ne uzun bir gün yaaaa
Malesef okadar kÖtÜydÜm yumukum ne yapayım erkek gİbİ bÜyÜdÜm ben onun İÇİn anca bu kadar İncelebİldİm .
amin nazlıcım:Saruboceq::Saruboceq:inş.güzel olucak herşey...hiç bi şey planladığımız gibi olmuyo hep daha güzel oluyo umarım hep böle devam ederalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ayyy çok sevindim kirazım . ben bile heyecanlandım kız . İNŞALLAH HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK CANIM STRS YAPMA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE HAYIRLI OLAN BÜTÜN GÜZELLİKLERİ VERSİN CANIM .
teşekkür edrim ayşegülümm...valla o çok kızıyo zaten benim diyet yapmama,kilo vermek istememe...ne kadar şekilciymişimama bende istiyorumki herşey istediğim gibi olsun,kilolu olduğum için beğenmedim bişiyi almak zorunda olmayım...bazen sinir ediyorum onu...dün bütün gün istediğim gelinliği alamıcam korkusu sardı...tabi onada yansıttım oda birsürü kızdı bana...sen benle evlenmek istemiyomusun falan,benim atamam oraya çıkmış,beklememize gerek yok,hayallerimizi düşünmüyosunda nelere takıyosun diye.. lmaz: lmaz:.eee haklı tabi ama ne yapayım bende böleyimmyerimseniben
amin nazlıcım:Saruboceq::Saruboceq:inş.güzel olucak herşey...hiç bi şey planladığımız gibi olmuyo hep daha güzel oluyo umarım hep böle devam eder
teşekkür edrim ayşegülümm...valla o çok kızıyo zaten benim diyet yapmama,kilo vermek istememe...ne kadar şekilciymişimama bende istiyorumki herşey istediğim gibi olsun,kilolu olduğum için beğenmedim bişiyi almak zorunda olmayım...bazen sinir ediyorum onu...dün bütün gün istediğim gelinliği alamıcam korkusu sardı...tabi onada yansıttım oda birsürü kızdı bana...sen benle evlenmek istemiyomusun falan,benim atamam oraya çıkmış,beklememize gerek yok,hayallerimizi düşünmüyosunda nelere takıyosun diye.. lmaz: lmaz:.eee haklı tabi ama ne yapayım bende böleyimmyerimseniben
bu arada kızler benim aşkımda çok romantik...ee bende fena sayılmam...ikimizde sürpriz yapmaya bayılıyoruz...aşkım bana ilk günden beri hep mavi gülüm der..anlamı ilahi ,ölümsüz aşk
eskişehire ilk gittiğmde gezerken bana biraz beklememi lavaoboya gideceğini sölemişti...bende saf saf bekldim,sonra geldi,bi cafeye oturduk,elinde uzunca bi poşet hçte çakmadım ama..sonra bi çıkardıki mavi gül,şok olmuştum...halada duruyo mavi gülüm...biraz kurudu ama...
haketmişin sen neslihancım :mymeka: çocuk haklı o seni böyle güzel buluyor bunu kafana takma ha bu şu demek değil dert etme kilo vermeyi almaya devam et değil,ama şuan asıl önemli olan ikiniz ve geleceğiniz,kilolar dğün arası nasılsa gider,insan bişey yiyemiyoki zaten :1rolleyes:
dert etmez olurmuyum yumukum valla dahada hırslandım...bu arada dün söz için bişiler bakıyım dedim...off nasıl moralim bozuldu...beğendim hiçbişi olmadı...göbek pörtledi resmen...arkadaşımda illa elbisemi alcan dedi,nasıl olsa evde olucak...bende saks mavisi hoş bi üst,üstelik yakasında beyaz ve mavi gül var,altınada beyaz pantolon aldım...mavide ayakkabı,valla fena olmadı...aşkımada dedim oda mavi olduğu için çok hoşuna gitti,desene tam mavi gül olucan diyoo delii yaa
gerçi benim de eşimden pek altta kalır yanım yok
bende beceremem süpriz yapmayı falan
hasbişin seni sevmezmiii yerim seni bennn Şeniz
bu ara çok yoğunum simoşumm kızlar kamppa alındı
sabaH 10 11 evden çıkış gece 11 eve girişleri:1no2:
yarında osom geliyorrr
bu gün geliyorduuu :1no2:en yakın arkadaşının filstinli ati nin doğum günü için kaldıı :1no2:
eşimide eve koyamıyorumm ev bomboş sessiz olunca adam kafayı tırlatacakkk
alıyo beni bohça gibi ordan oraya sürüklüyoo benneyaptımki
kızların gelme saatinde giriyoruz eveee kafayı sıyıracak herifff :1no2:
sabah eceyle gamzeye gözdoşun kahvaltı sofrasına bakın dedimm
dedilerki ulan aşk nelere kadirsinn :roflol:
İnanılmaz çalışır kafam bu konulara, sürprizinde hediyeninde kralını yaparım, mert pisliğine yapmadığım kalmamıştı, bilboard kiralamak dahil:kedi:
Aslında en fazla hakedene bu kadar ince davranmıyorum şimdilerde, yasin kat be kat fazlasını hakediyor olmasına rağmen korkuyorum nazar değecek bitecek falan diye, o yüzden sizden başka kimseylede pek paylaşmıyorum bu konuları eyvahedigeldismile
slm kızlar...oh nihayet girebildim...dün bütün gün net yoktu bugünde var ama kk ya giremedim
geçmişede bakamıyorum...umarım herkes iyidir...keyifler yerindedir
bende bi telaş varki sormayın kızlar...bu cumartesi söz varohaoldumsmileohaoldumsmile...güya 24 temmuzda olucaktı ve ben o güne kadar 10 kilo vericektim...şimdi o kadar strese girdimki elim ayağıma dolanıyo...kendi kendime stres yapıyorum...tamer büyük bi ihtimal temmuz başı göreve başlıcak,ve ondan önce yüzükler takılsın istiyo:asigim:
bu perşembede zaten gelicekti,gelmişken sözüde aradan çıkarıcaz ve allahım kısmet ederse bayramdan sonra düğün olucak...offf şimdiden gelinlik bulamazsam korkusu sardı..şişko bi gelin olmak istemiyorum ben o yüzden diyetime sporuma tam gaz devam ediyorum...sabahları 6,30 da kalkıp doğru yürüyüşe,hergün nerdeyse 7-8 km yürüyorum...bide adımsayarımı takıyorum belime sabahtan akşama kadar 13-14 bin adım atıyorumzemuszemus
Ay canım gözün aydın yaaaa, cadıııı benden önce gelin oluyorsuuuuuuuuun bende 2011 yeni yıl gelini olurum inşallah kısmetse :asigim:
Söz zamanı kıyafet falan nelerr giyicerksin karar verdinmi yoksa konusalım ay cok heyecanlandım ben şimdi
canım benim teşekkür edrim...darısı tez zamanda senin başına gözdemim...
valla bu sene sürprizlerle dolu oldu..buda beklenenden önce olduğu için kıyafet aceleye geldi canımcım ama hoşumada gitti...hatta akşam giyimde resmini çekip ekleyim bi bakın
saks mavizi üst,sıfır kol,yakasında beyaz ve mavi gül var...altına beyaz pantolon...nasıl olsa evde diye abartılı bişi istemedim,bide istediğim elbiselerde olmadı:sinifsinif::sinifsinif:böle bişi yaptım bende gözdemcim...tamerede koyu renk takım elbise,beyaz gömlek,ve mavi kravat düşünüyoruz,bakalım bi gelsinde aşkitom...:asigim:
neslihancım çok sevindim canım benim
rabbim huzur ,mutluluk versin her zaman inşallah
amin elifimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...benimde rabbimden istediğim hep bu oldu,huzur mutluluk...
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:lepi:ben bazan eşim uzun seyahete gidince şiir yazar geceliginin arasına koyardım .aklinialirimsmileyada bazan cekedinin cebine . ama artık yapmıyorumboşver en iyisini yapıyosun bizler ince ve romantik olmaya çalışıyoruzda noluyor sanki kıymet bilen var :1closedeyes: eşinin olması daha güzel o yapsın sen keyfini sür gülüm kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?