim mangalda mantar közledim üç tane ve bir patlıcan köözlemesi

akşam üzeri bir elma

akşam yemeği üç tane tatlı su balığı büyük değilllerdii biraz salata avuç içi kadar ekmekk a.s

merhaba arkadaşlar birkaç gündür çok fazla giremedim.biz bu aralar çok yoğunuz .biliyorsunuz biz hakkari/:şemdinlide çalışıyoruz bu aralar tayin isteyeceğiz bu nedenle çok yoğunuz ilçeye falan gidip geliyoruz .okulda bitti sayılır bu nedenle bu aralar hayatımız da düzensizleşti dolayısıyla beslenmemizde.ama dikkat etmeye çalışıyorum tabiki.
menümü yazayım bakalım ne kadar kötü bir menü olduğunu görün ama tamamen insiyatifim dışında:

sabah
1 poğaça
1 çay

öğle
1 lahmacun
ayran
salata

akşam
az melemen
cacık
bol yeşillikli salata

5 lt su içmişimdir herhalde(yok canım abarttım 3 falandır herhalde.)bir de bugün ilçede 10 km yapmışızdır.aşağı yukarı,sağa ,sola in çık derken yediğim lahmacun ve poğaçayı eritmişimdir herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…