Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sofra hakkında yorum istiyorum birtaneciklerim bakalım beğenilecekmiii eyvahedigeldismile:kedi:

Güzel bir haftasonu geçirmişsin ne güzel. Yağış da olmasaymış çok süper olacakmış. Kaza için de çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş.

Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. a.s.

Yok canım kalori hesabını kâr gütmek için yapmıyorum. Çizgiyi aşmamak adına yapıyorum. Normalde öğün de atlamam. Dediğin gibi yapmak en mantıklısı. Çantaya bişiler atmak lazım. Şeniz Etle de ekmeği buluşturmamaya çalışırım bundan sonra artık.

Ne demek rica ederimmm opuyorumnanaktan Bu arada aramıza hoşgeldin, ben tembel tenekelerden, yarışmadan kaçanlardan gözdem sempatiksalakcinni zayıflatmadan bırakmayız seni kaydirigubbakcemile5

Hoşbuldum canım. Demek yarışmadan kaçtın. Çok mu sıktılar acaba burda. kaydirigubbakcemile3 Ben de sıkılmaya geldim bol bol. İnşallah canım. Hepberaber zayıflarız dilerim. Şeniz

Kahvaltı : Klasik

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen :

Çok az yağla pişirilmiş yoğurtlu biberden yarım tabak
2 dilim karpuz

Ara :

1 bardak Light süt
2 adet eti form bisküvi

Akşam :

Yarım tabak piyaz
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece:

Yarım kase kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1300

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına uygun yaptım. İki dalda da incelmede haftanın birincisi olmuşum. Daha 3 gün olmuştu başlayalı ama baya faydası oluyor hareketlerin. zemuszemus

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Herkese iyi geceler arkadaşlar...

Not : Ben ancak geceleri belli saatten sonra gelebildiğim için karşılaşamıyoruz. Hepinizi öpüyorum. Şeniz

günaydın...açılışı demek ilk ben yapıyorum kaydirigubbakcemile3 nasılız bakalım ben süperim elma suyumu içiyorum tartıda 1 kg gitmiş mutluyumopuyorumnanaktan

ELMA SUYUNUN FAYDALARI

MEYED (Meyve Suyu endüstrisi Derneği ) tarafından yapılan açıklamada, elma suyunun antioksidan etkisi en fazla olan meyve sularından biri olduğunu, “Quercetin” adlı güçlü bir antioksidan içeren elma suyu sağlıklı beslenmede önemli bir yer tuttuğu ifade edildi. Kötü kolesterolün oksidasyonunu önlemenin yanı sıra, vücudunuzu ultraviyole ışınları, yanıklar ve sigara gibi birçok çevresel faktörün oluşturduğu zararlardan arındırmak için %100 elma suyundan faydalanın.

Araştırmalar, elma suyunun yüksek oranda antioksidan içerdiğini bitkilerin yapısında bulunan ve kuvvetli antioksidan özelliği saptanan polifenoller bulunduğunu göstermiştir. Polifenollerin kalp Hastalıkları ve kanserden koruduğu düşünülüyor.

Ayrıca, %100 elma suyu içeriğindeki vitaminler, sindirilebilir şeker, bedenin dengesi için gerekli enzimler, temel asitler ve potasyum, sodyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor mineralleri ile sağlıklı bir yaşam sürdürmenize yardımcı olur.

Neden Antioksidan

Vücudumuzda enerji üreten tüm hücreler düzenli olarak oksijene ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle oksijen yaşamın temelini oluşturuyor, diğer yandan oksijen vücut hücrelerinde yandığında serbest radikaller oluşuyor. Antioksidanlar vücudumuzdaki hücrelerde, dokularda ve DNA ‘nın yapısında hasara neden olan serbest radikallere karşı savaşıyor. Serbest radikallerin neden olduğu hücre hasarı, kanser, kalp ve damar Hastalıkları, katarakt ve yaşla birlikte gelen diğer sağlık sorunlarına yol açabiliyor. İlerleyen yaşlarda bu tür etkileri en aza indirmek adına sağlıklı beslenmek büyük önem taşıyor. Elma suyu, bu sorunlara karşı savaşta sofradan eksik edilmemesi gereken bir yardımcı.

Kötü kolesterolü engelleyin

Kolesterol düzeyi yükseldikçe koroner kalp hastalığı riski de artıyor. Yapılan araştırmalarda elma suyunun içerdiği antioksidan sayesinde hücresel hasarı önleyici potansiyel bir etkisi olduğu, bu etkinlik sonucunda LDL olarak bilinen kötü kolesterolün oksidasyonunu önleyebildiği görülmüştür. Buna bağlı olarak görülen yüksek tansiyon ve ritm bozukluğu yaşayan hastalar üzerinde olumlu etki gösterdiği ileri sürülüyor.

Kalp krizi riskini %24 oranında düşürüyor

İngiltere ‘deki Milli Kanser ve tıp Araştırma Merkezi ‘nin her gün elma yeme alışkanlığı olan 2 bin kişiyi kapsayan ve 77 yıl süren araştırması sonucunda, elma yemeyenlerin yiyenlere oranla kalp krizi riskinin daha yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Ayrıca British Medical Journal adlı tıp dergisinde yayınlanan araştırma sonuçlarına göre her gün başta elma olmak üzere meyve veya meyve suyu tüketme alışkanlığı olanlarda inme (felç) riski böyle bir alışkanlığı bulunmayanlara oranla %32 daha az.

Elma Suyu içmek için 10 sebep

1- Aç karnına içilen bir bardak elma suyu kanı temizler, toksinlerin atılmasına yardımcı olur.

2- Uykudan önce içilirse rahatlatır ve uykuya geçişi kolaylaştırır.

3- Mide bulantısını engeller, sindirimi kolaylaştırır.

4- Gastritten kaynaklanan yanmaları hafifletir.

5- Bağırsakları çalıştırır ve yumuşatır.

6- Enerji verir.

7- Cildi güzelleştirir ve genç kalmasını sağlar.

8- Rejim yapanların tatlı yeme arzusunu giderir.

9- Kalbi güçlendirir.

10-İdrar yolları şikayetlerini hafifletir.

bizkadinlariz.com

günaydınlar efem .......

günaydın yumukum . sevindin canım 1 bir gitsin inşallah .

günaydın...açılışı demek ilk ben yapıyorum kaydirigubbakcemile3 nasılız bakalım ben süperim elma suyumu içiyorum tartıda 1 kg gitmiş mutluyumopuyorumnanaktan

günaydın yumukçuğım . tartıda 1 kilo gitmesine çok sevindim senin adına

bende çok sevindim kızlar,cumaya kadar 1 daha gider belki ilk hafta 2 gitmesi normal spnraki haftalar yavaşlar zaten ama emeğimin karşılığını alıyorum tabiki çok mutluyum ve tabiki buranın çok büyük etkisi var takıma geri dönmek motive etti beni :lepi:

istanbulda tam uyuma havasısı var . hava inanılmaz kapalı ve maşallah çokta güzel yağmur yağıyor.

bende yazayım mönümü yoksa kalınca kalıyor .

7 30 1 avuç kiraz...

8 30 .
2 dl .ekmek .(tam b. kızarmış)
az peynir. 1kş lor.(yagsız )
sögüş .
az marmelad..

11.30 . y. salatalık .

13 .00.
1 tb . ayran çorbası (yagsız yogurt, yeşil mercimek, bugday.nohut. )
salata .

15.30 1 elma.

17 30 . balık tava (zey.yagda bugulama )
bol lorlu salata ...2 dl salam .

21 30 1br süt (yagsız )

1.5 saat sabah yürüyüşü ardından 30 dk pilates .
öylen sonrası 20 dk daha yürüyüş .
2 lt de su .

angara şu an günlük güneşlik ama sonrasını bilemem .:))))))

istanbulda tam uyuma havasısı var . hava inanılmaz kapalı ve maşallah çokta güzel yağmur yağıyor.

Ama biz sabah 6 da kalkıp işe geldik :bbo: pööööööffffff aşırı zengin kocalarımız olsaaaaa, akşama kadar o yardım derneği senin bu yardım derneği benim gezsem, sabahları azıcık yatak keyfi yapsam :umursamaz: çalış diye zorlayan yok ama bu yaştan sonrada anne baba parası yemek zor geliyor, offf öğretmenliğe döneceğim ben yaaa çok sıkıldım elalemin işinden, patronlara yaranamıyorsun zaten lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…