Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Önceki halini bilmiyorum canım ama göze batacak kadar almamissin. Döner dönmez verirsin sen. Bölgesel hareket de yaptın mı oh mis.

Bu arada bikinine bayıldım, özellikle üst kısmına. Nerden aldin.
Sağol cnm da en son Felicio bizi bi diyete sokmuştu tüm kaslar daha güzel görünüyordu ama kandırdı beni sonra bi tane daha yapcaz dedi kaldı öyle
Suwen den aldım cnm çok uyguna geldi 63 TL falandı alt üst
Genelde yaz sonu indirimden alıyorum çünkü tüm yaz burada olunca tek eğlencem buyaş ortalaması 60 da iyi oluyor neneler benim mayolarımı oyluyor

Bütün donanımlara sahibiz o zaman bizi atesleyecek bir şey eksik sadece... Dersler başlasın hayatımız bir düzene girsin taşlar yerinden oynayacak kuzum... Sahi kaç taştık biz eskilerden

Sanada gunaydin cehennem bekçisi
Oymak başı,pesimi birturlu bırakmayan sevgili arkadasim
Nazi subayıda de elime düştün bir kere
İyi yolculuklar rotanızı çok beğendim İyi eğlenceler
Felicio @sportie teşekkür ederim kizlar insaAllah verebilirim simdi regl zamanimda geldi eli kulagindadir, bi 10 gunde surer sonrasi bakicaz
10 güne birşey kalmaz erteleme canım
Günaydın güzeller
Tam artık eve döncez deniz güzelleşti iyi mi
Şansa bak banada olur hep
Hiç sevmem davul zurna sabır gerektiriyor katlanmak
Evet altın yoğurt kürü diye geçiyor yorumlara baktım bugün başlıyorum ya Bismillah
Hayırlı olsun bol eksiler olsun canım
bugünden cumaya cok merak ediyorum napcam eksi gelmek durumundayim yoksa
Çok iyi anlamışsın sotede bekliyorum
@safsular @retro_hippo kızlar dün şeker orucuna da başlamış bulunuyorum bilginiz olsun
Hayırlı olsun canım sizin maratonda başlamış çok yol katedeceğine eminim
Günaydın kızlar.
Sarhoş gibiyim erken yattım geç kalktım daha hala uykum var .
Sabah uyanıp ayağa ilk kalktığımda gözümün önü karardı
Normal mi sizde oluyor mu?
Bende olmuyor açlıktan olabilir mi? Şekerin düşüyor olabilir canım if belki sanada uymuyordur
Eki Görüntüle 2678849

GGençlik göbeğime yanlara almışım
Çok fitsin
Atmayın böyle şeyler nazar değdircem Bi gün
Değdir değdir liste mükemmel olmuş eline sağlık 2. Olsaymışım iyiymiş haftaya kısmet
Sanırım derdimi anlatmışım
Hemde çok güzel anlatmışsın
Çok yakışmış kandırmadım Hem 4 Eylül hedefleri ve takım yarışları hem de biraz bağışıklığım düşmüş toplayamadım kendimi, etkinlikler bitince 6 eylülde yapalım ilk diyet listesini
çokta keyif alıyorum sizinle kamp yapmaktan bu hafta eliffeylülü haklamam lazım kendisine taktım kafayı

Daha 8 yıl var desene en küçüğüm 4 aylık çünkü
4 de olur.
Odasını ayirinca erken yatirinca filan.
Sen daha tecrübeli sin zaten
Bende tereciye tere satıyorum
Bütün donanımlara sahibiz o zaman bizi atesleyecek bir şey eksik sadece... Dersler başlasın hayatımız bir düzene girsin taşlar yerinden oynayacak kuzum... Sahi kaç taştık biz eskilerden
Saglik olsun ya

Tansiyonumum az düşmüş canım.

Selamun aleykum 6. Takım 
Nasılsınız? Beni eskiler iyi bilir. Özellikle Gulumse24 canım çok sever beni gördüğüne de çok sevinecektir. Tanımayanlar ile de tanışırız İnşaAllah
Ben de almış olduğum birkaç kiloyla yeniden aranızdayım. Kaptanımızla konuştuk izin kiloma dönene kadar liste dışı olarak devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin

O zaman Felicio Eylül'de yeni bir kamp baslatmali suwen e bakayım ben bı, seneye incecik vucudumla giyerim artık

Hoşgeldin cnm

Hoş geldin canım. Bi tane Instagramda fit bir hatun var o Akşam 5 den sonra meyve yemiyor. Ben de 7 den sonra bir şey yememeni öneriyorum. Acayip işe yarıyor. Acıkırsan soda iç. Erkenden uyur sabah da kalkıp ders çalışırsın. Sınavda ve özel hayatında başarılar.....

Hoşgeldin Canııııım

Hoşgeldin canim nasilsin

Aleyküm selam Vayyyyy vayyyyyy kimleri goruyorummmmmmmm hos geldin kürkçü dükkanına sidoşşşş nasilsin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…