Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahahahaha
Kahvaltı sofrası resmini nasıl buldun nazlıcığııım

süper canım . çok beğendim . bende akşam eşime güzel bir sofra hazırlamayı düşünüyorum hazır 1 ay kadar eşimle evde yanlız kalacakken güzel süprizler yapayım ona

izmirden bildiriyorum sengözlerimebaksanab

yağmur yok ama karanlık bir hava var

şuanda bizim burda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor . işyeri tam dere yatağının yukarısında . geçen selden sonra tırsıyorum yani ....

menün çok güzel olmuş nazo .alkisalkisalkis

not . monti yapan kısların menülerine farklı yorum ...yapmayanlarınkinide ona göre degerlendiriyorum ... montici kıslar bunu göz önünde bulundursun efem opuyorumnanaktan

şuanda bizim burda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor . işyeri tam dere yatağının yukarısında . geçen selden sonra tırsıyorum yani ....

istanbul için uyarı yapıyolardı zaten nazlım

Allah kaza bela vermesin kimseye eyvahedigeldismile

süper canım . çok beğendim . bende akşam eşime güzel bir sofra hazırlamayı düşünüyorum hazır 1 ay kadar eşimle evde yanlız kalacakken güzel süprizler yapayım ona

1 ay keyif vakti :jeyyar: :jeyyar:

ayy bugün çok gevezeliğim var ama patron burda

çaktırmadan yazıyorum :1ninca:

kuzucunun sınavı iyi geçmiştir inşallah eddoras.
evet erkeklerin hastalıgı çekilmiyo bebelerden beter oluyorlar ...
öyleni neden atladın yukumum evde deyilmiydin? diycem ama kavaltı satine bakınca okey dedim .kaydirigubbakcemile5
montici kıslar duymasın ama kahveve ses etmiyorum çok seyrek içmen kaydıyle .kaydirigubbakcemile3
gerisi harika monti günü olmuş ....
yumukum monti linkinede menülerini yazarsan ve orayıda okursan (vaktin oldukça) daha yararlı olur ..

bu hafta verirsin 2 kiloyu merak etme cumaya kadar . düzenini bozma yeter ...
birde egerki montiye kaçamaksız devam edersen kilo vermenin duracagını sanmam . azçok senin bünyenide tanıyorum ...yerimseniben
selam millet malum bugün dersane günümde giremdim gecmişi söle bir okudum nazlıcım kaza tehlikesi atlatmsı ck gecmiş olsun fstgımmm Allh korumus sizide o inekcegezidekaydirigubbakcemile3
nerde menüler sultan sen iyce boşladın buraları bi selem verip kaçıyorsun ...klava:
dersin çok diye ses etmiyoru ama önceden nasıl giriyordun cadı ..:1closedeyes:
kahvaltı harici menün güzel ablam . yerimsenibenkahvaltıyı neden canın istemiyor ablam biliyormusun akşam çok yediginden akşam yüklendiginden yemege sabah tok hissediyorsun .
menün istisna eylülcüm ...her zamanki menülerini bilityoruz afiyet olsun ...kaydirigubbakcemile5

1 ay keyif vakti :jeyyar: :jeyyar:

ayy bugün çok gevezeliğim var ama patron burda

çaktırmadan yazıyorum :1ninca:

bende koskoca bir odada kaldım tek başıma patroncumu sabahları sadece 5 dk görüyorum . ondan sonra yüzünü gören cenetlik .

izmirden bildiriyorum sengözlerimebaksanab

yağmur yok ama karanlık bir hava var

Yasinde izmirde :sinifsinif: o da söyledi hava kapalı diye :sinifsinif: gaziemirde birlikte kaydirigubbakcemile hatta ilk izmire indiğinde attığı mesajı yazarsam izmirliler kızabilir yazsammı acabaaa kızarmııı elifimle ayşegüüülüüüm delikafadulden

yaz bakalım ne demiş yasin sempatiksalakcinni

Aslında kahvaltı için benim soframa ek yapılabilir, uzun sosisleri kürdanla tutturup kalp şeklinde yapıp içine yumurta kırıyorsun, hiç yaptınmı nazlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…