Sağol cnm da en sonÖnceki halini bilmiyorum canım ama göze batacak kadar almamissin. Döner dönmez verirsin sen. Bölgesel hareket de yaptın mı oh mis.
Bu arada bikinine bayıldım, özellikle üst kısmına. Nerden aldin.
Bütün donanımlara sahibiz o zaman bizi atesleyecek bir şey eksik sadece...Dukan bir ay yaptım oda bana kolay geldi
Tatlandırıcı aldım dondurma yaptım yulaf kepeği ile kek filan yaptım
Yani gözüm birşeye düşmeden diyet e alışık bünyeyle son noktayı koymuştum.
73 den 67 ye hiç zorlanmadan inmiştim.
Ve yağdan gitmişti.
Bacaklarım filan ilceldi.
Ama işte 10 yıl önceydi.
Karatay in bizzat imzalı kitabını da okudum ama bir kaç yıl oldu tabi okuyalı.
Ben 8 ,3 kilo verince kocaya diyorum ben kilolu lafını
Yürüyüş spor var hayatımda bazı haftalar çok düzenli bazı haftalar sakin
Nazi subayıda deSanada gunaydin cehennem bekçisi
Oymak başı,pesimi birturlu bırakmayan sevgili arkadasim
İyi yolculuklarValla sudemcim sen artık tamamen çözdün bu işi istediğin kiloya inersin
@orjinalism canım aynı şeyi bende diyorum çok az yiyerek onun yerine kek yersen sağlıklımbir şekilde incelemezsin. Yemek saatlerini tekrar gözden geçirebilirsin, sebze çorbaları yap ara öğün sebze çorbası akşamda protein almalısın
Hoşgeldin canım ❤ Çok güzel yerler gezdinbende kısmetse bu akşam yola çıkıcam
Hemen verirsin onları üstüne yapışmadan
Bende hep olumlu şeyler duydum
10 güne birşey kalmaz erteleme canım
Şansa bakGünaydın güzeller
Tam artık eve döncez deniz güzelleşti iyi mi
Hiç sevmem davul zurna sabır gerektiriyor katlanmakMillettt kudurdu yemin ederim bu saatte gelin çıkarmaya gelmişler sitede iki tane blokta vaka var cümbür cemaat çoluk çocuk hemde hastalığa davetiye birde halay çekiyorlar sosyal mesafeye dikkat diye uyariyorlar güya Allah'ım ne güzel uyuyordum pencerenin dibindeler cildiracam kulaklarım sağır oldu
Hayırlı olsun bol eksiler olsun canımEvet altın yoğurt kürü diye geçiyor yorumlara baktım bugün başlıyorum ya Bismillah
Çok iyi anlamışsınbugünden cumaya cok merak ediyorum napcam eksi gelmek durumundayim yoksa
Hayırlı olsun canım
Bende olmuyor açlıktan olabilir mi? Şekerin düşüyor olabilir canım if belki sanada uymuyordurGünaydın kızlar.
Sarhoş gibiyim erken yattım geç kalktım daha hala uykum var .
Sabah uyanıp ayağa ilk kalktığımda gözümün önü karardı
Normal mi sizde oluyor mu?
Çok fitsinEki Görüntüle 2678849
GGençlik göbeğime yanlara almışım
Değdir değdirAtmayın böyle şeyler nazar değdircem Bi gün
Hemde çok güzel anlatmışsınSanırım derdimi anlatmışım
Çok yakışmışSağol cnm da en sonFelicio bizi bi diyete sokmuştu tüm kaslar daha güzel görünüyordu ama kandırdı beni sonra bi tane daha yapcaz dedi kaldı öyle
Suwen den aldım cnm çok uyguna geldi 63 TL falandı alt üst
Genelde yaz sonu indirimden alıyorum çünkü tüm yaz burada olunca tek eğlencem buyaş ortalaması 60 da iyi oluyor neneler benim mayolarımı oyluyor
4 de olur.Daha 8 yıl var desene en küçüğüm 4 aylık çünkü
Bütün donanımlara sahibiz o zaman bizi atesleyecek bir şey eksik sadece...Dersler başlasın hayatımız bir düzene girsin taşlar yerinden oynayacak kuzum... Sahi kaç taştık biz eskilerden
Tansiyonumum az düşmüş canım.Nazi subayıda deelime düştün bir kere
İyi yolculuklar ❤ rotanızı çok beğendim ❤ İyi eğlenceler ❤
10 güne birşey kalmaz erteleme canım
Şansa bakbanada olur hep
Hiç sevmem davul zurna sabır gerektiriyor katlanmak
Hayırlı olsun bol eksiler olsun canım
Çok iyi anlamışsınsotede bekliyorum
Hayırlı olsun canımsizin maratonda başlamış çok yol katedeceğine eminim❤❤❤
Bende olmuyor açlıktan olabilir mi? Şekerin düşüyor olabilir canım if belki sanada uymuyordur ☹
Çok fitsin
Değdir değdirliste mükemmel olmuş eline sağlık 2. Olsaymışım iyiymiş haftaya kısmet
Hemde çok güzel anlatmışsın ❤❤❤
Çok yakışmışkandırmadım Hem 4 Eylül hedefleri ve takım yarışları hem de biraz bağışıklığım düşmüş toplayamadım kendimi, etkinlikler bitince 6 eylülde yapalım ilk diyet listesini
çokta keyif alıyorum sizinle kamp yapmaktanbu hafta eliffeylülü haklamam lazım kendisine taktım kafayı
O zamanSağol cnm da en sonFelicio bizi bi diyete sokmuştu tüm kaslar daha güzel görünüyordu ama kandırdı beni sonra bi tane daha yapcaz dedi kaldı öyle
Suwen den aldım cnm çok uyguna geldi 63 TL falandı alt üst
Genelde yaz sonu indirimden alıyorum çünkü tüm yaz burada olunca tek eğlencem buyaş ortalaması 60 da iyi oluyor neneler benim mayolarımı oyluyor
Hoşgeldin cnmSelamun aleykum 6. Takım 
Nasılsınız? Beni eskiler iyi bilir. ÖzellikleGulumse24 canım çok sever beni gördüğüne de çok sevinecektir. Tanımayanlar ile de tanışırız İnşaAllah
Ben de almış olduğum birkaç kiloyla yeniden aranızdayım. Kaptanımızla konuştuk izin kiloma dönene kadar liste dışı olarak devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin
Hoş geldin canım. Bi tane Instagramda fit bir hatun var o Akşam 5 den sonra meyve yemiyor. Ben de 7 den sonra bir şey yememeni öneriyorum. Acayip işe yarıyor. Acıkırsan soda iç. Erkenden uyur sabah da kalkıp ders çalışırsın. Sınavda ve özel hayatında başarılar.....YAŞ : 26
BOY:164
KİLO:61
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ: bekâr
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİ:yoğun stres nedeniyle sürekli birşeyler yemek,yemek yemekten aşırı zevk almak,sıcak yaz günlerinde spor salonuna gitmeye üşenmek,evde spor yapmaya üşenmek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: birinci amacım aynayla barışık olmak ikinci amacım kilolar gittikten sonra eskiden uğraştığım savunma sporlarına dönmek ve fit bir vücuda sahip olmak
Hoşgeldin CanııııımSelamun aleykum 6. Takım 
Nasılsınız? Beni eskiler iyi bilir. ÖzellikleGulumse24 canım çok sever beni gördüğüne de çok sevinecektir. Tanımayanlar ile de tanışırız İnşaAllah
Ben de almış olduğum birkaç kiloyla yeniden aranızdayım. Kaptanımızla konuştuk izin kiloma dönene kadar liste dışı olarak devam edeceğim. Allah hepimizin yardımcı olsun kolaylıkla sağlıkla hedef kilolarımıza ulaşmayı nasip etsin
Hoşgeldin canim nasilsinSelamun aleykum 6. Takım 
Evet abla ölçü bide boyBu kiloyla mıne güzel zayifsin sen de. Ölçülerin mi iyi değil.
Hoşgeldin cnm
Hoşgeldin Canııııım
Hoşbuldum canlarım. İyiyim elhamdülillah özledim sizleriHoşgeldin canim nasilsin
Sanırım öğle oldu şekerim bu sabahki eksimden anladım adetli olmama rağmen güzeldi :)Hedefin seni motive etti bence, vücut da hemen olumlu yanıt verdi
Karatay ile güzel sonuçlar elde ediliyor ama zor onu uygulamakKararay candır, aslında bakıyorumda tüm yollar kararaya çıkıyor valla , tam uygulayamasamda çok kafama yatıyor dedikleri
Aleyküm selam Vayyyyy vayyyyyy kimleri goruyorummmmmmmmSelamun aleykum 6. Takım 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?