- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Sofra hakkında yorum istiyorum birtaneciklerim bakalım beğenilecekmiii eyvahedigeldismile:kedi:
günaydınlar 6. takımın hatunları . çok güzel ve hareketli bir haftasonu geçirdim . hafta sonu izmirdeydim . bol bol gezdik eğlendik .
ALLAH korudu biz kazada atlattık çok şükür kardeşimin refleksi iyide yırttık . karanlıkta yolda karşımıza kocaman bir inek çıktı ama inek simsiyah son anda farkettik kardeşim direksiyonu kırmasaydı tosluyorduk ineğe . verilmiş sadakamız varmış çok şükür bişey olmadı .
fena halde grip olmayı başardım bu yaz vaktinde
ağzımda garip bir tat var kaç gündür ,öksürük boğaz ağrısı...
bi de dün koltukları ,halıları sildim ,dip bucak temizlik yaptım
terle ,balkona çık çamaşır as derken iyice kötü olmuşum anlamadan
nazocum menünlerin güzel canım afiyet olsun ....alkisalkisalkis
yine küçük bir hatırlatta ...kaydirigubbakcemile3
gördügüm kadarıyla kl hesabı yapıyorsun . yemedigin öylenide kar sayıyorsun .
bu yanlış güzelim ..atladıgın her ögün ondan sonraki ögününnün depo olmasını saglar ne yersen ye .buda aklının bir köşesinde olsun ...yerimseniben
dışarda hiç bişi bulamıyorsan çıkmadan çantana leblebi . kutu süt gibi gıdalar koy hiç bişi bulamıyorsan ayran al iç inan aç kalmakdan iyidir ....
akşama saldırmanda gayet dogal seninde dedigin gibi gün boyu yemek yenmeyince akşam cozutulur genelde .kaydirigubbakcemile3
ha birde et yedigin menülerinde münkün oldugu kadar ekmek yeme ..a.s..
Ne demek rica ederimmm opuyorumnanaktan Bu arada aramıza hoşgeldin, ben tembel tenekelerden, yarışmadan kaçanlardan gözdem sempatiksalakcinni zayıflatmadan bırakmayız seni kaydirigubbakcemile5
günaydın...açılışı demek ilk ben yapıyorum kaydirigubbakcemile3 nasılız bakalım ben süperim elma suyumu içiyorum tartıda 1 kg gitmiş mutluyumopuyorumnanaktan
günaydınlar efem .......
günaydın yumukum . sevindin canım 1 bir gitsin inşallah .
Şenizgünaydın ablam .
Günaydın yavruceylanlar kaydirigubbakcemile2
günaydın yaza obezim kışa lopezim.
istanbulda tam uyuma havasısı var . hava inanılmaz kapalı ve maşallah çokta güzel yağmur yağıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?