benimki nerdeyse hiç odun değil ablam tam tersine ben biraz odunum galiba ........
şanslısın o zaman ablam
dur kız daha bi iki ayda anlaşılmıyo o boshayallersmilebenimkide öyleydi yıllar geçtikçe kalınlaşıyolar kaydirigubbakcemile3
aman ne güzel,kıymetini bil ablacım opuyorumnanaktan
selam kıslar nbersiniz bakalım
dur kız daha bi iki ayda anlaşılmıyo o boshayallersmilebenimkide öyleydi yıllar geçtikçe kalınlaşıyolar kaydirigubbakcemile3
vereliniortak vereliniortak
eşimi 8 senedir tanıyorum . o bana hep der çok odunsun nazlı diye . eşim sürpriz yapmayı çok sever evlenmeden öncede öyleydi hala o şekilde devam ediyor . inşallah oda bana benzeyip odunlaşmaz .
Hasbiş beni özlemiyooor facede de sohbeti hep kapalı hasbişinnnn artık beni sevmiyooooooooooor eyvahedigeldismile
adet döneminiz yaklaştıkça mideniz bulanıyor mu kızlar ? bende mi oluyo sadece
ayakta durmaya halim yok nasıl başım dönüyor
bacaklarım tutmuyor sanki
kuzucunun sınavı iyi geçmiştir inşallah eddoras.
evet erkeklerin hastalıgı çekilmiyo bebelerden beter oluyorlar ...
öyleni neden atladın yukumum evde deyilmiydin? diycem ama kavaltı satine bakınca okey dedim .kaydirigubbakcemile5
montici kıslar duymasın ama kahveve ses etmiyorum çok seyrek içmen kaydıyle .kaydirigubbakcemile3
gerisi harika monti günü olmuş ....
yumukum monti linkinede menülerini yazarsan ve orayıda okursan (vaktin oldukça) daha yararlı olur ..
bu hafta verirsin 2 kiloyu merak etme cumaya kadar . düzenini bozma yeter ...
birde egerki montiye kaçamaksız devam edersen kilo vermenin duracagını sanmam . azçok senin bünyenide tanıyorum ...yerimseniben
nerde menüler sultan sen iyce boşladın buraları bi selem verip kaçıyorsun ...klava:
dersin çok diye ses etmiyoru ama önceden nasıl giriyordun cadı ..:1closedeyes:
kahvaltı harici menün güzel ablam . yerimsenibenkahvaltıyı neden canın istemiyor ablam biliyormusun akşam çok yediginden akşam yüklendiginden yemege sabah tok hissediyorsun .
menün istisna eylülcüm ...her zamanki menülerini bilityoruz afiyet olsun ...kaydirigubbakcemile5
iyidir fıstıkımmm selamün aleykümm hoşgeldin
gel öpem Şeniz
hasbişin seni sevmezmiii yerim seni bennn Şeniz
bu ara çok yoğunum simoşumm kızlar kamppa alındı
sabaH 10 11 evden çıkış gece 11 eve girişleri:1no2:
yarında osom geliyorrr
bu gün geliyorduuu :1no2:en yakın arkadaşının filstinli ati nin doğum günü için kaldıı :1no2:
eşimide eve koyamıyorumm ev bomboş sessiz olunca adam kafayı tırlatacakkk
alıyo beni bohça gibi ordan oraya sürüklüyoo benneyaptımki
kızların gelme saatinde giriyoruz eveee kafayı sıyıracak herifff :1no2:
sabah eceyle gamzeye gözdoşun kahvaltı sofrasına bakın dedimm
dedilerki ulan aşk nelere kadirsinn :roflol:
eşimi 8 senedir tanıyorum . o bana hep der çok odunsun nazlı diye . eşim sürpriz yapmayı çok sever evlenmeden öncede öyleydi hala o şekilde devam ediyor . inşallah oda bana benzeyip odunlaşmaz .
aman ne kıymetini bilecekmişim o benim kıymetimi bilsinnn :1closedeyes:
kaydirigubbakcemile3doğru diyon abla
Kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bk buna gülünür kaydirigubbakcemile3
ne uzun bir gün yaaaa
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ayyy çok sevindim kirazım . ben bile heyecanlandım kız . İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK CANIM STRS YAPMA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI OLAN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ VERSİN CANIM .slm kızlar...oh nihayet girebildim...dün bütün gün net yoktu bugünde var ama kk ya giremedim
geçmişede bakamıyorum...umarım herkes iyidir...keyifler yerindedir
bende bi telaş varki sormayın kızlar...bu cumartesi söz varohaoldumsmileohaoldumsmile...güya 24 temmuzda olucaktı ve ben o güne kadar 10 kilo vericektim...şimdi o kadar strese girdimki elim ayağıma dolanıyo...kendi kendime stres yapıyorum...tamer büyük bi ihtimal temmuz başı göreve başlıcak,ve ondan önce yüzükler takılsın istiyo:asigim:
bu perşembede zaten gelicekti,gelmişken sözüde aradan çıkarıcaz ve allahım kısmet ederse bayramdan sonra düğün olucak...offf şimdiden gelinlik bulamazsam korkusu sardı..şişko bi gelin olmak istemiyorum ben o yüzden diyetime sporuma tam gaz devam ediyorum...sabahları 6,30 da kalkıp doğru yürüyüşe,hergün nerdeyse 7-8 km yürüyorum...bide adımsayarımı takıyorum belime sabahtan akşama kadar 13-14 bin adım atıyorumzemuszemus
ama gerçekten ben çok odunum yumukum . Tabi önceden kalastım . çocuk beni yonta yonta anca bu hale getirebildi ..........
slm kızlar...oh nihayet girebildim...dün bütün gün net yoktu bugünde var ama kk ya giremedim
geçmişede bakamıyorum...umarım herkes iyidir...keyifler yerindedir
bende bi telaş varki sormayın kızlar...bu cumartesi söz varohaoldumsmileohaoldumsmile...güya 24 temmuzda olucaktı ve ben o güne kadar 10 kilo vericektim...şimdi o kadar strese girdimki elim ayağıma dolanıyo...kendi kendime stres yapıyorum...tamer büyük bi ihtimal temmuz başı göreve başlıcak,ve ondan önce yüzükler takılsın istiyo:asigim:
bu perşembede zaten gelicekti,gelmişken sözüde aradan çıkarıcaz ve allahım kısmet ederse bayramdan sonra düğün olucak...offf şimdiden gelinlik bulamazsam korkusu sardı..şişko bi gelin olmak istemiyorum ben o yüzden diyetime sporuma tam gaz devam ediyorum...sabahları 6,30 da kalkıp doğru yürüyüşe,hergün nerdeyse 7-8 km yürüyorum...bide adımsayarımı takıyorum belime sabahtan akşama kadar 13-14 bin adım atıyorumzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?