Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Malesef okadar kÖtÜydÜm yumukum ne yapayım erkek gıbı bÜyÜdÜm ben onun ıÇın anca bu kadar ıncelebıldım .

Malesef okadar kÖtÜydÜm yumukum ne yapayım erkek gİbİ bÜyÜdÜm ben onun İÇİn anca bu kadar İncelebİldİm .

boşver en iyisini yapıyosun bizler ince ve romantik olmaya çalışıyoruzda noluyor sanki kıymet bilen var :1closedeyes: eşinin olması daha güzel o yapsın sen keyfini sür gülüm kaydirigubbakcemile5

amin nazlıcım:Saruboceq::Saruboceq:inş.güzel olucak herşey...hiç bi şey planladığımız gibi olmuyo hep daha güzel oluyo umarım hep böle devam eder

haketmişin sen neslihancım :mymeka: çocuk haklı o seni böyle güzel buluyor bunu kafana takma ha bu şu demek değil dert etme kilo vermeyi almaya devam et değil,ama şuan asıl önemli olan ikiniz ve geleceğiniz,kilolar dğün arası nasılsa gider,insan bişey yiyemiyoki zaten :1rolleyes:

bu arada kızler benim aşkımda çok romantik...ee bende fena sayılmam...ikimizde sürpriz yapmaya bayılıyoruz...aşkım bana ilk günden beri hep mavi gülüm der..anlamı ilahi ,ölümsüz aşk

eskişehire ilk gittiğmde gezerken bana biraz beklememi lavaoboya gideceğini sölemişti...bende saf saf bekldim,sonra geldi,bi cafeye oturduk,elinde uzunca bi poşet hçte çakmadım ama..sonra bi çıkardıki mavi gül,şok olmuştum...halada duruyo mavi gülüm...biraz kurudu ama...

:asigim: opuyorumnanaktan

dert etmez olurmuyum yumukum valla dahada hırslandım...bu arada dün söz için bişiler bakıyım dedim...off nasıl moralim bozuldu...beğendim hiçbişi olmadı...göbek pörtledi resmen...arkadaşımda illa elbisemi alcan dedi,nasıl olsa evde olucak...bende saks mavisi hoş bi üst,üstelik yakasında beyaz ve mavi gül var,altınada beyaz pantolon aldım...mavide ayakkabı,valla fena olmadı...aşkımada dedim oda mavi olduğu için çok hoşuna gitti,desene tam mavi gül olucan diyoo delii yaa

bencede evde olcaksa abartılı bişeyler giymene gerek yok,hevesini düğüne sakla hem ozamana kadar biraz kiloda vermiş olursun yerimseniben

gerçi benim de eşimden pek altta kalır yanım yok

bende beceremem süpriz yapmayı falan

İnanılmaz çalışır kafam bu konulara, sürprizinde hediyeninde kralını yaparım, mert pisliğine yapmadığım kalmamıştı, bilboard kiralamak dahil:kedi:
Aslında en fazla hakedene bu kadar ince davranmıyorum şimdilerde, yasin kat be kat fazlasını hakediyor olmasına rağmen korkuyorum nazar değecek bitecek falan diye, o yüzden sizden başka kimseylede pek paylaşmıyorum bu konuları eyvahedigeldismile

Eniştemin evine bağlı olması ne güzel ablam, rabbim ayırmasın sevgisini ilgisini sürekli etsin inşallah, mülkiyellliiiimde geliyor demek gözün aydın ablacığım, yalnız osman varken çok fazla yemeklere dadanma sakııın
Ecişimde gamzeyide kocaman öpüyorum, beni takip etsinler çok atraksiyonlu planlarım var aşka dair :asigim:

çok abartmamak en iyisi gözdem,sonra havalara giriyolar değer veriyosun göstermeye çalışıyosun kasılıyolar en güzeli yapmıcaksın onlar çabalasın dursun şakkıdı

Ay canım gözün aydın yaaaa, cadıııı benden önce gelin oluyorsuuuuuuuuun bende 2011 yeni yıl gelini olurum inşallah kısmetse :asigim:
Söz zamanı kıyafet falan nelerr giyicerksin karar verdinmi yoksa konusalım ay cok heyecanlandım ben şimdi

canım benim teşekkür edrim...darısı tez zamanda senin başına gözdemim...

valla bu sene sürprizlerle dolu oldu..buda beklenenden önce olduğu için kıyafet aceleye geldi canımcım ama hoşumada gitti...hatta akşam giyimde resmini çekip ekleyim bi bakın
saks mavizi üst,sıfır kol,yakasında beyaz ve mavi gül var...altına beyaz pantolon...nasıl olsa evde diye abartılı bişi istemedim,bide istediğim elbiselerde olmadı:sinifsinif::sinifsinif:böle bişi yaptım bende gözdemcim...tamerede koyu renk takım elbise,beyaz gömlek,ve mavi kravat düşünüyoruz,bakalım bi gelsinde aşkitom...:asigim:

Hayırlısı olsun canım benim çok sevindim, elbisenin resmini bekliyorummmm

boşver en iyisini yapıyosun bizler ince ve romantik olmaya çalışıyoruzda noluyor sanki kıymet bilen var :1closedeyes: eşinin olması daha güzel o yapsın sen keyfini sür gülüm kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi:ben bazan eşim uzun seyahete gidince şiir yazar geceliginin arasına koyardım .aklinialirimsmileyada bazan cekedinin cebine . ama artık yapmıyorum :lepi:
aynen katılıyorum yumukum sana .:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…