- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günaydınlar herkeseee
bütün geçmişi okudum da öyle geldim.dün hiç giremedim bir Allahın kulu nerde bu ceylin hergün gelirdi dememişş alacagınız olsunn e miklava:
dün çok berbat bir gün geçirdim kızlar,okuldan çıktıktan sonra arkadaşın dogum günüe hediye almak için başka bir ark. ile alışverişe giderken birden uykum gelmeye başladı.nyse kendimi zorlaya zorlaya toparlandım sonra magzanın birindeyken birden dizlerim çözüldü ve hoopp ben yerdee:sm_confused: tansiyonum düşmüş yine. arkdaşım hemen ayran filan içirdi eve geri dönelim dedik yolun büyük kısmını benle geldi sağolsun sonra ben taksiye bindim hiç otobüste ayakta gidicek halim yoktu çünki. takside birden yine fnealık geldi mide bulantısı baş dönmesiii hepsi bir arada. adamdan hemen bi poşet isteyipp etrafı pisletmekten kurtardım. kendimden geçer gibi oldumm bi yandan da korkuyorum taksideydim çünkü gazetelerde neler okuyoruz hemen müsait bi yerde inmek istedigimi söyledim annemi aradımmm evde kimse yok kaldırımlarda filan otura otura eve kadar geldimm. hemen yatagın üstüne attım kendimi. uyandıgımda kolumda serum vardı.:uhm: şimdi iyiyimm bi anlık oldu bitti ama annem babam çok telaşlılar,sık sık bu bayılmalar tansiyon düşmeleri niye oluyo diye. yazdan beri bu 8 yada 9. bayılma oldu,doktorlar da birşey anlayamadılar bakalım zaman bize neler gösterecek...
günaydınlar herkeseee
bütün geçmişi okudum da öyle geldim.dün hiç giremedim bir Allahın kulu nerde bu ceylin hergün gelirdi dememişş alacagınız olsunn e miklava:
dün çok berbat bir gün geçirdim kızlar,okuldan çıktıktan sonra arkadaşın dogum günüe hediye almak için başka bir ark. ile alışverişe giderken birden uykum gelmeye başladı.nyse kendimi zorlaya zorlaya toparlandım sonra magzanın birindeyken birden dizlerim çözüldü ve hoopp ben yerdee:sm_confused: tansiyonum düşmüş yine. arkdaşım hemen ayran filan içirdi eve geri dönelim dedik yolun büyük kısmını benle geldi sağolsun sonra ben taksiye bindim hiç otobüste ayakta gidicek halim yoktu çünki. takside birden yine fnealık geldi mide bulantısı baş dönmesiii hepsi bir arada. adamdan hemen bi poşet isteyipp etrafı pisletmekten kurtardım. kendimden geçer gibi oldumm bi yandan da korkuyorum taksideydim çünkü gazetelerde neler okuyoruz hemen müsait bi yerde inmek istedigimi söyledim annemi aradımmm evde kimse yok kaldırımlarda filan otura otura eve kadar geldimm. hemen yatagın üstüne attım kendimi. uyandıgımda kolumda serum vardı.:uhm: şimdi iyiyimm bi anlık oldu bitti ama annem babam çok telaşlılar,sık sık bu bayılmalar tansiyon düşmeleri niye oluyo diye. yazdan beri bu 8 yada 9. bayılma oldu,doktorlar da birşey anlayamadılar bakalım zaman bize neler gösterecek...
çook geçmiş olsun ceylincim
çektiler hayalimm ama benim önceden gelen bazı rahatsızlıkalrım vardı zamanında kalp ameliyatı filan olmuştum o yüzden pek anlayamıyorlar erken teşhis olayı olmuyor yani bende çünkü ilaç verseler kalbe de etki eder diye korkuyorlar.nazlım sen bi kaç gndür beni görsen anlamıyorum sürekli şişiyorum tartıya çıkmaya korkuyorum yeminle,
ceylin geçmiş olsun gülüm mr falan bişi çekmedilermi ya tomoğgrafi falan çektir bi tatlım umarım önemli bişey değildir fıstık...
ceylinim çok geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
yok yumukcum bu ara eskiye nazaran yediklerim fazla bilee ama açlıktan filand eğil birden oluyorcceylincim geçmiş olsun cnm ,diyeti fazlamı abartıyosun acaba sana enerji verecek şeyler tüketmeye çalış bol bol c vitamini dikkat et cnm kendine,ayrıca yorumların için teşekkür ederim a.s.
herkese günaydın,bugün 10da kalktım ya ben niye erken kalkamıyorumşu yorganın altından çıkmak zor geliyo bana sıcacık oh gel keyfim gel:çok üzgünüm:ballı sıcak suyumu içtim birazdan kahvaltı yapıcam detayları daha sonra veririm.
ben lahanaya başladım bu hafta bakalım ne olcek sonum naslı,
ceylin sende hakikaten biraz yediklerine de dikkat et tatlım ez yediğini düşüyosan dengeli yemeye çalış,
yoksa ihmal etme Allah esirgesin dr görün genede...
ben lahanaya başladım bu hafta bakalım ne olcek sonum naslı,
ceylin sende hakikaten biraz yediklerine de dikkat et tatlım ez yediğini düşüyosan dengeli yemeye çalış,
yoksa ihmal etme Allah esirgesin dr görün genede...
tamam hayalimm :1hug: kötüye bişy olmaz derim ben heppp bana bişy olmaz heheeŞenizamaaaaaaaan çok geçmiş olsun gülüm
ceylin üstüne düş sakın ihmal etme gülüm idini bucağını baktır nolur...
Diyet iyi hehe ......:jeyyar:asim sağol tatlım Allah razı olsun,
kız diyetim ii gidiyo diyecek biri varmı ya kime sorsam hal hatır diyet hal hatır ii şükürde diyet ii diyen yok off...
oo arada olur yavru kuşum buralara bende az yazmadım tek başıma:roflol::roflol:
neyse ben eski formuma kavuştum bak artık sayfalar nasıl uçuyor bide dora aeben küto uğrasa diyorum:1rolleyes:
asim sağol tatlım Allah razı olsun,
kız diyetim ii gidiyo diyecek biri varmı ya kime sorsam hal hatır diyet hal hatır ii şükürde diyet ii diyen yok off...
günaydınlar herkeseee
evet nazlım havalar ısınsa degmeyimnbana yürürüm ben ama evde yürüyüş bandiyok o yüzden havaları bekliyorum ada saggolsun bi gün güneş bi gün kar ... (olsun tek yagsında rahmet )aebenim canım yürüyüş yaparak zayıflayanlar grubunda görüyorum artık seni. o gruba katılınca sorumluluk hissediyorum ve ne kadar yorgunda olsa yürüyorum.
günaydın kızlarr yaa nolur kusuruma bakmayın canlarım bu çocuk o kadar haydut oldukii anlatamm size sürekli çığlık çığlığa biliyorum bende kaptanlık yaptığım dönemlerde böyleşeyler bahane olmazdı ben acımasızdım galbaa isterseniz ayrılayım ben takımdan karnım acıkıncada önüme ne gelirse yiyorum hiç fırsatım olmuyo eni konu bişeyler hazırlamaya çok sıkıldım ama bunalıma girmezsem iyidir sürekli dötünü yırtan bi bebe düşününn
canım benim yoğunluk bugünde sürsün pazara kadar rahatım aretıkkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?