Nasil pisircezyarin kabak günü ilan edelim ozaman
Attım tuttum birde keten tohumu içinSorma canım ya bende biliyosun odurumdayim allah sonumuzu hayir etsin
Sok markete gelmis bugun ama bilemedim kapattim iyice bakayim belki posetinde sorun vardirBn bir kez yedim cnm acı değildi benimki
Allah allah
A101 ya da bim den aldım hatta cnm tatlı istiyor gidim de alim diye aklıma düştüydü
Bir yaz bakalım gugıla markayı yorum yapan vardır lezzetli bir. Şey ama ağzı sıkı kapalı tutulmalı hemen bayatlıyor birde bnm oğlan da sevmişti
Yokkk ben kavanozla keten tohumu tuketiyorum banamisin demiyorAttım tuttum birde keten tohumu için
İşe yaramadı bugün
Çok haklısın, daha dikkat ederim inşallahSabahki ekmek bire düşse ve protein karbonhidrat dengesi tam kurulsa tadından yenmez
Pilav ile ekmek çok tasvip etmediğimiz şeyler cınım
Seloş Buna bayıldıııııııı
Ben haftaya ki esas listede olacağım sanırım o zaman yapayım ki kabak detoksu daha olumlu bir fark olsunevet corba yapayim dedim öğlen aksam iceyim bide mücver denesem simdi icine yumurta biraz un falan gircek perşembeye olamaz dedim napim
yok sen yapma kilo vermen durursa yaparsinBen haftaya ki esas listede olacağım sanırım o zaman yapayım ki kabak detoksu daha olumlu bir fark olsun
İyi gecelerİyi uykular kızlar
Kitap okuyayım beyim geldi uyudu adam sarılim yatim de hatun özlemiyor mu demesin
Şimdi anladım vücut alışmasınyok sen yapma kilo vermen durursa yaparsin
Harikasınız tebrik ediyorum müthiş
Canım ben oldum olası 3 öğün yiyemiyorum, biraz alışkanlıktan sanırım. Hatta eşim çocuklar yokken kahvaltı alışkanlığım da pek yoktu. Çocukların peşinden koş evle uğraş diyene kadar zaman nasıl geçiyor anlamıyorumÖnemli olan sana yeterli gelmesi.
Afiyet olsun canım sadede merak ettim siz aralıklı oruç falan mı yapıyorsunuz? Öğle menüsü bazılarında görmüyorum çünkü
Kabak,soğan,domates,sarimsak,kapya,dereotu,maydanoz koydum ben az suyla pisrdim cektim bol baharatNasil pisircez
Canım üzüldüm gününüzün kötü geçmesine. Bazen zamana bırakmak gerekir sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok üzme kendini.Kayınvalidem ve kayinpederimle tartıştık eşim onları sildi benim de artık gorusmeme müsade etmiyor. Eşimin de benim de baya moralimiz bozuldu. Anne babası olunca daha çok üzülüyor insan tabi.
İyi geceler canisiİyi uykular kızlar
Kitap okuyayım beyim geldi uyudu adam sarılim yatim de hatun özlemiyor mu demesin
İç enerjin düşmesin tatlım umarım bol eksilerle tamamlarsın ve sende Elif gibi kupayı kaparsınCanım ben oldum olası 3 öğün yiyemiyorum, biraz alışkanlıktan sanırım. Hatta eşim çocuklar yokken kahvaltı alışkanlığım da pek yoktu. Çocukların peşinden koş evle uğraş diyene kadar zaman nasıl geçiyor anlamıyorum
Bunda sinir yok demi corbayi istedigimiz zaman yiyebilurukkkk hemiKabak,soğan,domates,sarimsak,kapya,dereotu,maydanoz koydum ben az suyla pisrdim cektim bol baharat
Sınır yok ekmekte yok amaBunda inir yok demi corbayi istedigimiz zaman yiyebilurukkkk hemi
Çok geçmiş olsun canım, inşallah artık daha iyidir bebeğin.Selam kızlar kaç gündür giremedim bebeğim aşı oldu ateşi vardı yemek bile yiyemedim ne bulduysam. Bugünde evime geldim dolap boş tost yedim şimdide mecburen az makarna yerim. Yarın aranıza dönücem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?