- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
günaydin arkadaslar dün giremedim kusura bakmayin.efe alman vatandasiya türkiyeye gelebilmesi icin turist pasaportu gerekiyormus vize felan onlarla ugrasiyoruz.bugünde türk konsolosluguna gidicez bakalim ne olucak öpüyorum hepinizi.
Kolay gelsin deryacığıııım Şeniz
bi odunda bende var :umursamaz:
evlilik yıldönümümüzde çiçek alıyo ama kendi getirmiyo ,şöförle gönderiyor ,kutlamak da yok ama
doğum günümde de git kendine benim için hediye al dedi sempatiksalakcinni
Aahahaha bunların hepsi aynı demekki, yokmu serenat yapan romantikliği tavan yapmış kocalar yaaaaaaaaa
ayyy aeben ablaa çook güldüm yaa erkek milleti iştee al birini vur ötekine hepsi aynılarr...
İşte bunun için evlenmek isemiyorum çevremde huzursuz o kadar çift var ki korkar oldum evlilikten
5 yıllık bi birlikteliğim var o da sizin anlattığınız gibi evlenmeden böyleysen evlendikten sonra düşünemiyorum diyorum bazen amannn ne bilim erkek milletine güvenemiyorumm
boshayallersmile boshayallersmile
''Aşkım kokmuş izmir hiç değişmemiş, eski otobüsleri, leş gibi sokakları, rezalet alt yapısıyla, geceleri de balkonlardan içeri girmeyip sabaha kadar çatal kaşık bira sesleri geliyor :)''
Ahanda aynen bunu yazmış, gerçi bira sesi nasıl geliyor ağızlarınımı şapırdatıyorlar yazdım, ''ciddi olurmusun aşkımmm yaaaa'' yazmış sositososito
-tatlicadiarzu-
uğrarım canım iyi olur evet,inşallah veririm böyle gidersem kaçamak yapmıyorum bakalım boshayallersmileöyleni neden atladın yukumum evde deyilmiydin? diycem ama kavaltı satine bakınca okey dedim .kaydirigubbakcemile5
montici kıslar duymasın ama kahveve ses etmiyorum çok seyrek içmen kaydıyle .kaydirigubbakcemile3
gerisi harika monti günü olmuş ....
yumukum monti linkinede menülerini yazarsan ve orayıda okursan (vaktin oldukça) daha yararlı olur ..
bu hafta verirsin 2 kiloyu merak etme cumaya kadar . düzenini bozma yeter ...
birde egerki montiye kaçamaksız devam edersen kilo vermenin duracagını sanmam . azçok senin bünyenide tanıyorum ...yerimseniben
enee izmire lafmı söylemiş bak bak''Aşkım kokmuş izmir hiç değişmemiş, eski otobüsleri, leş gibi sokakları, rezalet alt yapısıyla, geceleri de balkonlardan içeri girmeyip sabaha kadar çatal kaşık bira sesleri geliyor :)''
Ahanda aynen bunu yazmış, gerçi bira sesi nasıl geliyor ağızlarınımı şapırdatıyorlar yazdım, ''ciddi olurmusun aşkımmm yaaaa'' yazmış sositososito
-tatlicadiarzu-
şimartmayın len bukadar bu herüfleri sonra tepenize çıkıp hep aynını istiyorlar ..
tecrübe konuşuyor burda .....
veripde almamak bi ALLAH BİRDE hatunlara aid sanırım .....kaydirigubbakcemile3
simoşcum mesela benim eşime arada uğrarlar sonra hemncik gidiyolar ama kaydirigubbakcemile3 2 sene önce doğum günümde spor salonuna gidiyodum içerde ben hoppidi hoppidi step yapıyorum bi adam girdi içeri üstelik bi çoğumuzda kapalıyız içerde erkek yok diye ohh bi güzel soyunduk birden ayşegül hanım burdamı diye bi ses duydum saç baş açık ama,yapcak bişey yok benim dedim elinde koca bi yapma çiçek beyaz orkideler ama muhteşemdi üzerindede bir not bana hayatından 10 yılını katlanmakla geçirdiğin için teşekkür ederim bitanem yazıyodu tabi ben şoklardayım kaydirigubbakcemile3millette vayy adama bak ne romantik falan diyo bilmezler ilk kez böyl bişey yaptığını kaydirigubbakcemile3Aahahaha bunların hepsi aynı demekki, yokmu serenat yapan romantikliği tavan yapmış kocalar yaaaaaaaaa
evet bende öyle düşünüyorum ama bende eşimde izmir doğumluyuz doğam büyüme o yüzden izmir başka geliyor bize opuyorumnanaktan
bende eşimde izmirli değiliz biliyosun ama evlenince başka yerde yaşamayı düşünmedik hiç
seviyoruz biz izmiri opuyorumnanaktan
bana sorsan istanbul da yaşamayı hiç istemem
istanbul bana kabus bir şehir gibi geliyor ,izmirin sakinliği yok orda
ayyy aeben ablaa çook güldüm yaa erkek milleti iştee al birini vur ötekine hepsi aynılarr...
İşte bunun için evlenmek isemiyorum çevremde huzursuz o kadar çift var ki korkar oldum evlilikten
5 yıllık bi birlikteliğim var o da sizin anlattığınız gibi evlenmeden böyleysen evlendikten sonra düşünemiyorum diyorum bazen amannn ne bilim erkek milletine güvenemiyorumm
boshayallersmile boshayallersmile
bende eşimde izmirli değiliz biliyosun ama evlenince başka yerde yaşamayı düşünmedik hiç
seviyoruz biz izmiri opuyorumnanaktan
bana sorsan istanbul da yaşamayı hiç istemem
istanbul bana kabus bir şehir gibi geliyor ,izmirin sakinliği yok orda
bu arada sabahki konu kocaların odunluğuymuşş kaydirigubbakcemile3
benimki pek odun değildir şanslımıyım neee
ayşegülcüm bu hafta şirinceye kahvaltıya gidiyoruz ,ordan da bir yerlere geçicekmişiz eşim söyledi ama aklımda kalmadı
bütün yazın planını yaptım diyoizmiri keşfediyoruz
araba yokken gezemiyoduk eskiden ,şimdi güzel oldu her hafta bir yeri geziyoruz
mesela 2002 den beri izmirdeyim efese hiç gitmemiştim
orayı da görmüş oldum
benimki nerdeyse hiç odun değil ablam tam tersine ben biraz odunum galiba ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?