- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Geliyom atlaO zaman yürü abla gidelim biz. Yarın gene geliriz
Çokkk sevindim iyi ol olurmu
Hiç tanıyamadınız beniVayyy beee şuncacik boyu var türlü türlü huyu var
Görünce tabi insanın boooog diyesi geliyor ama yine de yerdim yanikokoreç yiyen ben mumbari görunce bögggg oluyom
canimmm çok sagol guzel düsüncen icinKalbinin güzelliği yüzüne yansımış. Bana öyle geliyor..
iyi geceler Kızlar tatlı rüyalar
İnşallah oda olur be gülümBizim de araba yok yaa. Olsa kapından alırdım ayipsin yani
İnşallah ablam ya şu donemde de alınacak gibi değil zatenİnşallah oda olur be gülüm
2el piyasası zaten tavan yapmış malesef altin aldi basini gidiyo yılbaşından sonra belki düşüşe gecerİnşallah ablam ya şu donemde de alınacak gibi değil zaten
Aç benden bir Müslüm Gürses- yakarsa dünyayı garipler yakar.2el piyasası zaten tavan yapmış malesef altin aldi basini gidiyo yılbaşından sonra belki düşüşe gecer
Bizi zaten müslüm baba kurtarırAç benden bir Müslüm Gürses- yakarsa dünyayı garipler yakar.
Umut işte fakirin ekmeği
Bende öyleyim aslında Bi tanısanızcanimmm çok sagol guzel düsüncen icin
Sende öylesin tabikisi
İyigeceler canim
Belli zaten senin nasil bir insan olduğun canim görmemize gerek yokkiiiBende öyleyim aslında Bi tanısanız
Amin canım.Yok ben menemeni yaptım biraz birazda fasulye salça yapamamdomates kurusu yapmayı düşünüyorum kahvaltılık bakalım. Sol elim zaten sağlam değil kızlardan fayda gelmiyor gelse belkinsalçayoda yapardım
Ohh eline sağlık afiyetle sağlıkla yersiniz inşallah
Afiyet olsun☺. Spora yüklen bari en azından.
Süper maşallah. Tatil güzel gidiyor inşallah.
Kıskanmışlar cnm seni ☺ Allah kemgözlerden korusun senii
İyisin sanirsam
İyiyim canımİyisin sanirsam
İyiyim bende bir etiket yapayim dedimİyiyim canım
1 saat spor yPtım da bacaklarım ağrıyor uzanıyorum
Sen nasılsın bn okula seminere gidip geliyorum
Korona olmadan tamamliciğim inş
kız nereden aklina geldi...çok mantıklı...Ay yokkk ben almiiim m ☺, 1 kez mesaide arkadaşlar illa tadına bak dedi. onları kırmayayım diye denedim 2 gün yemek yiyemedim
Aslında şimdi tam zamanı 2 günde 2 kilo gider belki
Kokoreç hiç yemedim çok merak ediyorum.Görünce tabi insanın boooog diyesi geliyor ama yine de yerdim yani
İnşİyiyim bende bir etiket yapayim dedim
Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah oku üfle biseycik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?