he ya ole oldu amin canım pamuga koca arıyom bende
merhabalar....a.s. sadece ben varım ve arkadaşlar müsadenizle başkan yardımcısı görevime dayanaraktan haftaya kilo bildirim hesaplarını yapacak arkadaşımızı gelişigüzel seçtim,ama yenilere daha dokunmuyorum,onlar ileriki haftalarda....
dora cım bu görev haftaya senin canım...itirazın,bir işin felan olursa bize pazartesi en geç salı bildir başka birini seçeyim canım....yani 96. ETAP DORA MIN.... ellerinden öper....
97. ETAP için REFFF seni seçtim canım sende inşallah sağlığınız yerinde olursa yaparsın...
şimdilik bukadar kızlar,umarım bu görevlendirmeleri emrivaki olarak görmezsiniz,müsade edersinizki bunu böyle yapmamın nedeni var ve hepiniz biliyorsunuz..hoşgörünüze sığınıyorum,teşekkürler....:1hug:
günaydın kızlar
aebencim şimdiden bana kızabilirsin dün kociş evdeydi beraber yiyince tabi diyet gitti
akşamda arkadaşa gittik kek,çekirdek,kola....
istemiyorum desemde zorla yedirip,içirdi tabi
bi daha bi yere gitmicem:mymeka:
merhabalar....benim detoks dün bitti kızlar..:teytey:. ve ben sbah 1.5 simit yedim..ama birden gömülmedim yiyeceklere,dün çok azdan başladım 8 gündür kahvaltı etmemiştim hep meyve sebze suyuydu..bu gün cozutmak zorundaydım..cokacimcoook.alkşama kadar bişey yemem.yarında benim oğlanın doğum gününü kutlayacağız arkadaşlar gelecek..yani bu gün ve yarın bana izin,detoksta kaybettiğim kilolarımı almam lazım:roflol::roflol::roflol:
malum mart ayı geldiiikaydirigubbakcemile3
kütom tesadüf eseri yeni resimleri gördüm pembe çok yakşmşşş
begendinmi kız 50 kurusa aldım onii :))
ciddi misin kütomm harika almışsın valla renk sana çok yakşmşş
sırf fiyatından dolayı aldım yakışsın yakışmasın faretmezdi senağlama toz bezi olurdu ne olacak-tatlicadiarzu-
işte tutumluu Türk kadınıııhihoyyyt ama bence güzel olmuşşş kütom toz bezi yapmaa:=)
fatu 2 .yikromu kullan Cartini erkeklerde daha çok işe yarıyo .. hepsi derken 2 ürün var burda 2 kisine gerekyok krom yeter tavsiye ederim ama ilk günlerde yeme krizi geçirirsen merak etme 1.2 gün sonra geçiyo ...laelaelaelaelae
pinarım hoş geldin kozmik bitti ha gözün aydın nasıl durumlar bakalım iyimisin o igrenc seylerden cıktımı kız:1ninca:
benim bağırsaklar temizmiş bişey çıkmadı canım yaaa.zaten o iğrençler yabancılardan çıkmış..eee domuz eti,fasfuud derken yemedikleri nane mi var?kafamçokkarıştıbenim arkadaşlardan,yeşil taşlar düşüren oldu ama zümrüt değil:roflol:iltihap atan olmuş,bağırsağında kolit mi ne varmış birinin o mandalin büyüklüğünde bişey düşürmüş ve çok rahatladım dedi..solucan düşüren yok..et parçaları düşürenler var...:teytey:
şükür bitti,çok zordu....
selam kızlar 2 gündür pek giremedim dün biraz kaçırdım sanki akşam midem felaket ağrıdı
ama bugün süperim sabah;
1 dilim kepek ekmeği
tuzsuz lor
az domates biber
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
arada yeşil çay
1 elma
akşam;
bir kepçe çorba
bir porsiyon tuzsuz pırasa ve az yoğurt yedim
sizler neler yaptınız benim bugünlük bu kadar yatmadan önce birde yeşil çayımı içerim tamamdır,bu hafta inşallah kilo vermeye devam iyi geceler hepinizea.s.
pinarım kalbin gibi bagırsaklarında temizmiş demekki hadi gecmiş olsun bakalım kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?