Canım sen böyle dedikçe mahçup oluyorum ben. Çok seviyorum ve zarar görecekler diye çok korkuyorum. Yarın gündüz bahçeye girmenin bir yolunu bulacağım. Sanırım duvarına merdiven dayarimSonsuz teşekkür ederim ❤ keşke böyle merhametli insanların sayısı artsa
Hoşgeldin canim ilk sayfada form var istersen doldur seni tanıyalımMerhaba
Guzel menu spor afiyet olsun canimMenüm ılık limonlu su
1dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 dilim peynir
1kaşık lor
Ara 2 hurma
Öğle
1dilim çavdar ekmeği
Haşlama börülce
1 soğan
Ara yok Akşam yemeğim aşağıda
3 fincan çayla findik badem bir avuç
3 litre su daha da içiyorum
30 dk plates 180 puan
40 dk tempolu yürüyüş 100 puan
Toplam 280 puan
N NidsaliiZipzip-
Hosgeldiniz ilk sayfada formu doldurabilir misiniz taniyalim siziMerhaba
Afiyet olsunYeme faslını kapattım
Sabah
2 kş lor
1 omlet
3 zeytin
1 poğaça
Ara
2 küçük incir
Ara
1 fincan kahve
10 dut kurusu
Akşam
1 kase çorba
4 kasık kadar çökertme kebabı
Ekmek yok
Su ölçmedim
Spor yapamayacagım yürüyüşte dün zorladı iyi değil belim çok yavaş hareket ediyorum ondan sanırım pek kilo kaybıda yok
Bende iki gündür menemen le uğraşıyorum tek başına daha zormus her sene annemle yaparimSelam kızlar, bugün 2 ten beri menemen yapmaya uğraşıyorum yeni bitti. Sol elimden dolayı da biraz yavaş çalışınca bu saat oldu. Biraz yaptım çok şükür ama çok yoruldum,
Eki Görüntüle 2680852
Menü bırakayım şuraya
17/7 if
12.45 kahvaltı
8 zeytin.2 dl ekmek.1 kalın dilim beyaz peynir.1 çk tereyağ.ketcapli kaşarlı omlet.2 erik posasi
16.30 ara
1 orta boy ay dilim karpuz.1 kalın dilim beyaz peynir.2 erik posasi.
18.45 akşam
1 kase çorba.ton balık.biber turşusu
Su saymadım içiyorum ama sürekli
Spor
2000 adım
40 dk tempolu
30 dk boosted
Toplam 30+100+120=250 puan N Nidsalii
Bugünkü Menümü vereyim bari
Sabah 09:00
Aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu
3 kuru kayısı, 2 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ badem
Kahvaltı 11: 00
1 haşlanmış yumurta
100 gr kadar beyaz peynir
1 domates, 3 zeytin, 1 ceviz
2 tuzsuz etimek
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Öğlen saat 15 :00
1 lahmacun orta boy( dondurulmuş almıştım)
Yanında marul ve domates söğüş
1 bardak ayran
Akşam 18: 30
1 kase domates çorbası,
1 dilim çavdar ekmeği
1 maden suyu
Birazdan kahvemi içeceğim, Yeşil çayımı da 22:00 da içerim artık
Gün içinde 2.5 litre su bitti 3 olur yatana kadar
Zipzip-
Egzersiz
50 dakika Tempolu yürüyüş _ 125
5 saat menemen ve sosla uğraştım artık kaç puan bilemedim ev işi sayılır herhalde 2 dk sı 1 puandı galiba ama ara dinlemeleri çıkarsak 1 saat 4 saat için _ 120 puan
Toplam : 245 puan
Bugün başka bir hareket vs yapacak durumda değilimdizlerim ağrıyor resmen
N Nidsalii
Afiyet olsu güzel menuler
Diş diplerim şişiyor canım yuvarlak düğme gibi oluyor elimle dokununca hissediyorum romatizmal olabilir dediğin gibi halalarımda romatizmal rahatsızlık varIhmal eyme surekli oluyorsa ağız yarasi bu bir tur romatizmal hastalik kaynakli olma ihtimali yuksek oluyormus bendede goz kurulugu ve agiz kurulugu yok saniyordum ama kulak burun bogazda yapilan tukuruk bezi biyopsim pozitif cikti. Sijogren sendromunda genelde tukuruk bezinde sisme oluyormus kulak dibi ve bogazdakiler Allah esirgesin uoktur insaAllah ama yinede baktirmakta fayda var
aksam yemedin miBugünkü menüm
Aksam:
2 tabak közlenmis patlıcan çorbası
Salata
Ara:
Şekersiz çay
Bir paket eti form(42 gr)
2 lt su
benim dis etimde oynayan bir yuvarlak top vardi erteledim iltihap dis kökumu eritti cektim cok pismqn oldum gitmedigime..benzerse ?Diş diplerim şişiyor canım yuvarlak düğme gibi oluyor elimle dokununca hissediyorum romatizmal olabilir dediğin gibi halalarımda romatizmal rahatsızlık var ☹ Umarım çok yorulmam özellerde yapmıyorlar bazı testleri yada dehşet fiyatlar var araştırma hastanesine gideceğim şimdiden gözümü korkuttular çok kalabalık diye normalde hiç sevmem hastaneleriçok merak ediyorum sonuçları
Çok geçmiş olsun canım hiç ihmal etmemek gerekir daha önce diş hekimine gittim bununla ilgili olarak dişimle alakalı değil başka sinirlerde KBB ile ilgili olan bir durummuş açıklamıştıda unuttum kanımda iltihap çıkmadı mikrop veya bakterik değilmiş benimkisibenim dis etimde oynayan bir yuvarlak top vardi erteledim iltihap dis kökumu eritti cektim cok pismqn oldum gitmedigime..benzerse ?
Afiyet olsun canim uzume ragmen guzel menu spor
Geçmiş olsun canimDiş diplerim şişiyor canım yuvarlak düğme gibi oluyor elimle dokununca hissediyorum romatizmal olabilir dediğin gibi halalarımda romatizmal rahatsızlık var ☹ Umarım çok yorulmam özellerde yapmıyorlar bazı testleri yada dehşet fiyatlar var araştırma hastanesine gideceğim şimdiden gözümü korkuttular çok kalabalık diye normalde hiç sevmem hastaneleriçok merak ediyorum sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?