Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sok markete gelmis bugun ama bilemedim kapattim iyice bakayim belki posetinde sorun vardir

evet corba yapayim dedim öğlen aksam iceyim bide mücver denesem simdi icine yumurta biraz un falan gircek perşembeye olamaz dedim napim
Ben haftaya ki esas listede olacağım sanırım o zaman yapayım ki kabak detoksu daha olumlu bir fark olsun

Önemli olan sana yeterli gelmesi.
Afiyet olsun canım sadede merak ettim siz aralıklı oruç falan mı yapıyorsunuz? Öğle menüsü bazılarında görmüyorum çünkü
Canım ben oldum olası 3 öğün yiyemiyorum, biraz alışkanlıktan sanırım. Hatta eşim çocuklar yokken kahvaltı alışkanlığım da pek yoktu. Çocukların peşinden koş evle uğraş diyene kadar zaman nasıl geçiyor anlamıyorum

Kayınvalidem ve kayinpederimle tartıştık eşim onları sildi benim de artık gorusmeme müsade etmiyor. Eşimin de benim de baya moralimiz bozuldu. Anne babası olunca daha çok üzülüyor insan tabi.
Canım üzüldüm gününüzün kötü geçmesine. Bazen zamana bırakmak gerekir sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok üzme kendini.

İç enerjin düşmesin tatlım umarım bol eksilerle tamamlarsın ve sende Elif gibi kupayı kaparsın

Çok geçmiş olsun canım, inşallah artık daha iyidir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…