Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çook geçmiş olsun ceylincim

nazlım sen bi kaç gndür beni görsen anlamıyorum sürekli şişiyorum tartıya çıkmaya korkuyorum yeminle,
ceylin geçmiş olsun gülüm mr falan bişi çekmedilermi ya tomoğgrafi falan çektir bi tatlım umarım önemli bişey değildir fıstık...

ceylinim çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

cceylincim geçmiş olsun cnm ,diyeti fazlamı abartıyosun acaba sana enerji verecek şeyler tüketmeye çalış bol bol c vitamini dikkat et cnm kendine,ayrıca yorumların için teşekkür ederim a.s.

herkese günaydın,bugün 10da kalktım ya ben niye erken kalkamıyorum şu yorganın altından çıkmak zor geliyo bana sıcacık oh gel keyfim gel:çok üzgünüm:ballı sıcak suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam detayları daha sonra veririm.

ben lahanaya başladım bu hafta bakalım ne olcek sonum naslı,
ceylin sende hakikaten biraz yediklerine de dikkat et tatlım ez yediğini düşüyosan dengeli yemeye çalış,
yoksa ihmal etme Allah esirgesin dr görün genede...

çook geçmiş olsun ceylincim

çektiler hayalimm ama benim önceden gelen bazı rahatsızlıkalrım vardı zamanında kalp ameliyatı filan olmuştum o yüzden pek anlayamıyorlar erken teşhis olayı olmuyor yani bende çünkü ilaç verseler kalbe de etki eder diye korkuyorlar.

ceylinim çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.

çok teşekkür ederim kızlarr hepiniz sağolunn...

:çok üzgünüm: yok yumukcum bu ara eskiye nazaran yediklerim fazla bilee ama açlıktan filand eğil birden oluyor

yine gidicez canım babamm çok telaşlandı yine onları da üzdümm

çok teşekkür ederim kızlar çok sağolunn

amaaaaaaaan çok geçmiş olsun gülüm
ceylin üstüne düş sakın ihmal etme gülüm idini bucağını baktır nolur...

ben cumadan beri karbonhidrat diyeti yapmaya çalışıyorum. cuma iyi gitti . cumartesi pazar uyamadım. ama pazartesiden bu yana iyi gidiyor. bakalım sonuç ne olacak .

ceylin bende derim ölede Allah esirgesin be gülüm,sen tedbirini alda yine de öle:)

naslım ben karbonhidratı 2 gün yaptım 1 kilo gitti ama cenazeden dolayı bıraktım ve sürekli ayak üstü atıştırdım pideydi falan derken sanırım bünye bu kadar ağır yemeye alışık olmayınca o mahvetti beni,
lahanayı bi kaç gün yapayımda bende karbonhidrata başlıcam geri...

ceylinimmm çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. fazla mı yoruldun acaba.

hayalcim ben de bilmiyordum canım. başınız sağolsun. allah rahmet eylesin inşallah

benim diyet yine berbat. ne güzel motive olmuştum. buraya takılmayınca kaçıyor motivasyon. bir de dün regl oldum...

dünkü menümm
sabah 1 halley
ara ayran
öğlen 3 köfte + salata + yarım dilim ekmek
ara yoğurt
akşam tavuk shinitsel + az patates + 2 dilim ekmek

asim sağol tatlım Allah razı olsun,
kız diyetim ii gidiyo diyecek biri varmı ya kime sorsam hal hatır diyet hal hatır ii şükürde diyet ii diyen yok off...

asim sağol tatlım Allah razı olsun,
kız diyetim ii gidiyo diyecek biri varmı ya kime sorsam hal hatır diyet hal hatır ii şükürde diyet ii diyen yok off...
Diyet iyi hehe ......:jeyyar:

GÜNAYDINLAR HAYIRLI GÜNLERRRRRRRR..a.s.

oo arada olur yavru kuşum buralara bende az yazmadım tek başıma:roflol::roflol:
neyse ben eski formuma kavuştum bak artık sayfalar nasıl uçuyor bide dora aeben küto uğrasa diyorum:1rolleyes:

canım benim yoğunluk bugünde sürsün pazara kadar rahatım aretıkkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar.
önceliklle hayalim başınız sağolsun canım. allah sabırlar versin
ceylinim sanada geçmiş olsun.
aebeniciğim sölediğimin dışına çıkmadım hatta akşam yemeği bile yiyesim gelmedi.:1no2:
bu sabah tartıldım ve 1 kilo:lepi: daha vermişim.delikafadulden
çok sıkı diyet yapmıyorum 6 öğün hatta daha fazla bile yapıyorum.
form çayı içiyorum hareket yok ama nasıl verdim bende anlamadım. boş ver vermişimya gerisi boş:sm_cool:
benim mezuniyetime çok az bir zaman kalmıştır:lepi: ama yine buralarda olacamki koruma proğramına geçeyim.:teytey:
sonra kilo alıpta ben geri aldım demek istemiyorum gecenseneki gibikötükedihüso

bir ara fırsatım olursa nasıl kilo verdim diyede bir başlık açacağım:hooray:
nasıl 2 seneyi aşkın zamandır ne yollar kattettim ne önüme engeller çıktı cokacimcoook gibilerindende yazarım artıkhihoyyyt

özgeciğim allah yardımcın olsun canım. hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun fıstıkım .. dr. ihmak etme .....:1hug:
pc nin bozuk oldugunu biliyoruz ceylinim ondan ya degilse günlük ugrarsın bilmez miziz .....:1hug:

aebenim canım yürüyüş yaparak zayıflayanlar grubunda görüyorum artık seni. o gruba katılınca sorumluluk hissediyorum ve ne kadar yorgunda olsa yürüyorum.
evet nazlım havalar ısınsa degmeyimnbana yürürüm ben ama evde yürüyüş bandiyok o yüzden havaları bekliyorum ada saggolsun bi gün güneş bi gün kar ... (olsun tek yagsında rahmet )

Maytap seni bırakırsak kilo alacagına adım gibi eminim bu piskolajiji 3 velet büyütmüş biri olarak . benden iyi kimse bilemez .... hep si geçicel sakin ol biraz ....yerimseniben

Bide şunu düşüm şu an 3.. hamilesin ve doguracaksın .......:1shok: bide bunu düşün bak görmüş biri olaral 5 yaşında bir bebe 6 aylık bideha ve bide hamilesin .....:1shok: üstelik bide evde 3 ögün yemek bekleyen köşe koltugun olsa .( kayın valide ):1no2: haline şükret . ben bunları yaşadım vee geçti gittiiiiiiiiisengözlerimebaksanab sende atlatacaksın bunları ......
canım benim yoğunluk bugünde sürsün pazara kadar rahatım aretıkkaydirigubbakcemile5

günaydın hemşom ......

asümmmmmmm sabah hayllet yerine harika bi kavaltı yapardın canım ya 2 .d ekmekle peynirle ... akşamda gine fespuda gidilmiş ...kötükedihüso:mymeka:

Son düzenleme:
ha bu arada kilomun nerden nereye geldiğinide yazayım bilmeyen arkadaşlarım içinsırnaşık şey
takıma başladığımda 81 di ama bunun önceside var tabiki o zamanda 90 dım
şu anda 62.800 grdelikafadulden
vallaha ben bu yaşta başardığıma göre sizler hayli hayli başarırsınız kızlar:1hug:
ayy veda sözleri gibimi oldu ne. henüz gitmiyorum haaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…