Sağlıklı ol da kuzum...Geldim abla ya yine çok aktif olamıyorum ama düğün telaşemiz var. İki gündür evde değildim bugün artık evimdeyim. Nasılsın iyisindir İnşaAllah
Canım cuma günü yeniden kontrole gideceğim kist yok olduysa transfer için jel falan kullanmaya başlayacağım. Bir de ben de kan pıhtılaşması var transfer zamanı iğne kullanacaksın dedi doktor. Eğer kist gitmesiyle yine ertelenecek tabiinşallah kuzum sende..
hangi süreçtesin şimdi ?
gitmiştir gitmiştirCanım cuma günü yeniden kontrole gideceğim kist yok olduysa transfer için jel falan kullanmaya başlayacağım. Bir de ben de kan pıhtılaşması var transfer zamanı iğne kullanacaksın dedi doktor. Eğer kist gitmesiyle yine ertelenecek tabi
Gaza getirme beni yaaaaaagitmiştir gitmiştir
yeğen geliyor
Gaza getirme beni yaaaaaaben öyle olacak diye çok umutlanmak istemiyorum. Bakalım canimm ne diyecek doktor cuma günü inşallah gitmistir tabi
İyiyimmmm bebem sen nasilsinprensesim
iyiyim sen nasılsın
İnşallah onu bana siz ogreteceksiniz abla
kiz tarlaya gidiyozyaaaa kumada gerek yokta niyetide yokİnşallah onu bana siz ogreteceksiniz abla
Tavsiyem şu yönde ulasacabilecegi bir alana kum kabini koy günde 3-4 kere kuma at. İleri geri kumda hareket ettir sonra öğreniyor
Bir değişik olmuşkiz tarlaya gidiyozyaaaa kumada gerek yokta niyetide yok
Gecen kuvetine su doldurdum yikansin diye sen kakasini yap eline al annede tataaaa dedi bende dalga geciyo zannettim halbuki elindeymis suya yapmis
Aslinda erken degil benim buyuk kiz 1bucuk yasinda ögrettim bidaha altina yapmadi ama kucuk olanda anliyo artik bezine yaptigini biliyo cikar demeyi biliyo demekki artık başlayabilir im 20aylik zaten 2yasinda belki ogrenmis olurBir değişik olmuş
Benim büyük kızım da çiş öğretirken ilk kakasini bnm elime yapmıştı
Senin kız için daha erken değil mi???
Ben 27 aylıkken falan öğrettim her ikisine de
Evet kaliteli canım spor salonuna giderken cuma günleri pilates günüydü aldım salon kapandı virüsten dolayı evde biraz kullandım şimdi kenarda duruyorGüzelmiş oldukça kaliteli görünüyor memnunsun bende bundan alayım
Doktora mi gitsen acaba canim cok gecmis olsunYeme faslını kapattım
Sabah
2 kş lor
1 omlet
3 zeytin
1 poğaça
Ara
2 küçük incir
Ara
1 fincan kahve
10 dut kurusu
Akşam
1 kase çorba
4 kasık kadar çökertme kebabı
Ekmek yok
Su ölçmedim
Spor yapamayacagım yürüyüşte dün zorladı iyi değil belim çok yavaş hareket ediyorum ondan sanırım pek kilo kaybıda yok
kas gevsetici kremim var onunla masaj yapıyoruzDoktora mi gitsen acaba canim cok gecmis olsun
Anladim canim o zaman agrilarin cabucak gecer insallahkas gevsetici kremim var onunla masaj yapıyoruz
Burası hastalık kaynıyor çok kötü olmadıkca gidemem canım umarım uzun sürmez bir hafta sürerdi önceki ağrılar
Yaaaaaaaaaa çok tatliiiiiiii yerim ben onu yeriiimmmmmmmmmmkiz tarlaya gidiyozyaaaa kumada gerek yokta niyetide yok
Gecen kuvetine su doldurdum yikansin diye sen kakasini yap eline al annede tataaaa dedi bende dalga geciyo zannettim halbuki elindeymis suya yapmis
Eline saglik abla kisin afiyetle yersiniz insallahSelam kızlar, bugün 2 ten beri menemen yapmaya uğraşıyorum yeni bitti. Sol elimden dolayı da biraz yavaş çalışınca bu saat oldu. Biraz yaptım çok şükür ama çok yoruldum,
Eki Görüntüle 2680852
Sağol cnmm. AminEline saglik abla kisin afiyetle yersiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?