Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

YENı kararlarınızı merakla bekliyorum ve destekliyorum sayın başkan yardımcım .....:1hug:a.s.

else canım bilki hep biryerlere gidecegiz ve hayatımızda hep hafta sonları olacak .. egerki kilo vermek istiyorsak herşeyim bi yolunu buluruz ....a.s.

hım 1 hafta kozmik kuş olsonra tıkın oh kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ee neler yapıyosunuz bakalım ben tahmin edersainizki diyeti gumlettin 2 gündür ama durmak yok yola devam yuruyuş diyet plates allah ne verdiyse eylemlerim devam edecek

işte tutumluu Türk kadınıııhihoyyyt ama bence güzel olmuşşş kütom toz bezi yapmaa:=)

tmm canımdelikafadulden

tellerden kurtuluyomuşsun hadi gözün aydın yaza telsiz ve ince bir ceylin off offf bomba olacakkk bombaaaa

körmün kııı? 3 ürün var biride SOLEA arkedeş...
kız fatu ne yapçağın belli değil senin..kızım kremde kampanya var işte al kullan,sporda yap süüüpeeerrr....:teytey::dance:

pinarım hoş geldin kozmik bitti ha gözün aydın nasıl durumlar bakalım iyimisin o igrenc seylerden cıktımı kız:1ninca:

pinarım hoş geldin kozmik bitti ha gözün aydın nasıl durumlar bakalım iyimisin o igrenc seylerden cıktımı kız:1ninca:

benim bağırsaklar temizmiş bişey çıkmadı canım yaaa.zaten o iğrençler yabancılardan çıkmış..eee domuz eti,fasfuud derken yemedikleri nane mi var?kafamçokkarıştıbenim arkadaşlardan,yeşil taşlar düşüren oldu ama zümrüt değil:roflol:iltihap atan olmuş,bağırsağında kolit mi ne varmış birinin o mandalin büyüklüğünde bişey düşürmüş ve çok rahatladım dedi..solucan düşüren yok..et parçaları düşürenler var...:teytey:
şükür bitti,çok zordu....

geçmiş olsun diyelim o zaman

pinarım kalbin gibi bagırsaklarında temizmiş demekki hadi gecmiş olsun bakalım kolay gelsin

basım dişim agrıyo cok fena ben gidip uyumaya karar verdim uyanınca görüşürük kızlar byby

selam kızlar 2 gündür pek giremedim dün biraz kaçırdım sanki akşam midem felaket ağrıdı
ama bugün süperim sabah;
1 dilim kepek ekmeği
tuzsuz lor
az domates biber
haşlanmış yumurta
şekersiz çay

arada yeşil çay
1 elma

akşam;
bir kepçe çorba
bir porsiyon tuzsuz pırasa ve az yoğurt yedim

sizler neler yaptınız benim bugünlük bu kadar yatmadan önce birde yeşil çayımı içerim tamamdır,bu hafta inşallah kilo vermeye devam iyi geceler hepinizea.s.

canım haftasonları sessiz sakin oluyoruz genelde mirmirmirmir diyetin çok süper arada kaçırmakta lazım olsun vucut az yemeye alışmasın şok etkisi oluyo kilo verme durmuyo bu durumda iyi bişi yapmısın yani

ben uyumadım çok kötü oldum basım çatlıyodu ilaç aldım hafifledi arkadasım gelmişti şimdi gitti sabah yediklerimizi hiç yazmasam daha iyide yazayım hadi baya bir dilim kızarmış ekmek margarınlı peynirli:mymeka:klava:

o kadar çok yedimki acıkmadım şimdi bikaç bisküvi ceviz süt böle gecti bugün yarın işler yoluna girecek kararlıyım yasakkelimeşutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…