Off şikayet gelir mi?Evde zor oluyor ip atlamak birde alt kata ses gidebilir
Benim annemde eski yapı evlerin duvarlarını söker yerdi bendede demir eksikliği var hemde çok fazla ilaç vermişti doktor ömür boyu kullanican dedi iştah açıyor dediler diye 1 kutu içtim bıraktım bencede demirle ilgisi yok toprak yemeninÇok özür dilerim canim yanlış anlama ama pika sendromu diye bir şey var. Bir davranış bozukluğu, buna da bir bak derim. Tabiki bir diğer ihtimal de demir eksikliği, toprak yemeye sebep olurmuş.
Yaban mersini galiba adını bile anmak istemiyorum Mersin geçiyor içindeKahvenin yanındaki adını bilmediğim yemişleri coookkk seviyorum.
Zeynoya yetmiyo gene geziyomuş öyle dediBu korku size 6 ay yeter
Afiyet olsun canım guzel spor yapmissin belki ara ogun ekleyebilirdin menunde
Afiyet olsun canımMenü vereyim.
If 17/7
Kahvaltı
13.25
Sucuklu yumurta.1.5 dilim eksi mayalı ekmek.1 er çay kaşığı bal.recel.tereyag.12 siyah zeytin.3 dilim beyaz peynir.4-5 bardak çay
19.45 akşam yemeği
1 tabak semizotu yemeği.1 tabak etli bamya
Susadikca su içiyorum.Sayamadim.
Spor 66 dk yürüyüş
5400 adım
30 dk boosted
132 ip atlama
Ip degdikce cok ses cikabilir canim balkonda denemistim daha once evde atlamayali cok olduOff şikayet gelir mi?
Spor ayakkabı ile halı üstünde koridorda yapıyorum
Yenilmeyecek şeyleri yeme sendromu benim dediğim canım, kimi toprak yermiş kimi sabun deterjan vs. Bende de illet demir eksikliği var, gerçi hangimizde yok kiBenim annemde eski yapı evlerin duvarlarını söker yerdi bendede demir eksikliği var hemde çok fazla ilaç vermişti doktor ömür boyu kullanican dedi iştah açıyor dediler diye 1 kutu içtim bıraktım bencede demirle ilgisi yok toprak yemenin
Yaban mersini farklıydı galiba canım, senin elti mi oraliydi. Ben de mersinliyim unutmaYaban mersini galiba adını bile anmak istemiyorum Mersin geçiyor içindeAllah'ım bu nasıl bir nefrettir
Sagol canimAfiyet olsun canım guzel spor yapmissin belki ara ogun ekleyebilirdin menunde
Afiyet olsun canım
Ip degdikce cok ses cikabilir canim balkonda denemistim daha once evde atlamayali cok oldu
Kahvaltıdan yarım saat önce ( kendi yaptığım sirke ile elma sirkeli su )
3 yum ile mantarlı omlet
1,5 dilim tam buğdaylı ekmek
5 zeytin biraz lor peynir
Limonlu yeşil cay
Ara bir minik bahçeden armut
1 kase yoğurt çorbası
17.40
Nerdeyse 1 el büyüklüğünde lavaş ve sotelenmis bir kepçe kadar tavuk göğüsü 1 bardak ayran
30 dakika leslie N Nidsalii
2 lt su
Afiyet olsun hanimlarBugün kü menüm
Sabah
1 kş lor
1 omlet
2 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara
2 erik
2 gün kurusu
Akşam
1 kase çorba
4 kş makarna
Çoban salata
1 br ayran
Su 2 lt olacak
Spor yok belim tam düzelmedi
Sabah kahvalti yapmaidn mi canımBugünkü menüm
Aksam:
Bir tabak mantarlı tavuk sote
Bir tabak kabak yogurtlama(kabakları tavada soteledim)
Bir bardak ayran
Ara: şekersiz çay
3-4 kepekli form galeta
2 lt su
Spor: 6000 adim tempolu yürüyüş
Iyiyim canim sen nasilsinNasılsınız hanımlar
Iki gündür menemen yapmakla meşgulüm o yüzden fazla giremiyorum genelde okuyup çıkıyorum
Hayirli geceler canim kolay gelsinHayırlı geceler herkese yarin tarlaya gitcem erken yatayim
Babama çektiyse kesin genetiktirO zaman devreye genetik faktörler giriyor olabilir :))
Azicik ortalarinda olsan guzel olurmus 1.65 felanBabama çektiyse kesin genetiktirannem 1, 76 çünkü yarı yarıya paylaşmışlar genetiği 2 kardeş 1.60 biri 1.73 diğeri 1.75 ti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?