Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kolay gelsin deryacığıııım Şeniz

bi odunda bende var :umursamaz:

evlilik yıldönümümüzde çiçek alıyo ama kendi getirmiyo ,şöförle gönderiyor ,kutlamak da yok ama

doğum günümde de git kendine benim için hediye al dedi sempatiksalakcinni

Aahahaha bunların hepsi aynı demekki, yokmu serenat yapan romantikliği tavan yapmış kocalar yaaaaaaaaa

ayyy aeben ablaa çook güldüm yaa erkek milleti iştee al birini vur ötekine hepsi aynılarr...
İşte bunun için evlenmek isemiyorum çevremde huzursuz o kadar çift var ki korkar oldum evlilikten
5 yıllık bi birlikteliğim var o da sizin anlattığınız gibi evlenmeden böyleysen evlendikten sonra düşünemiyorum diyorum bazen amannn ne bilim erkek milletine güvenemiyorumm
boshayallersmile boshayallersmile

kızsak da sinirlensek de onlar bizim şeker odunlarımız

herşeyine rağmen evli olmak çok güzel bence

gece daha bir huzurlu uyuyosun sanki ,kabus görüp uyandığında güvenle sarılabileceğin kişi yanında ,sabah gözünü açtığında sevdiğin yanında opuyorumnanaktan

arada odunluk da yapsalar iyi ki varlar :asigim:

bende eşimde izmirli değiliz biliyosun ama evlenince başka yerde yaşamayı düşünmedik hiç

seviyoruz biz izmiri opuyorumnanaktan

bana sorsan istanbul da yaşamayı hiç istemem

istanbul bana kabus bir şehir gibi geliyor ,izmirin sakinliği yok orda

uğrarım canım iyi olur evet,inşallah veririm böyle gidersem kaçamak yapmıyorum bakalım boshayallersmile
enee izmire lafmı söylemiş bak bak bende istanbul için aynını düşünüyorum izmir her bakımdan daha rahat ve samimi geliyor bana,ulaşım sorunu daha az,insanlar daha saygılı evet kokuyor körfezimiz ama şehir dışına gidince onu bile özlüyor insan kaydirigubbakcemile3
şimartmayın len bukadar bu herüfleri sonra tepenize çıkıp hep aynını istiyorlar ..
tecrübe konuşuyor burda .....
veripde almamak bi ALLAH BİRDE hatunlara aid sanırım .....kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aahahaha bunların hepsi aynı demekki, yokmu serenat yapan romantikliği tavan yapmış kocalar yaaaaaaaaa
simoşcum mesela benim eşime arada uğrarlar sonra hemncik gidiyolar ama kaydirigubbakcemile3 2 sene önce doğum günümde spor salonuna gidiyodum içerde ben hoppidi hoppidi step yapıyorum bi adam girdi içeri üstelik bi çoğumuzda kapalıyız içerde erkek yok diye ohh bi güzel soyunduk birden ayşegül hanım burdamı diye bi ses duydum saç baş açık ama,yapcak bişey yok benim dedim elinde koca bi yapma çiçek beyaz orkideler ama muhteşemdi üzerindede bir not bana hayatından 10 yılını katlanmakla geçirdiğin için teşekkür ederim bitanem yazıyodu tabi ben şoklardayım kaydirigubbakcemile3millette vayy adama bak ne romantik falan diyo bilmezler ilk kez böyl bişey yaptığını kaydirigubbakcemile3
evet bende öyle düşünüyorum ama bende eşimde izmir doğumluyuz doğam büyüme o yüzden izmir başka geliyor bize opuyorumnanaktan

hepsi aynı değildir muhakkak ama hepsinin üretim yeri bellidir şeker kaydirigubbakcemile3 orman puahaha kimisi fazla yontulmuş kimisi aynen ormandan çıktığı gibi durur şans artık ama elifimin dediği gibi onlarsızda olmuyor buda bi gerçek

kızlar kiraz mesaj çekti . netinde sorun varmış onun için giremiyormuş bilginiz olsun .

İstanbul çok kozmopilit bir şehir, kargaşasına kalabalığına rağmen, boğazını hiçbirşeye değişmem, çengelköyde beylerbeyinde serin bir yaz akşamında o manzarada kahve içmeyi değişmem hiçbirşeye, boğaza aşığım zaten, istanbuldan başka bir memlekette yaşayamam gibi geliyor, ankaraya taşınırsak nasıl olacak bilemiyorum :sinifsinif:

ayşegülcüm bu hafta şirinceye kahvaltıya gidiyoruz ,ordan da bir yerlere geçicekmişiz eşim söyledi ama aklımda kalmadı

bütün yazın planını yaptım diyo izmiri keşfediyoruz

araba yokken gezemiyoduk eskiden ,şimdi güzel oldu her hafta bir yeri geziyoruz

mesela 2002 den beri izmirdeyim efese hiç gitmemiştim

orayı da görmüş oldum

günaydın günaydın günaydınn

brek brek brekk uşaktan parçalı bulutlu her an yağmur yağacak ama vaz geçecek gibide yapacak bir havadannn sevgi dolu selamlar hepinizeee :içelim:

aebencim kahvaltı alışkanlığım yok böbüşümmm yapamıyorummm :1no2:

nazım gözünü seveyim dikkat et yağmur yağdımı alkaç bohçanı evrakını o dere ağzındann lmaz:

bu aradaa kaynananın gitmesine pek sevindimm aklinialirimsmileboshayallersmile

bu arada sabahki konu kocaların odunluğuymuşş kaydirigubbakcemile3

benimki pek odun değildir şanslımıyım neee

efes uzak kalıyor biraz elifim , şirince bi harikadır efeste şirinceden sonra zaten,şirincenin evlerine bayılırım ben, sende seveceksin eminim,arabasız biyere gitmek zulüm gibi izmirde helede yazın,sıcakta hiç çekilmez o yollar,bizde bu hafta sonu seferihisara kahvaltıya gitmeyi düşünüyoruz orda biyer tavsiye etti kaynım orayı denicez bakalım,gerçi çarşamba kayınvaldem dönüyor 19unda sünnet var görümcemin yoğun geçecek bu iki hafta ama fırsat bulabilirsek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…