Allah rahatlik versin canim bende uyuyacagim birazdanIyi geceler kizlar benim gozler kapanıyor tesekkur ederim hepinize iyi ki varsiniz
Vallaaaa useniyom senin menune bakmaya yaziversen nolur zormukiii
Sabah birde 1 yumurta sarısı yedim yazmayı u uttum1 temmuz
09.00
1 kase yoğurt
1 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı keten tohumu
İçine 3 kayısı
16.00
1 bardak kefir
2 kaşık tereyağlı buğday pilavı
19.00
Yarım tabak etli patlıcan yemeği
Yoğurt
Bir ısırık mücver
Su 3.7
Spor 20 dk karın
20 dk kol sırt omuz
200 iç bacak
Toplam 268p
Zipzip- @hasbeenandgone @sportie
Gün içinde programa yazmazsam unutuyorum telefondanda bir o program bir bu program bak ve yaz zor oluyor Elifçim şöyle üstüne tıklasan canım arkadaşımVallaaaa useniyom senin menune bakmaya yaziversen nolur zormukiiiac bak neyemis diye beni zorluyosun
Hadiyat yat sende iykiii varsin tabikisiIyi geceler kizlar benim gozler kapanıyor tesekkur ederim hepinize iyi ki varsiniz
nasil yazmassin selencim o iste olmamiş cok fazla geldi gozumeSabah birde 1 yumurta sarısı yedim yazmayı u uttum
Yani yediklerim çok doyurucu geliyor aslında banaDoğru söze ne nedir
Sakın bırakmayın lafını dahi etmeyin kaptanım sizi çok seviyoruz ❤
Afiyet olsun çok az değil mi? Benim mi gözüm doymuyor ne
tamam tamam senimi kircam guzel.guzel afiyet seker olsunGün içinde programa yazmazsam unutuyorum telefondanda bir o program bir bu program bak ve yaz zor oluyor Elifçim şöyle üstüne tıklasan canım arkadaşım
Teşekkür ederimtamam tamam senimi kircam guzel.guzel afiyet seker olsun
Teşekkür ederim
Nasıl yapıyorsunuz kabağı? Çorba olan tarif mi canım?
Sabahki ekmek bire düşse ve protein karbonhidrat dengesi tam kurulsa tadından yenmezHerkese merhabaaa nasılsınız? İnşallah herkes iyidir
Kahvaltım
Biraz salata 1,5 omlet 2 dilim ekmek
Arada ceviz ve kuru erik
Akşam
5-6 kaşık alinazik 1 dilim çavdarlı ekmek yedim herkese selamlar
Pilav ile ekmek çok tasvip etmediğimiz şeyler cınımSabah 8 30
Yumurta piyazi
2 dilim peynir
Taze nane reyhan maydanoz
Sekersiz cay
2 Dilim cok tahilli
10 30 diyet kahve avuc ici kadar yemislerimden
16 30
Pilav ustu nohut
Sabahki yesilliklerden
1 dilim cok tahilli
Su 4 litre
2 kupa yesil cay
Spor
30 dk boosted 120
2 saat temizlik 60
70 dk yürüyüş 175 Toplam 355
Zipzip- @sportie
Seloş Buna bayıldıııııııı
evet corba yapayim dedim öğlen aksam iceyim bide mücver denesem simdi icine yumurta biraz un falan gircek perşembeye olamaz dedim napimNasıl yapıyorsunuz kabağı? Çorba olan tarif mi canım?
Bendemi yapsamkievet corba yapayim dedim öğlen aksam iceyim bide mücver denesem simdi icine yumurta biraz un falan gircek perşembeye olamaz dedim napim
Sorma miniknasil yazmassin selencim o iste olmamiş cok fazla geldi gozume
Sorma canım ya bende biliyosun odurumdayim allah sonumuzu hayir etsinSorma minik
Geçen cuma bir şeye çook sinirlendim annem de tarafımı tutmadı gıcık olup ağladım
Sonra sen bnm huzursuz bağırsak kilitle beni
Yani gün içinde birden fazla çıkan bn zorlanıyorum aklım hep ay tuvaletim var ama olmuyorda
Nedir bu bağırsak ile psikoloji bağı arkadaş bu nasık bir. Şey freud bile çözememiş
Yrn smoothie salata denicem bakalım
Önemli olan sana yeterli gelmesi.Yani yediklerim çok doyurucu geliyor aslında bana
Bn bir kez yedim cnm acı değildi benimkiselensu82 sen bilirsin karabuğday patlağı gelmiş bugun alayim dedim ama tadında hafif bir acılık var neden anlamadim kalorisi dusuk fistik ezmesiyle ara ogun yaparim dedim yok tuttu ama.bilemedim çok oyle seyler almam ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?