Dimi ya ben de özledim belki yine yaparım. Diyetisyeni bıraktım tabi ama yine listelere uymaya çalışacağımSido resimli menülerini ozledim diyetisyeni biraktinmi afiyet olsun menun güzel ilk güne göre
Teşekkür ederim HoşbuldumHoşgeldin
Evet şimdi bana yazdı instegramdan oda sebebini bilmiyorFiliz banlandimi nolduki
Allah iyilik versin canimYok gülüm
Az tempolu yürüyüş yapsam ayak bileğim ağrıyor
16 saat açlık yapıyor um sabah kalkınca gözü mum onu hafif kararıyor
Tansiyonum az düşüyor
Kansızlık filan kesin B12 filan bişey eksiktir
Yediklerime dikkat ediyorum.
Sebze meyve protein lif elimden geldiğince yiyorum
Sevmesem de dönüşümlü sebze yiyorum sirf faydası için
Tobee yanlislikmi oldu acebaEvet şimdi bana yazdı instegramdan oda sebebini bilmiyor
Ablaaaammmm çok teşekkür ederim yaaTeşekkür ederim tatlım da tarihe karıştı o günler ....
Maraton devam edecek şikayet etmeyi bırakıp önüme bakacağım. Kilo vermek ne kadar zorsa korumak da bir o kadar zor...
Ben senin minnaklara aşık oldum...
Dünya çocukları gibi Afrikalı, Rus, Avrupalı , Asyalı hayalimden gitmiyorlar.
GBT sinimi araştırınız kız amcasının rengiymis nerden bildinizAblaaaammmm çok teşekkür ederim yaayakın olsak hemen davet ederdim ama sen yine de buyur gel sevmeye biz de doğduğunda çok şaşırmıştım hepsi bambaşka oldu siyah bebek benim kızın amcasının rengiymis. Sordum hemen biz de siyah bebek var kime benziyor bu diye
Kızımı sahiplendigimiz kişilere sordum onlar da biz babasını sahiplenirken gördük erkek kardeşi siyah renkti dediGBT sinimi araştırınız kız amcasının rengiymis nerden bildiniz
Sagol bebeğimAllah iyilik versin canim
Dün ne yedin deselerKızımı sahiplendigimiz kişilere sordum onlar da biz babasını sahiplenirken gördük erkek kardeşi siyah renkti dedi
Lili köme pestil rulo şeklinde yada muska içinde fındık ezmesi olanmiSabah 9 00
Omlet bal tereyag 2 dilim trabzon ekmegi sekersiz cay
Oglen 1 dilim köme pestil
Aksam 17 00
Sulu kofte 1 tabak
2 dilim ekmek
Su 2 bucuk litre
3 fincan turk kahvesi (sekersiz)
Spor
90 dk yuruyus 225p
6 saat temizlik 180p
Zipzip-
Uzerine bastin ayagini kaldir giresundan aldikda 3 adet kaldi bitsin dahada bulamam zatenLili köme pestil rulo şeklinde yada muska içinde fındık ezmesi olanmiGümüşhane'de almıştık muhteşemdi ya
Ecem 8 yaşındaOy maşallah kaç yaşında çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?