Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vallaaaa useniyom senin menune bakmaya yaziversen nolur zormukiii ac bak neyemis diye beni zorluyosun

Sabah birde 1 yumurta sarısı yedim yazmayı u uttum

Vallaaaa useniyom senin menune bakmaya yaziversen nolur zormukiii ac bak neyemis diye beni zorluyosun
Gün içinde programa yazmazsam unutuyorum telefondanda bir o program bir bu program bak ve yaz zor oluyor Elifçim şöyle üstüne tıklasan canım arkadaşım

Gün içinde programa yazmazsam unutuyorum telefondanda bir o program bir bu program bak ve yaz zor oluyor Elifçim şöyle üstüne tıklasan canım arkadaşım
tamam tamam senimi kircam guzel.guzel afiyet seker olsun

Herkese merhabaaa nasılsınız? İnşallah herkes iyidir
Kahvaltım
Biraz salata 1,5 omlet 2 dilim ekmek
Arada ceviz ve kuru erik
Akşam
5-6 kaşık alinazik 1 dilim çavdarlı ekmek yedim herkese selamlar
Sabahki ekmek bire düşse ve protein karbonhidrat dengesi tam kurulsa tadından yenmez
Pilav ile ekmek çok tasvip etmediğimiz şeyler cınım
Seloş Buna bayıldıııııııı

nasil yazmassin selencim o iste olmamiş cok fazla geldi gozume
Sorma minik
Geçen cuma bir şeye çook sinirlendim annem de tarafımı tutmadı gıcık olup ağladım
Sonra sen bnm huzursuz bağırsak kilitle beni

Yani gün içinde birden fazla çıkan bn zorlanıyorum aklım hep ay tuvaletim var ama olmuyorda
Nedir bu bağırsak ile psikoloji bağı arkadaş bu nasık bir. Şey freud bile çözememiş
Yrn smoothie salata denicem bakalım

Sorma canım ya bende biliyosun odurumdayim allah sonumuzu hayir etsin

Bn bir kez yedim cnm acı değildi benimki
Allah allah
A101 ya da bim den aldım hatta cnm tatlı istiyor gidim de alim diye aklıma düştüydü
Bir yaz bakalım gugıla markayı yorum yapan vardır lezzetli bir. Şey ama ağzı sıkı kapalı tutulmalı hemen bayatlıyor birde bnm oğlan da sevmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…