- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Menemen den ziyade domates sosunu daha çok kullanıyorum kışın biraz da fazla almışım domatesleri canım çıktıSabah kahvalti yapmaidn mi canım
Iyiyim canim sen nasilsin
Kisin afiyetle yersiniz insallah
Simdi zor olsada kisin buyuk kolaylik oluyorMenemen den ziyade domates sosunu daha çok kullanıyorum kışın biraz da fazla almışım domatesleri canım çıktı
Yarin gunduz yapabilirsin ara ogun ama tuzsuz yagsiz olsjnKızlar şu an tüm ev patlamış mısır kokuyor galiba mutfak havalandırmasından geliyor
Allaaam ağzım sulandı
Tuzsuz yağsız hiç güzel diiill benceYarin gunduz yapabilirsin ara ogun ama tuzsuz yagsiz olsjn
Aynen keşkeeeAzicik ortalarinda olsan guzel olurmus 1.65 felan
Eline sağlık. Afiyet olsun. Kışın yerken de zevkli oluyor behhhMenemen den ziyade domates sosunu daha çok kullanıyorum kışın biraz da fazla almışım domatesleri canım çıktı
Aynen bol yağlı ve tuzlu olcak ki bişey benzesin değilmiTuzsuz yağsız hiç güzel diiill bence
Boşver kaptanım yemiciğim
İyi gecelerIyi geceler kizlar
Yine muhteşem bir menü25 ağustos
09.00
2 yumurta
2 kk kdr peynir
Birer lokma Domates salatalık
10.30
Küçük bir salkım üzüm
14.00
2 incir
16.00
Yarım tabak zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
18.00
Yarım içli köfte
2 lokma domates
Suyumu ölçemedim
Spor 43 dk kalça bacak iç bacak
500 iç bacak
328p
Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Bir gariplik vardı yani
Yapma ya...Gemlik ' ten geçtin demek haberim olsaydı yolunu keserdim inan ki...Canım çok teşekkürler, saat sanırım 01.00 sularında evinin önünden geçmiştik pazar sabah , sana sevgilerimi gönderdim
En mutlu olansa boncuktabi çocuklar mutlu biz mutlu ❤
Kiz icli köfte nasıl yarım yedin ve durabildin25 ağustos
09.00
2 yumurta
2 kk kdr peynir
Birer lokma Domates salatalık
10.30
Küçük bir salkım üzüm
14.00
2 incir
16.00
Yarım tabak zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
18.00
Yarım içli köfte
2 lokma domates
Suyumu ölçemedim
Spor 43 dk kalça bacak iç bacak
500 iç bacak
328p
Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Canim robota atEline sağlık. Afiyet olsun. Kışın yerken de zevkli oluyor behhh☺
Bende yarın yapacağım biraz inşallah kızımda yardım ederse bana tabiiyoksa tek elle zor biraz
Ortada gunah yokki senin mesajina cevap verirken elhani alintilamisim ve bunun aciklamasini yapmisimBurda benim günahım ne?
Niye alıntılandigini anlamaya çalışırken ben
Esmer ekmek yiyordum ama karadenizden gelirken aldik bunu ve bitirmem lazim cocuklar yemiyor esimle ben bitiricez artikAfiyet olsun canm ama esmer ekmek tercih etsen daha iyi olmazmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?