Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 de olur.
Odasını ayirinca erken yatirinca filan.
Sen daha tecrübeli sin zaten
Bende tereciye tere satıyorum

Saglik olsun ya
Estağfirullah da tuvaletlerini ögrenmeden Önce 2 kızımın da yatağını ayirdim gece yaparlarsa kendi yataklarına yapsınlar diye
Sonra yavaş yavaş geceleri kalkmamaya başlıyorlar yani 3 yaşta her şey bitiyor

Işte ikincim artık her şeye alıştı geceleri de uyuyor rahatlayacağım derken hop bir baktım ki çift çizgiyi gördüm bütün her şeye sil baştan başladık

Hoşgeldin..
Ben Yeniyim

Açlık otunu kullan sen akşam onuda aldım aktardan akşamları yatmadan önce 1 su bardağı sıcak suya 6 yaprak koyup demleyip içiyorsun sabaha bağırsakları temizliyormus bende 2 gündür ilk defa çıktım çayın faydası olmadı dedim aktarci bı kaç gün devam edin muhakkak faydasını görürsünüz dedi haklıymış bugün etki etti dün icmemistim ara vermeseydim belki dünde çıka bilirdim bunlar bitene kadar açlık otunu kullanmiycam wc ye yatak sererim yoksa

O çift çizgi bize niye görünmüyor

Elhamdülillah yaa nasıl olayım gülümsem. Ezcik kilo almışım da düğünümüz var Eylül 11de o zamana kadar göndermem lazım
Senin aylardir aldigin kiloyu ben 1 saatte alıyorum kendini bu kadar gömme gııı valla tekrar hoş geldin düğün olmasa geleceğinde yoktu Hemi

Hoşgeldin..
Ben Yeniyim
Hoşbuldum sen de hoşgeldin. Tanıtayım kendimi biraz.
25 yaşındayım Ankarada yaşıyorum. İki oğlum var. Aralık ayında 6.takıma gelmiştim Aralık haziran arasında 18 kiloya yakın kilo verdim. Birazını geri aldım daha fazla almadan geldim yine takımıma. Zamanla tanışırız

Senin aylardir aldigin kiloyu ben 1 saatte alıyorum kendini bu kadar gömme gııı valla tekrar hoş geldin düğün olmasa geleceğinde yoktu Hemi
Seni En son bıraktığımda 6ları görmüştün ama çok da uzak değilsin yakında görürsün. Düğün olmasa belki Sıkıya sokmak istemezdim kendimi neden biliyor musun Gülümse çünkü yemek yemel çok güzel
Ama sizi özlemiştim uğrardım yine yanınıza

Pazartesi alayim canim ozaman ise yariyosa senden isteyince atarsin cayin fotografini sorarım aktara olurmu

6li rakamlara inmediki Gülümse yada ben oyle biliyorum

Ben 6 lari hiç görmedim gızzz yanlış hatirliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…