sana da iyi hafta sonları canımm ben bugün evdeyim istanbulda şakır şakır yagmur yagıyoo(
gelimim yediklerini not al agzına ne lokma girdiyse ..... topluca gün boyu ne yediysen böyle anlaşılmıyo fıstıkım . ve pazartesi 2 günlük istiyorum ona göre ....iki kaşık bulgur pilavı,3 kaşık kadar ıspanak,yarım paket altınbaşak tahta bisküvi yedim.
kızlarrrrr nerelerdesiniz,,,,,,,,,,,,
beni burası paklar yinemirmirmirmirmirmirmirmir
ee artık takımda olmadığımı biliyorum ama bende paylaşımda bulunurum öyle değilmi:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
ne yapalım bebek yapamıyoru yaz geliyor zayıflayalım bizde a.sa.sa.s
sabah bir kaşarlı tost yedim başka da birşey yemedim canım da birşey istemiyor zaten fisfisfisfisfisfisfisfisfis
merhabalar....a.s. sadece ben varım ve arkadaşlar müsadenizle başkan yardımcısı görevime dayanaraktan haftaya kilo bildirim hesaplarını yapacak arkadaşımızı gelişigüzel seçtim,ama yenilere daha dokunmuyorum,onlar ileriki haftalarda....
dora cım bu görev haftaya senin canım...itirazın,bir işin felan olursa bize pazartesi en geç salı bildir başka birini seçeyim canım....yani 96. ETAP DORA MIN.... ellerinden öper....
97. ETAP için REFFF seni seçtim canım sende inşallah sağlığınız yerinde olursa yaparsın...
şimdilik bukadar kızlar,umarım bu görevlendirmeleri emrivaki olarak görmezsiniz,müsade edersinizki bunu böyle yapmamın nedeni var ve hepiniz biliyorsunuz..hoşgörünüze sığınıyorum,teşekkürler....:1hug:
selamlar ben geldii kociş gitti size döndümm uzun bir gecmişe dönüş yapıyorum ben
SOLEA:
YEMKLERDEN ÖNCE 2 KAPSÜL ALINIYOR 2 BARDAK SUYLA
AMA 30 DK. ÖNCE ALMAK ŞART. GÜNDE 2 DEFA ALINIYOR.
ETKİSİ: TOKLUK VERİYOR
Chromium Picolanite:
L-Carnitine
L-Carnitine-L-carnitineden gördüğüm faydayı hiçbirşeyden görmedim.Kardiyoya girmezden 30 dk. önce alıyorsun.Placebo etkisi değil,hissedilebilir bir enerji sağlıyor.Nefesini açıyor.Yağları enerjiye çevirdiği için spor esnasında 2-3 saatte yakabileceğin kaloriyi 1 saatte yakabiliyorsun ve de yorulmak bilmiyorsun.20-22 kg. verdim ve bunun 5 kilosunu spora,3-4 kilosunu beslenmeye,7-8 kilosunu l-carnitine e,4-5 kilosunu da diğer yağ yakıcılara borçluyum.Kilo verecek adamın olmazsa olmazı l-carnitinedir.5 üzerinden 4
Chromium Picolanite:Sporun yanı sıra diyete başlayacak olanlar için de chromium picolanite 1 numaralı yardımcıdır.Özellikle makarna,pilav,hamur işleri,tatlılar ve çikolata gibi besinleri sevenler ve iştahlarını kontrol edemeyenler için.Şöyle söyleyebilirim ki chromium picolanite yukarıda saydığım besinler ve benzerlerini yeme istediğinizi %50 azaltabiliyor.Ayrıca açlığa bağlı baş dönmesi ve iştah krizlerini de önleyebiliyor.Sabah ve akşam 1 hap almanız yeterli.Fazlası yarar getirmez.Öyle 3-4 kilo vermek isteyenlerin chromium picolanite e gerekleri yok.Daha çok 1-2 ay diyet yapacaklar için öneriyorum.5 üzerinden 3
kızlar ben bu 3 ünü beraber kullanmayı düşünüoyurm ne dersiniz???
acaba bunu bu şekilde yapanınız var mı???
bana akıl verin bakim...
iyi hafta sonları kıslar
ne o bediş tekeyi gönderdin solugu burdamı aldın kıs ... Allah kavuştursun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?