seni seviyorum'u yedin ha .:roflol::roflol::roflol::roflol:biz kadınlar yemek yerken bile romantigini şeçiyoruz ...:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-Yasin dobişi yedi hepsini abla, ama o seni seviyorum kısmındaki nutelladan ben yedim kreasyon sahibi olaraktan
yaz bakalım ne demiş yasin sempatiksalakcinni
Aslında kahvaltı için benim soframa ek yapılabilir, uzun sosisleri kürdanla tutturup kalp şeklinde yapıp içine yumurta kırıyorsun, hiç yaptınmı nazlım
seni seviyorum'u yedin ha .:roflol::roflol::roflol::roflol:biz kadınlar yemek yerken bile romantigini şeçiyoruz ...:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
çocuk haklı o yazı onun o yemeliydi.aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:Hem yapıyorsun hem yiyiyorsun diye birde azarı işittim ama abla, o seni seviyorum yazısı onunmuş o yemeliymiş boshayallersmile ay bu erkekler çok komik oluyor yaaaa bilmiyorumkismile ya da bana komiği denk geldi eyvahedigeldismile
pogaçayı bir süre unut şeker....a.sKAHVALTI;
1 Poğça
1 domates
1 salata
4-5 tane yeşil zeytin
ARA;
Malesef yok dışardaydımm
ÖĞLEN;
Malesef yine dışardaydım bankalarda koşturuyordum
AKŞAM;
Domatesli tavuk sote
Bol yeşillikli salata
Yoğurt
ARA;
1 tabak erik
1 tabak kiraz
çocuk haklı o yazı onun o yemeliydi.aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
buldunda bunuyon . benimki gibi has oduna denk gelsen ne yapacaktın .kötükedihüso-tatlicadiarzu-
adam romantikligin r sini bilmez ama benden ilgi ister buyur burdan yak ....guclubacismilebirinde evlilik yıl dönümümüzde çiçek almış kapıdan girince al diye uzattı .akannehirakannehirve hapsi bukadar birde kasılıyor çiçek aldım diye .sempatiksalakcinni
yok canım hiç yapmadım ama deneyeyim yarın sabah kahvaltıda ...
Resmini gördünmü nazlıcığım iştee bundannn :asigim:
:asigim:
DOGALDIR TÜM ERKEKLERİN HAMMADELERİ ODUNDUR EN KALaSINDAN .:1closedeyes:Ahaha eniştemmm süpermiş ablam yaaa, al diye uzattı demekbu erkeklerin hepsimi aynı yaaa, benimkide sırf beni sinir etmek için, mesela cumartesi ay dönümümüzdü, hayatım para vereyimde git ne istiyorsan al dedi eyvahedigeldismile bende ''odundun anca yonta yonta meşe yapabildim seni'' dedim küstü ahaha kiminle dansettiğini bilmiyor ooo lülülülülülü ; arkasından da ''tamam hayatım yaa para istemiyorsan gel şurada sana kokoreç ısmarlayayım en şampiyonundan'' dedi, yok yaaa bunların hepsi aynı şakkıdı
süper gözüküyor simoşum hemen yapayım yarın sabah için
DOGALDIR TÜM ERKEKLERİN HAMMADELERİ ODUNDUR EN KALaSINDAN .:1closedeyes:
AMA BAK GENE ARKASINDA KOMİKLİK YAPABİLİYOR SURAT SIZDA DEYİL BARİ .kaydirigubbakcemile3. ben kendimi .balkondan atsam(5. kattan ) kesin ölürmüyüm kıslar ..-tatlicadiarzu-
ortadan ikiyekesip sonrada testere agızı gibi verevine keseceksin gözde ...:hulya:Afiyet olsun nazlımmm, yalnız o turp u nasıl kestiler acaba öyle, burasını nasıl yapacağız eyvahedigeldismile
demezmi tl açınca sordugu ilk laf nerdesin olur .akannehirakannehirkıskançlıktan içi içini yiyor orası ayrı ... ama yok 16 senedir egitmeye çalışıyorum ama tık yok . içinde olmayana sonradan olmuyor gözdem . bu yüzden tanıyın hayat geçireceginiz kişiyi ...a.sOyyy sana kıyamayız ablişkoooo, eniştemi eğitmek lazım azıcık romantiklik konusunda, zira ona antiromantikliğin birşey kazandırmadığı ortada sempatiksalakcinni sende fıstık oldun iyice, hırsından söyleyecek söz bulamıyordur, yeter artık zayıflama demiyormu sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?