Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kizlar menumsabah 09.00;sucuklu omlet bitki cayi 1 tatkinkasigi
tereyag bal
öglen 13.00 2 kase yogurt corbasi

kacamak; gunum haftada bir gun cocujlarla cumartesi 6 kurabiye viraz cips

aksam 17.30 tavuk salatasi
kizlar kendimi cok kotu vucudumu zehirlemis gibi hissediyorum canimda istemedi aliskanlik birde kacamak fikri olunca ye bakalim sonra durr dedim yerken mutlu degilsin kalanlari topladim...fit vucuduma gelsem dahi gereksiz abur cubur hayatta yemem tövbeee

Kurabiye derken senmi yaptin yoksa hazir falanmi 6tanede çokmus zaten canim

Herkesi tebrik ederim

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Kaçamak günü dün değilmiydi

Afiyet olsun madem yedin sporla ekarte etmeye çalış bari cnm

Hoşgeldin umarım istediğin kiloya çabucak ulaşırsın. Fazla kilonda yokmuş zaten kolay verirsin eminim

Kaçamak günü dün değilmiydi

Afiyet olsun madem yedin sporla ekarte etmeye çalış bari cnm
yillardir cocuklara duzen yaptim cumartesi ...cuma evde bisey olnuyor kacamak icin cumartsi alip bitiriyoruz ki diger gunler canimiz istemesin ..birde kacamak gunu cuma old daha dun ögrendim

Benim de çok iyiydi bu sabah. Hadi bakalım cumaya da öyle girelim inşallah.
İnşallah canım
Ben 30 dk eliptik yaptım
Kahvaltim 11.00
Domates 1 tane
5 tane zeytinim
2 dilim peynirim
5 kayısim
Kayısılı çayım
Saat 3 gibi öğle yemegim

1 tabak taş kebabım

Saat 5
Kayisili yoğurt ( evde kendim yaptım şekersiz )

Kayısı yiyorum regliliyim aşırı tatlı çekiyor canım o yüzden bastırma amaçlı yapıyorum :)

Afiyet olsun canm

yillardir cocuklara duzen yaptim cumartesi ...cuma evde bisey olnuyor kacamak icin cumartsi alip bitiriyoruz ki diger gunler canimiz istemesin ..birde kacamak gunu cuma old daha dun ögrendim

Bende geçen hafta öğrenmiştim
Çocuklarla birlikte afiyet olsun
Sporu unutma

Bende abur cubur yediğim zaman dokunuyo mideme resmen midem bulaniyo artık içerisine ne katıyorlarsa vücudumuza zarardan başka bir işe yaramıyo. Ama ikram falan olursa cook canm isterse 1 lokma yiyorum bırakıyorum bu diyet sürecinde böyle yapıyorum ve işe yarıyo.

Aleykum selam canm hoşgeldin

diyet ise yariyor bu kacamak morel bozmadi aksine saglikli yasam a dogru gecisi hizlandiriyor..dusunce cok önemli senin gibi bir lokmada tadacagim gunlere❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…