Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhabalar
Sabah(10.00)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 2 ceviz, salatalık, domates, yarım dilim ekmek
Ara(12.00 ve16.00)
- sade Türk kahvesi
- soğuklukla 3 kaşık yoğurt, 1 kayısı, 2 vişne, 2 dut, 1 avuç leblebi, filtre kahve
Akşam (19.30)
- 1.5 kepçe yeşil mercimek yemeği, 1 kase salata, yarım dilim karpuz
Ara
- çay kahve içerim yine
Su: 2.5 lt
Spor: 20 dk yoga, 70 dk cardio
Toplam: 460p sportie
Sınav haftam o yüzden çok uğrayamıyorum özür dilerim

Güzel cnm
Öğlenki hem dondurma hem de 3 dilim kavun çooook fazla
Spor çok. Güzel ama meyveyi akşam yemezsen daha çabuk kilo verirsin cnm

Sabah 6 00
2 haslanmis yumurta
Bir dilim peynir
Domates
Semiz otu
Sekersiz cay
2 dilim kepekli

12 30
Eristeli yesil mercimek
Yesil salata
Kavun 1 ceviz
1 dilim kepekli

13 30
Diyet kahve
3 altin cilek
3 Badem
3 kuru dut

Aksam 18 00
4 minik izgara kofte
Yarim kase yogurt

Su 4 litre
3 fincan yesil cay
Spor
30 dk boosted 120
2 bucuk saat yürüyüş 375
1 saat temizlik. 30
Toplam= 525 Zipzip- sportie

O zaman tarif alayım

Herkese öyle kolay vermem hem lezzetli hem de faydası say say birmez, ama aramızdaki güzel sohbetin hatırına seve seve işte tarif

2 kabak, 2 kapya, 1 domates, 1 soğan 3-4 bardak su ilave edilip kaynatılacak,
Ben küçük parçalara ayırıp kaynatıyorum, iyice yumuşayınca blendırdan geçiriyorsun
baharatlar zevke kalmış, tuz, karabiber, nane, pulbiber, yine zevke göre kekik, kimyon, hatta sarımsak. Afiyet olsun

Ben de menü veriyorum
07.35 1 avuç ceviz
09.30 şekersiz çay
12.30 ezogelin çorba 1 kepçe, 2 adet tavuk köftesi, 1 porsiyon piyaz, 1 porsiyon yoğurt
13.30 sade soda
14.00 sade türk kahvesi
18.00 mercimek çorbası 1 kase, 1 dilim kepek ekmeği ( pazara çıkmam lazım yarın halledeceğim inşallah evde birşey kalmadı )
1 saat pilates 360 puan
sportie heryerim ağrıyo bu pilates yuzunden

Güzel cnm

Öğlenki hem dondurma hem de 3 dilim kavun çooook fazla

Spor çok. Güzel ama meyveyi akşam yemezsen daha çabuk kilo verirsin cnm
Haklısın kaç gündür kavun yemek icin bekliyordum....ödül gunumuz var mı haftalık....serbest gün filan....o gün yesem...

Afiyet olsun canım

Dondurma kavun hiç olmasalarmış iyimiş spor da yok

Canım bence tarın akşam mercimek yeme, sebze yoğurt tercih edersen daha iyi
Olur, canım Allah zihin açıklığı versin

Afiyet olsun sporda şahane

Bugün kü menülerim

Akşam sadece çorba iyi
Olmuş ama öğle çok fazla mesela piyaza gerek yoktu, çorba çok az olup köfte daha fazla olabilirdi
Yinede güzel spor da güzel

Cuma gunu tarti sonrasi kucuk bir odul olabilir
Yaaa....Varya evdekiler neler istiyor...irmik helvası erteliyorum...İskender erteliyorum....ama ben çiğ köfte yapacaktım tartidan sonra....yağsız da yapsam yoğrulmaz ..bir çözüm üreteyim....

Canim spor olsemde surunsemde yapiyorum simdilik regl oldum 2 gundur ama hala baslamadi on belirtide kaldi geldiginde nasil olur bilemiyorum . Kavun 20 gundur erteledigim kavunla bugun kavustuk. Aksami cok az tuttum. Ve beni tebrik edin bugun carsida aktarciya girdim yesil cay almaya ve aktarci seker sucuğu ama farkli pek guzel gorunuyordu iki parca halinde birini esime birini bana uzatti tabi ben almadim israr etti aldim arkasini donunce esime verdim yani minivik bir parca demedim ve yemedim cok gururluyum
Ciktik esim diyorki ya cok guzeldi nolacakti yeseydin dedim aksam gruba hesabini veremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…