Canim yarisma oldugu icin boregi yaptim demesi cok uygun olmuyorOkudum gecmisiGulumse24 kuzum bu ne yarisi ne yapiyorsunuz ve sonucta ne oluyor beni neden etiketlemiyorsunuz ve boregi cok merak ettim
Tamm canim beni etiketlede bari birilerine oy kullanayim yazik emek vermisler sonuctaCanim yarisma oldugu icin boregi yaptim demesi cok uygun olmuyor
Su an oylama devam ediyor
Oy istemek yasak ben boreginde seni etiketleyebilirim istersen bakarsin
Sonrasında begendigin iki borege oy verebilirsin
Oylama kisminda etiketledim canim cok guzel borekler var acikmazsin umarimTamm canim beni etiketlede bari birilerine oy kullanayim yazik emek vermisler sonucta
Offff suan onlari gormem beyin sagligim acisindan hic iyi olmadiOylama kisminda etiketledim canim cok guzel borekler var acikmazsin umarim
Baktikca insan acikiyor neyseki aksam gec saatlerinde baktin az sonra uyursun unut börekleriOffff suan onlari gormem beyin sagligim acisindan hic iyi olmadive cok sevdigim börekler vardi keske daha cok oy verebilseydim
Kahve icicem simdi yaa cunku gunum yine okadar yogunduki birde okadar isin icine carsi isi cikti kosturmaca anca dinlendim birde boostedimi yapicam sonrada yaticam insaAllahBaktikca insan acikiyor neyseki aksam gec saatlerinde baktin az sonra uyursun unut börekleri
Spor yapma istersen canim odem olmasin yarinida hafif yuruyus ve sporla geçirirsinKahve icicem simdi yaa cunku gunum yine okadar yogunduki birde okadar isin icine carsi isi cikti kosturmaca anca dinlendim birde boostedimi yapicam sonrada yaticam insaAllah
Canim boostedimi yazdim gunluk listeye onu yapmam lazim zaten 60.dk yapiyordum yoğunluktan tek e düştü. Ama yarin yuruyusumu az tutucam ertesi gune tarti varSpor yapma istersen canim odem olmasin yarinida hafif yuruyus ve sporla geçirirsin
Aynen canim tarti gunu ne cabuk geldi yine cumaCanim boostedimi yazdim gunluk listeye onu yapmam lazim zaten 60.dk yapiyordum yoğunluktan tek e düştü. Ama yarin yuruyusumu az tutucam ertesi gune tarti var
Yaaa bugün onlara dolma yaptim ...yemedim.... sarma da sardım....Evdekilere yap yesinler
Sana çabuk kaptanim....bide bize sor... Dukan iç...kabak çorbası içeme.... ekmeğe kedinin cigere baktığı gibi bak..arada kokla....Aynen canim tarti gunu ne cabuk geldi yine cuma
Çok teşekkür ederimHerkese öyle kolay vermem hem lezzetli hem de faydası say say birmez, ama aramızdaki güzel sohbetin hatırına seve seve işte tarif
2 kabak, 2 kapya, 1 domates, 1 soğan 3-4 bardak su ilave edilip kaynatılacak,
Ben küçük parçalara ayırıp kaynatıyorum, iyice yumuşayınca blendırdan geçiriyorsun
baharatlar zevke kalmış, tuz, karabiber, nane, pulbiber, yine zevke göre kekik, kimyon, hatta sarımsak. Afiyet olsun
Sende mezun olursun inşallah canim kackiloydun sen profildekimi kilonSana çabuk kaptanim....bide bize sor... Dukan iç...kabak çorbası içeme.... ekmeğe kedinin cigere baktığı gibi bak..arada kokla....sen mezun ol ....güzel bir kiloda kal...ohh....
Yinede az cok dikkat ediyorum canım yediklerimeSana çabuk kaptanim....bide bize sor... Dukan iç...kabak çorbası içeme.... ekmeğe kedinin cigere baktığı gibi bak..arada kokla....sen mezun ol ....güzel bir kiloda kal...ohh....
Baban en akıllı kızı senmisinEn güzelini zorunu ben alayim bari nasilsa beni secerler
Yessss beybiiimBaban en akıllı kızı senmisin
Tortumlumusun uzunderelimi erzurumun geneli oralı çıkıyorErzurum'daymışsın bir tarafım oralı sayılır
Sarımsak çok yakışıyor ben çok beğendim sonunda tencerenin dibine yakın ekşimişti döktümHerkese öyle kolay vermem hem lezzetli hem de faydası say say birmez, ama aramızdaki güzel sohbetin hatırına seve seve işte tarif
2 kabak, 2 kapya, 1 domates, 1 soğan 3-4 bardak su ilave edilip kaynatılacak,
Ben küçük parçalara ayırıp kaynatıyorum, iyice yumuşayınca blendırdan geçiriyorsun
baharatlar zevke kalmış, tuz, karabiber, nane, pulbiber, yine zevke göre kekik, kimyon, hatta sarımsak. Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?