Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Okudum gecmisi Gulumse24 kuzum bu ne yarisi ne yapiyorsunuz ve sonucta ne oluyor beni neden etiketlemiyorsunuz ve boregi cok merak ettim
Canim yarisma oldugu icin boregi yaptim demesi cok uygun olmuyor
Su an oylama devam ediyor
Oy istemek yasak ben boreginde seni etiketleyebilirim istersen bakarsin
Sonrasında begendigin iki borege oy verebilirsin

Canim yarisma oldugu icin boregi yaptim demesi cok uygun olmuyor
Su an oylama devam ediyor
Oy istemek yasak ben boreginde seni etiketleyebilirim istersen bakarsin
Sonrasında begendigin iki borege oy verebilirsin
Tamm canim beni etiketlede bari birilerine oy kullanayim yazik emek vermisler sonucta

Baktikca insan acikiyor neyseki aksam gec saatlerinde baktin az sonra uyursun unut börekleri
Kahve icicem simdi yaa cunku gunum yine okadar yogunduki birde okadar isin icine carsi isi cikti kosturmaca anca dinlendim birde boostedimi yapicam sonrada yaticam insaAllah

Çok teşekkür ederim

Yaaa bugün onlara dolma yaptim ...yemedim.... sarma da sardım....

Baskül soran biri vardı....
2 temmuz a101 e geliyor....49 yada 45 TL....aprilla dijital banyo o baskulu
Olculu olduktan sonra yiyebilirsin canim
Tesekkur ederiz bilgi icinde
medusares
Queen mom
Kizlar tarti geliyormus a101 e

Sana çabuk kaptanim....bide bize sor... Dukan iç...kabak çorbası içeme.... ekmeğe kedinin cigere baktığı gibi bak..arada kokla.... sen mezun ol ....güzel bir kiloda kal...ohh....
Sende mezun olursun inşallah canim kackiloydun sen profildekimi kilon

Sana çabuk kaptanim....bide bize sor... Dukan iç...kabak çorbası içeme.... ekmeğe kedinin cigere baktığı gibi bak..arada kokla.... sen mezun ol ....güzel bir kiloda kal...ohh....
Yinede az cok dikkat ediyorum canım yediklerime
Normalde ailemle yasiyorum su an yanimda yoklar kahvaltida kendime ozel tabak hazırlıyorum birde aksam 6 gibi yiyorum
Arada dukan birasida yapiyorum
Bugun form cay ictim

Sarımsak çok yakışıyor ben çok beğendim sonunda tencerenin dibine yakın ekşimişti döktüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…