Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimki nerdeyse hiç odun değil ablam tam tersine ben biraz odunum galiba ........

nazım hiç sorma bende odunumdurrr :roflol:

şanslısın o zaman ablam

şansmı şansızlıkmı bilmiyomm melekimm
siz öyle çok romantiklere de bakmayın bence şimdi yeni evlisiniz olmazda
erkek her kıpırdaklık yaptığında karısına karşı romantikleşirrr
erkeğin doğasında yok romantiklik yapmacıktan yapanlar var onlardaa
kıpırdadıkça eşine bişeyler alıp iç dünyalarında kendilerini affetderlerr

dur kız daha bi iki ayda anlaşılmıyo o boshayallersmilebenimkide öyleydi yıllar geçtikçe kalınlaşıyolar kaydirigubbakcemile3

ilk günler yıllar cicim ayları yılları tabeeee

Hasbiş beni özlemiyooor facede de sohbeti hep kapalı hasbişinnnn artık beni sevmiyooooooooooor eyvahedigeldismile

vereliniortak vereliniortak

eşimi 8 senedir tanıyorum . o bana hep der çok odunsun nazlı diye . eşim sürpriz yapmayı çok sever evlenmeden öncede öyleydi hala o şekilde devam ediyor . inşallah oda bana benzeyip odunlaşmaz .

eşimi 8 senedir tanıyorum . o bana hep der çok odunsun nazlı diye . eşim sürpriz yapmayı çok sever evlenmeden öncede öyleydi hala o şekilde devam ediyor . inşallah oda bana benzeyip odunlaşmaz .

gerçi benim de eşimden pek altta kalır yanım yok

bende beceremem süpriz yapmayı falan

Hasbiş beni özlemiyooor facede de sohbeti hep kapalı hasbişinnnn artık beni sevmiyooooooooooor eyvahedigeldismile

hasbişin seni sevmezmiii yerim seni bennn Şeniz

bu ara çok yoğunum simoşumm kızlar kamppa alındı
sabaH 10 11 evden çıkış gece 11 eve girişleri:1no2:
yarında osom geliyorrr
bu gün geliyorduuu :1no2:en yakın arkadaşının filstinli ati nin doğum günü için kaldıı :1no2:

eşimide eve koyamıyorumm ev bomboş sessiz olunca adam kafayı tırlatacakkk
alıyo beni bohça gibi ordan oraya sürüklüyoo benneyaptımki

kızların gelme saatinde giriyoruz eveee kafayı sıyıracak herifff :1no2:

sabah eceyle gamzeye gözdoşun kahvaltı sofrasına bakın dedimm
dedilerki ulan aşk nelere kadirsinn :roflol:

adet döneminiz yaklaştıkça mideniz bulanıyor mu kızlar ? bende mi oluyo sadece

ayakta durmaya halim yok nasıl başım dönüyor

bacaklarım tutmuyor sanki

adet döneminiz yaklaştıkça mideniz bulanıyor mu kızlar ? bende mi oluyo sadece

ayakta durmaya halim yok nasıl başım dönüyor

bacaklarım tutmuyor sanki

benim daha önce olmuyordu ama bu sefer oldu elifim . şuanda inanılmaz miğdem bulanıyor . ve hiç halim yok benimde bir yatak olsa burda girer yatardım valla

aebenim ablacım fırsat buldgumda soluug burda alıyorum haklsın eskisi gibi sık giirp muhabbet edemiyorum ama ozman dersaneme bu kadr yogun degildi ki bnde sınv moduan girememişitm daha bide o günlerdeki azimmide klaybediyorum sanki offalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile​

iyidir fıstıkımmm selamün aleykümm hoşgeldin
gel öpem Şeniz

a.s ablişim hosbuldum hadi bi öp beni söle kokulu kokulusempatiksalakcinni​

ayy ablama az kaldı stres dorukta degil mi kardesimi görsen sanki hayttan bezmiş son hafta ne yapcagını sasrmıs sersem salak gibi oldu kız siznklerde kampa grmiş Allh koylık versin rabbim emeklerini bosa cıkrmasın insl:Saruboceq:

evet gözdemin kahvltı sofrası bnmde cok hosuma gtti ama evli ablişlerime katılıyorum erkek milletini öel cok sımartmmak lazımlülülülülülü​

nazcım kayınvaliden gtmiş ohh 1 ay kocişinle yalnız msın hadi gözün aydın fstgımsempatiksalakcinni
bu arada bosver yaapcaksa romtikleri erkekler yapsın ozman daha kıymetli​
olursunkaydirigubbakcemile5

allah senin kardeşinin sınavınıda rast getirsin sultanımm :Saruboceq:

ece içinn bu yıl mucize lazımm
hukuk ya idaali biraz zor gibii konulardan yetiştiremedikleri var kendide bunun farkındaa
büyük olasılık ece seneye kalacakk a.s

çıkmadık candan da umut kesilmiyo işteee
son bir umut diye sarılddı bakalım derslerinedee
çok büyük bir şans olmadıkça olmaz bu yıll
:1no2:

nazım melekim adet öncesi yaşanır tüm saydıklarınız yapacak bi şey yokk
tek yapacağınız kendinizi sıcak tutmakk a.s

aman ne kıymetini bilecekmişim o benim kıymetimi bilsinnn :1closedeyes:

kaydirigubbakcemile3doğru diyon abla

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bk buna gülünür kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3doğru diyon abla

Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bk buna gülünür kaydirigubbakcemile3

ama gerçekten ben çok odunum yumukum . Tabi önceden kalastım . çocuk beni yonta yonta anca bu hale getirebildi ..........

slm kızlar...oh nihayet girebildim...dün bütün gün net yoktu bugünde var ama kk ya giremedim
geçmişede bakamıyorum...umarım herkes iyidir...keyifler yerindedir

bende bi telaş varki sormayın kızlar...bu cumartesi söz varohaoldumsmileohaoldumsmile...güya 24 temmuzda olucaktı ve ben o güne kadar 10 kilo vericektim...şimdi o kadar strese girdimki elim ayağıma dolanıyo...kendi kendime stres yapıyorum...tamer büyük bi ihtimal temmuz başı göreve başlıcak,ve ondan önce yüzükler takılsın istiyo:asigim:
bu perşembede zaten gelicekti,gelmişken sözüde aradan çıkarıcaz ve allahım kısmet ederse bayramdan sonra düğün olucak...offf şimdiden gelinlik bulamazsam korkusu sardı..şişko bi gelin olmak istemiyorum ben o yüzden diyetime sporuma tam gaz devam ediyorum...sabahları 6,30 da kalkıp doğru yürüyüşe,hergün nerdeyse 7-8 km yürüyorum...bide adımsayarımı takıyorum belime sabahtan akşama kadar 13-14 bin adım atıyorumzemuszemus

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ayyy çok sevindim kirazım . ben bile heyecanlandım kız . İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK CANIM STRS YAPMA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI OLAN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ VERSİN CANIM .

ama gerçekten ben çok odunum yumukum . Tabi önceden kalastım . çocuk beni yonta yonta anca bu hale getirebildi ..........

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay nazlım Allah iyiliğini versin,okadar kötü yani kaydirigubbakcemile3

kirazımmm çok sevindim bitanem Şeniz :teytey: :teytey: Allah gönlüne göre versin bitanem,kilocuklarıda dert etme damat seni bu halinle sevmedimi onun gönlünde senin kilolarının hiç bir önemi yok bence,aman ne heyecanlı nazlım bende heyecanlandım valla kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…