Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslinda bir konu acmak istiyorum ama neme lazim basima bela olur diye vazgeciuorum
Ben cocuklugumdan beri toprak kokusuna dayanamam hatta evde kil bulunduruuorum donem donem şahlaniyor bu can istemesi nasil kurtulurum bilmiyorum
Canım bu konuda bence polemik çıkmaz. Demir eksikliği buna sebep diye biliyorum ama bu konuda farklı bilgilere ulasman da mümkün. Araştırır bilimsel bulgularimi da varsa ilan ederim belkim

Canım bu konuda bence polemik çıkmaz. Demir eksikliği buna sebep diye biliyorum ama bu konuda farklı bilgilere ulasman da mümkün. Araştırır bilimsel bulgularimi da varsa ilan ederim belkim
Benim yürüdüğüm yer bomboş fakultenin sit alani nadir birileri ile karşılaşırım araba bile bir yada iki görürüm

Sabah 9 00
Oğlen 1 yas incir bir ucgen dilim karpuz ve misir meyveleri cekmedim yikatken yedim
Aksam 17 15
Su 3 litre
Spor
2 saat yuruyus
30 dk boosted
Zipzip- N Nidsalii

Eklentiler

• 20200825_091317.webp
    71,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 20200825_135816.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 25
  • 20200825_172522.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 29
Ne icin gittinn canim ben suan 4 tane ekgida takviyesi aliyorum burini adam akkilli baslamadim ama arada aklima geldikce aliyorum. Karamurver ve spirulena da almak isteyyom birde omega du bakalim
Genel kontrol diyette olduğum için vitamin baktırayım dedim Demir dışında hepsi tamdı ve ağzımdaki aftlar geçmedi 1 aydır lenf bezlerim de şişiyor alerjiden olduğunu düşünüyorum ama dr da baktır genetik testler yaptır dedi KBB ye de gideceğim lenf bezin şiştiği için kulağın ağrıyabilir dediler Neredeyse hepsi kontrol için yani
bende normalde 3 tane falan kullanıyorum spor yaptığım için d vitamini, kalsiyum çinko vs içeren bir vitamin ve günlük vitamin kullanıyorum düzenli değil 3 gün kullanıp 4 gün kullanmıyorum işe yaramış olacak ki vitaminler yerli yerinde ❤

Donem donem cosuyor suan yine atakta galiba kil yiyorum bazen gidiyor istek ama arada ugruyor
Çok özür dilerim canim yanlış anlama ama pika sendromu diye bir şey var. Bir davranış bozukluğu, buna da bir bak derim. Tabiki bir diğer ihtimal de demir eksikliği, toprak yemeye sebep olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…