evrene olumlu guzel mesaj gonder yakin zamanda ertelemeden git canim psikolojik olarak rahatlarsinÇok geçmiş olsun canım hiç ihmal etmemek gerekir daha önce diş hekimine gittim bununla ilgili olarak dişimle alakalı değil başka sinirlerde KBB ile ilgili olan bir durummuş açıklamıştıda unuttum kanımda iltihap çıkmadı mikrop veya bakterik değilmiş benimkisi
Teşekkür ederimevrene olumlu guzel mesaj gonder yakin zamanda ertelemeden git canim psikolojik olarak rahatlarsin
Rabbim sifa versin canimDiş diplerim şişiyor canım yuvarlak düğme gibi oluyor elimle dokununca hissediyorum romatizmal olabilir dediğin gibi halalarımda romatizmal rahatsızlık var ☹ Umarım çok yorulmam özellerde yapmıyorlar bazı testleri yada dehşet fiyatlar var araştırma hastanesine gideceğim şimdiden gözümü korkuttular çok kalabalık diye normalde hiç sevmem hastaneleriçok merak ediyorum sonuçları
Teşekkürler ❤ kaptanım 4 eylül hedefim 67 idiGuzel menu spor afiyet olsun canim
Afiyet olsun Ali nazik ben de yedim bugün çok da severim26 ağustos
09.00
1 yumurta
2 kk kdr peynir
5 zeytin
Domates salatalık
11.00
1 küçük ekşi yeşil elma
14.00
2 kaşık keşkek
1 küçük üçgen dilim tepsi oruğu
1 et köfte
2 kaşık ali nazik
18.30
1 adet kemikli tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk yan ve alt karın
500 iç bacak
370p
Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Hyr cnm burada arkadaşlarımla öğle yemeğine gastronomi evine gittim yöresel lezzetlerimiz bizim deAfiyet olsun Ali nazik ben de yedim bugün çok da severim
Keşkek de çok severim bayılarak yerim
Siz kendiniz mı yaptınız?
Çok lezzetli şeyler yemişsin canım ama ağırlıklı olarak Karataya uygun afiyet olsun26 ağustos
09.00
1 yumurta
2 kk kdr peynir
5 zeytin
Domates salatalık
11.00
1 küçük ekşi yeşil elma
14.00
2 kaşık keşkek
1 küçük üçgen dilim tepsi oruğu
1 et köfte
2 kaşık ali nazik
18.30
1 adet kemikli tavuk göğsü
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtim
Spor 50 dk yan ve alt karın
500 iç bacak
370p
Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Kuzum ya.Diş diplerim şişiyor canım yuvarlak düğme gibi oluyor elimle dokununca hissediyorum romatizmal olabilir dediğin gibi halalarımda romatizmal rahatsızlık var ☹ Umarım çok yorulmam özellerde yapmıyorlar bazı testleri yada dehşet fiyatlar var araştırma hastanesine gideceğim şimdiden gözümü korkuttular çok kalabalık diye normalde hiç sevmem hastaneleriçok merak ediyorum sonuçları
Selen Gaziantep'te misinHyr cnm burada arkadaşlarımla öğle yemeğine gastronomi evine gittim yöresel lezzetlerimiz bizim de
Ayy ben keşkek süper yaparım...Hyr cnm burada arkadaşlarımla öğle yemeğine gastronomi evine gittim yöresel lezzetlerimiz bizim de
Süpermiş ya...
Bizim buralar çok kötü
Dikkatli olun kuzum. İnşallah azalır ve yok olur sizin oralar da...ilk zamanlar kırmızıydı bizim de...Süpermiş ya...
Maşallah uzak olsun aman.
Bizde kırmızı
Hadi ya...sudem de öyle yazmış... korkuyorum gerçekten... Allah esirgesin hepinizi.Bizim buralar çok kötüçevredeki evleri sırasıyla karantinaya almaya başladılar hastaneler doldu taştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?