- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Allah yemegi nasip etsin inşallahSelam kızlar, bugün 2 ten beri menemen yapmaya uğraşıyorum yeni bitti. Sol elimden dolayı da biraz yavaş çalışınca bu saat oldu. Biraz yaptım çok şükür ama çok yoruldum,
Eki Görüntüle 2680852
İnşAllah herşey gönlünce olur müjdeli haber ile gelirsinCanım cuma günü yeniden kontrole gideceğim kist yok olduysa transfer için jel falan kullanmaya başlayacağım. Bir de ben de kan pıhtılaşması var transfer zamanı iğne kullanacaksın dedi doktor. Eğer kist gitmesiyle yine ertelenecek tabi
Geçmiş olsun. Aman dikkat et.Yeme faslını kapattım
Sabah
2 kş lor
1 omlet
3 zeytin
1 poğaça
Ara
2 küçük incir
Ara
1 fincan kahve
10 dut kurusu
Akşam
1 kase çorba
4 kasık kadar çökertme kebabı
Ekmek yok
Su ölçmedim
Spor yapamayacagım yürüyüşte dün zorladı iyi değil belim çok yavaş hareket ediyorum ondan sanırım pek kilo kaybıda yok
AminnnnAllah yemegi nasip etsin inşallah
Allah kolaylık versinEvet canim 11de geldik bereket 2kisi yardima geldi sagolsunlar yoksa bitmezdiyaaa topla topla bitmiyokiii
Amin canim sagolasinAllah kolaylık versin
Guzel menu afiyet olsun ablaBugünkü Menümü vereyim bari
Sabah 09:00
Aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu
3 kuru kayısı, 2 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ badem
Kahvaltı 11: 00
1 haşlanmış yumurta
100 gr kadar beyaz peynir
1 domates, 3 zeytin, 1 ceviz
2 tuzsuz etimek
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen saat 15 :00
1 lahmacun orta boy( dondurulmuş almıştım)
Yanında marul ve domates söğüş
1 bardak ayran
Akşam 18: 30
1 kase domates çorbası,
1 dilim çavdar ekmeği
1 maden suyu
Birazdan kahvemi içeceğim, Yeşil çayımı da 22:00 da içerim artık
Gün içinde 2.5 litre su bitti 3 olur yatana kadar
Zipzip-
Egzersiz
50 dakika Tempolu yürüyüş _ 125
5 saat menemen ve sosla uğraştım artık kaç puan bilemedim ev işi sayılır herhalde 2 dk sı 1 puandı galiba ama ara dinlemeleri çıkarsak 1 saat 4 saat için _ 120 puan
Toplam : 245 puan
Bugün başka bir hareket vs yapacak durumda değilimdizlerim ağrıyor resmen
N Nidsalii
Öğleden sonra okuldan eve geldim canım, sesini bir kez duydum. Birkaç saattir hiç sesi gelmiyor. Umarım annesi yanına geldiği içindir. Kendisini de hiç göremedim zaten, ne kadar ufak bilmiyorum. Mama alıp gelmiştim ben de, sesini duyar duymaz deneyeceğim. Çok teşekkür ederimİki gündür bagiriyorsa annesi terk etmiş olabilir ya da annesinin başına birşey gelmiş olabilir yoksa kolay kolay birakmaz yavrusunu. Yavru olduğu için yemeği yadirgiyor olabilir. Çarşıya falan çıkarsan ya da yakınında büyük marketlerden varsa yaş mama alabilirsin ya da az miktar yavru kedi maması. Bunlar yemeğe teşvik edecektir. İnşallah ölmez inşallah da annesi geri gelir ☹
Valla kediler bu konuda çok başarılı canım
Ihmal eyme surekli oluyorsa ağız yarasi bu bir tur romatizmal hastalik kaynakli olma ihtimali yuksek oluyormus bendede goz kurulugu ve agiz kurulugu yok saniyordum ama kulak burun bogazda yapilan tukuruk bezi biyopsim pozitif cikti. Sijogren sendromunda genelde tukuruk bezinde sisme oluyormus kulak dibi ve bogazdakiler Allah esirgesin uoktur insaAllah ama yinede baktirmakta fayda varOnlar yok canım bayram sonunda ğöğüs altında egzama gibi birşey çıkmıştı
Kek disinda guzel canım aksam yogurt ye mutlaka acikirsinBugunku menu cisliii ama dışarıdaydım ve olmeyemi niyetlisin bune zayiflik diye olan baskilar ve acinasi bakislara dayanayip yedim birseyler kahvaltimi evde yaptim
sabah 9 30
Oglen 15 00 gezmede yedim
Aksam yemedim belki belki yogurt yerim biraz oda belki
Su hesaplamadim
3 Fincan turk kahvesi sekersiz bir ufak parca bitter
60 dk yuruyus
Zipzip- N Nidsalii
Keki verme dedim ama cok israr etti istemeden zoraki yedim canim istemiyordu bileKek disinda guzel canım aksam yogurt ye mutlaka acikirsin
Suan iyiyim ama yatmadan biberli limonlu yogurt yiyebilirimKek disinda guzel canım aksam yogurt ye mutlaka acikirsin
Sonsuz teşekkür ederimÖğleden sonra okuldan eve geldim canım, sesini bir kez duydum. Birkaç saattir hiç sesi gelmiyor. Umarım annesi yanına geldiği içindir. Kendisini de hiç göremedim zaten, ne kadar ufak bilmiyorum. Mama alıp gelmiştim ben de, sesini duyar duymaz deneyeceğim. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versinİnşAllah herşey gönlünce olur müjdeli haber ile gelirsin
Geçmiş olsun. Aman dikkat et.
Ee erken ogreniyorlarsa ogret o zaman daha iyi olur senin içinAslinda erken degil benim buyuk kiz 1bucuk yasinda ögrettim bidaha altina yapmadi ama kucuk olanda anliyo artik bezine yaptigini biliyo cikar demeyi biliyo demekki artık başlayabilir im 20aylik zaten 2yasinda belki ogrenmis olur
Guzel canim afiyet olsun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?