Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yasin dobişi yedi hepsini abla, ama o seni seviyorum kısmındaki nutelladan ben yedim kreasyon sahibi olaraktan
seni seviyorum'u yedin ha .:roflol::roflol::roflol::roflol:biz kadınlar yemek yerken bile romantigini şeçiyoruz ...:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-

yaz bakalım ne demiş yasin sempatiksalakcinni

''Aşkım kokmuş izmir hiç değişmemiş, eski otobüsleri, leş gibi sokakları, rezalet alt yapısıyla, geceleri de balkonlardan içeri girmeyip sabaha kadar çatal kaşık bira sesleri geliyor :)''

Ahanda aynen bunu yazmış, gerçi bira sesi nasıl geliyor ağızlarınımı şapırdatıyorlar yazdım, ''ciddi olurmusun aşkımmm yaaaa'' yazmış sositososito
-tatlicadiarzu-

gÜnaydınnnn kızlarrr
burda hava karanlık ve yaĞmurluu ınsanın gÜn boyu yatası gelıyo bu havalarda ama nerdee bızde Öyle Şans

seni seviyorum'u yedin ha .:roflol::roflol::roflol::roflol:biz kadınlar yemek yerken bile romantigini şeçiyoruz ...:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-

Hem yapıyorsun hem yiyiyorsun diye birde azarı işittim ama abla, o seni seviyorum yazısı onunmuş o yemeliymiş boshayallersmile ay bu erkekler çok komik oluyor yaaaa bilmiyorumkismile ya da bana komiği denk geldi eyvahedigeldismile

ben kaçar kıslar..
öyleden sora oglanın kontrolu var muhtemelen ameliyat günü alıcaz . kalkıp işlerimi haldeyim ..

KAHVALTI;
1 Poğça
1 domates
1 salata
4-5 tane yeşil zeytin

ARA;
Malesef yok dışardaydımm

ÖĞLEN;
Malesef yine dışardaydım bankalarda koşturuyordum

AKŞAM;
Domatesli tavuk sote
Bol yeşillikli salata
Yoğurt

ARA;
1 tabak erik
1 tabak kiraz

çocuk haklı o yazı onun o yemeliydi.aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
buldunda bunuyon . benimki gibi has oduna denk gelsen ne yapacaktın .kötükedihüso-tatlicadiarzu-
adam romantikligin r sini bilmez ama benden ilgi ister buyur burdan yak ....guclubacismilebirinde evlilik yıl dönümümüzde çiçek almış kapıdan girince al diye uzattı .akannehirakannehirve hepsi bukadar gerisi yok .. birde kasılıyor çiçek aldım diye .sempatiksalakcinni

günaydın kızlar..sabah kalktım kahvaltımı yaptım...
burası çok sıcak batıda yağmur vamış galiba keşke buralara yağmur yağsa biraz serinlese .nefes alamıyoruz sıcaktan.

pogaçayı bir süre unut şeker....a.s
çok aç kalma saat yazmadıgın için bilemiyorum kaç saat aç kaldıgını ama en azından 1 br ayran iç böyle durumlarda ....

Ahaha eniştemmm süpermiş ablam yaaa, al diye uzattı demek bu erkeklerin hepsimi aynı yaaa, benimkide sırf beni sinir etmek için, mesela cumartesi ay dönümümüzdü, hayatım para vereyimde git ne istiyorsan al dedi eyvahedigeldismile bende ''odundun anca yonta yonta meşe yapabildim seni'' dedim küstü ahaha kiminle dansettiğini bilmiyor ooo lülülülülülü ; arkasından da ''tamam hayatım yaa para istemiyorsan gel şurada sana kokoreç ısmarlayayım en şampiyonundan'' dedi, yok yaaa bunların hepsi aynı şakkıdı

DOGALDIR TÜM ERKEKLERİN HAMMADELERİ ODUNDUR EN KALaSINDAN .:1closedeyes:
AMA BAK GENE ARKASINDA KOMİKLİK YAPABİLİYOR SURAT SIZDA DEYİL BARİ .kaydirigubbakcemile3. ben kendimi .balkondan atsam(5. kattan ) kesin ölürmüyüm kıslar ..-tatlicadiarzu-

şimartmayın len bukadar bu herüfleri sonra tepenize çıkıp hep aynını istiyorlar ..
tecrübe konuşuyor burda .....
veripde almamak bi ALLAH BİRDE hatunlara aid sanırım .....kaydirigubbakcemile3

Oyyy sana kıyamayız ablişkoooo, eniştemi eğitmek lazım azıcık romantiklik konusunda, zira ona antiromantikliğin birşey kazandırmadığı ortada sempatiksalakcinni sende fıstık oldun iyice, hırsından söyleyecek söz bulamıyordur, yeter artık zayıflama demiyormu sempatiksalakcinni

günaydin arkadaslar dün giremedim kusura bakmayin.efe alman vatandasiya türkiyeye gelebilmesi icin turist pasaportu gerekiyormus vize felan onlarla ugrasiyoruz.bugünde türk konsolosluguna gidicez bakalim ne olucak öpüyorum hepinizi.

demezmi tl açınca sordugu ilk laf nerdesin olur .akannehirakannehirkıskançlıktan içi içini yiyor orası ayrı ... ama yok 16 senedir egitmeye çalışıyorum ama tık yok . içinde olmayana sonradan olmuyor gözdem . bu yüzden tanıyın hayat geçireceginiz kişiyi ...a.s
çok şükür her yönüyle 4.4 lük ama bu yönü bazan beni çıldırtıyor ..sempatiksalakcinniama ne yapıyorum kendim daha çok romantık olup açıgı kapıyorum ...:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
birnde biroya giderken çiçek aldım gittim fol yok yumurta yokken ay nasıl sevindi 5 yaşında çoçuk gibi....kaydirigubbakcemile3 demiyorki ya ben bukadar seviniyorum birde ben elime alıp gideyim demiyor ....alsanaalsanasmile
ay nerden açtık bu konuyu ya sabah sabah .kaydirigubbakcemile3.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…