Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok özür dilerim canim yanlış anlama ama pika sendromu diye bir şey var. Bir davranış bozukluğu, buna da bir bak derim. Tabiki bir diğer ihtimal de demir eksikliği, toprak yemeye sebep olurmuş.
Benim annemde eski yapı evlerin duvarlarını söker yerdi bendede demir eksikliği var hemde çok fazla ilaç vermişti doktor ömür boyu kullanican dedi iştah açıyor dediler diye 1 kutu içtim bıraktım bencede demirle ilgisi yok toprak yemenin

Afiyet olsun canım guzel spor yapmissin belki ara ogun ekleyebilirdin menunde
Afiyet olsun canım
Off şikayet gelir mi?
Spor ayakkabı ile halı üstünde koridorda yapıyorum
Ip degdikce cok ses cikabilir canim balkonda denemistim daha once evde atlamayali cok oldu

Yenilmeyecek şeyleri yeme sendromu benim dediğim canım, kimi toprak yermiş kimi sabun deterjan vs. Bende de illet demir eksikliği var, gerçi hangimizde yok ki
Yaban mersini galiba adını bile anmak istemiyorum Mersin geçiyor içinde Allah'ım bu nasıl bir nefrettir
Yaban mersini farklıydı galiba canım, senin elti mi oraliydi. Ben de mersinliyim unutma

Afiyet olsun canım guzel spor yapmissin belki ara ogun ekleyebilirdin menunde

Afiyet olsun canım

Ip degdikce cok ses cikabilir canim balkonda denemistim daha once evde atlamayali cok oldu
Sagol canim

Iyi o zaman kaliteli ip almayim.
Bu dandik örme ip.

Bugün kü menüm
Sabah
1 kş lor
1 omlet
2 zeytin
Domates salatalık
1 dilim ekmek

Ara
2 erik
2 gün kurusu

Akşam
1 kase çorba
4 kş makarna
Çoban salata
1 br ayran

Su 2 lt olacak
Spor yok belim tam düzelmedi
Afiyet olsun hanimlar

Afiyet olsun menüde sporda guzel

Sabah kahvalti yapmaidn mi canım
Nasılsınız hanımlar
Iki gündür menemen yapmakla meşgulüm o yüzden fazla giremiyorum genelde okuyup çıkıyorum
Iyiyim canim sen nasilsin
Kisin afiyetle yersiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…