- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
istanbulda tam uyuma havasısı var . hava inanılmaz kapalı ve maşallah çokta güzel yağmur yağıyor.
angara şu an günlük güneşlik ama sonrasını bilemem .:))))))
afiyet olsun kıs cadı ..kaydirigubbakcemile3Ahahahaha
Kahvaltı sofrası resmini nasıl buldun nazlıcığııım
Ahahahaha
Günaydın yavruceylanlar kaydirigubbakcemile2
günaydın şekerpareler opuyorumnanaktan
Ahahahaha
izmirden bildiriyorum sengözlerimebaksanab
yağmur yok ama karanlık bir hava var
süper canım . çok beğendim . bende akşam eşime güzel bir sofra hazırlamayı düşünüyorum hazır 1 ay kadar eşimle evde yanlız kalacakken güzel süprizler yapayım ona
menün çok güzel olmuş nazo .alkisalkisalkisKahvaltı : Klasik
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen :
Çok az yağla pişirilmiş yoğurtlu biberden yarım tabak
2 dilim karpuz
Ara :
1 bardak Light süt
2 adet eti form bisküvi
Akşam :
Yarım tabak piyaz
1 dilim tam buğday ekmeği
Gece:
Yarım kase kiraz
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1300
Aktiviteler :
1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına uygun yaptım. İki dalda da incelmede haftanın birincisi olmuşum. Daha 3 gün olmuştu başlayalı ama baya faydası oluyor hareketlerin. zemuszemus
2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 50 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
Herkese iyi geceler arkadaşlar...
Not : Ben ancak geceleri belli saatten sonra gelebildiğim için karşılaşamıyoruz. Hepinizi öpüyorum. Şeniz
kayınvalden neryee gitti nazlım?
kayınvalidem tokata gitti kardeşinin yanına ordanda ankaraya oğlunun yanına gidecek canım . daha sonra biz 25 haziranda ankaraya gidip alacağız.
tokatlılarmı nazlım bende tokatlıyım ya hani ondan sordum
şuanda bizim burda bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor . işyeri tam dere yatağının yukarısında . geçen selden sonra tırsıyorum yani ....
süper canım . çok beğendim . bende akşam eşime güzel bir sofra hazırlamayı düşünüyorum hazır 1 ay kadar eşimle evde yanlız kalacakken güzel süprizler yapayım ona
kuzucunun sınavı iyi geçmiştir inşallah eddoras.Merhabalar arkadaşlar.
cuma gününden beri çok yoğunum.
pazar günü kızımın sbs sınavı vardı.akşamada sınıfça istanbula geziye gittiler.
sınav stresi alışveriş derken fırsat bulamadım.
yetmezmiş gibi eşimde grip oldu.bilirsiniz erkeklerin hastalığı hiç çekilmez.kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
öyleni neden atladın yukumum evde deyilmiydin? diycem ama kavaltı satine bakınca okey dedim .kaydirigubbakcemile5bende listemi vereyim kaçayım
sabah(11:30)
1 yumurta,peynir,domates,marul,roka,maydonoz dan oluşan salat
şekersiz çay
14:00
türk kahvesi(cıss :2: )
15:00
yeşil çay
16:00
yeşil elma
18:00
2 tabak mercimek çorbası
yoğurt
salata
gecede elma veya yeşil çay olabilir
bugünlükte bu kadar
nerde menüler sultan sen iyce boşladın buraları bi selem verip kaçıyorsun ...selam millet malum bugün dersane günümde giremdim gecmişi söle bir okudum nazlıcım kaza tehlikesi atlatmsı ck gecmiş olsun fstgımmm Allh korumus sizide o inekcegezidekaydirigubbakcemile3
kahvaltı harici menün güzel ablam . yerimsenibenkahvaltıyı neden canın istemiyor ablam biliyormusun akşam çok yediginden akşam yüklendiginden yemege sabah tok hissediyorsun .merheba kıslarrr :içelim:
edddoras çımm umarım iyi geçmiştir miniğin sınavı a.s
kızlar bu günki yemek listem,i vereyişmm
sabah kuru kaysıı 1 tane bir avuç leblebii
öğleden sonra annemde ydim mangalda mantar közledim üç tane ve bir patlıcan köözlemesi
akşam üzeri bir elma
akşam yemeği üç tane tatlı su balığı büyük değilllerdii biraz salata avuç içi kadar ekmekk a.s
menün istisna eylülcüm ...her zamanki menülerini bilityoruz afiyet olsun ...kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar birkaç gündür çok fazla giremedim.biz bu aralar çok yoğunuz .biliyorsunuz biz hakkari/:şemdinlide çalışıyoruz bu aralar tayin isteyeceğiz bu nedenle çok yoğunuz ilçeye falan gidip geliyoruz .okulda bitti sayılır bu nedenle bu aralar hayatımız da düzensizleşti dolayısıyla beslenmemizde.ama dikkat etmeye çalışıyorum tabiki.
menümü yazayım bakalım ne kadar kötü bir menü olduğunu görün ama tamamen insiyatifim dışında:
sabah
1 poğaça
1 çay
öğle
1 lahmacun
ayran
salata
akşam
az melemen
cacık
bol yeşillikli salata
5 lt su içmişimdir herhalde(yok canım abarttım 3 falandır herhalde.)bir de bugün ilçede 10 km yapmışızdır.aşağı yukarı,sağa ,sola in çık derken yediğim lahmacun ve poğaçayı eritmişimdir herhalde.
1 ay keyif vakti :jeyyar: :jeyyar:
ayy bugün çok gevezeliğim var ama patron burda
çaktırmadan yazıyorum :1ninca:
izmirden bildiriyorum sengözlerimebaksanab
yağmur yok ama karanlık bir hava var
afiyet olsun kıs cadı ..kaydirigubbakcemile3
aşk böcüğüm şımartma bu erkek milletini :icecream: :icecream:
Yasinde izmirde :sinifsinif: o da söyledi hava kapalı diye :sinifsinif: gaziemirde birlikte kaydirigubbakcemile hatta ilk izmire indiğinde attığı mesajı yazarsam izmirliler kızabilir yazsammı acabaaa kızarmııı elifimle ayşegüüülüüüm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?