Akşam aldığımız meyve şekeri sanırım vücutta yağa dönüşürmüş. Gündüz yemek daha doğru.1 saat kadar önce bir avuç üzüm yedim umarım yanlış olmaz.
Aaa neden öyle düşündün bana çok güzel gelmişti. İnşallah onu da hallederiz, hele de senYarın ki menü biraz zor onun dışında rahat ederiz diye düşünüyorum
Canım sabah 1 dilim ekmek olacaktı artıracakların proteinden yana olursa hem tok tutar hem metabolizma hızlanır ara öğün yoğurdunu ve kayısıyı yememişsinBugunku menum
Sabah11:00
Yumurta
Peynir zeytjn
Salatalık domates
2 dilim tb ekmegi
Aksam19:00
Salata
Tavuk gogus haşlama
Bir tabak çorba
Ara
Bir bardak yesil cay
2,5 lt su(3 e tamamliycam yatana kadar)
Sekersiz cay
Hallederiz tabikiAaa neden öyle düşündün bana çok güzel gelmişti. İnşallah onu da hallederiz, hele de sen
Ben beyine soylesem herhalde girgir alır gelirDuyan da çamaşırı elinde yıkadın sanırşaka bir yana eline koluna sağlık canım. Temizlikten hiç hoşlanmıyorum yaa, keşke beyim bana hediye olarak akıllı robot süpürge alsa
Canım peki narın kendisi nasıl bir etki yapıyor, bahçedeki narlar olmak üzere, bu kamp dışında yemeyi düşünüyorum haliyle ama diyete çok uygun değilse arada bir ufak porsiyon yerim.Canım sabah 1 dilim ekmek olacaktı artıracakların proteinden yana olursa hem tok tutar hem metabolizma hızlanır ara öğün yoğurdunu ve kayısıyı yememişsingöbek yağlarını iki şey yakıyor yoğurt ve nar çekirdeği yağı ve akşam çorba yerine fazladan et yeseydin daha güzel olurdu yine de ilk gün için güzel
su ve Spor çok güzel
[/QUOTE]
Sadece son akşam yemeği pek hoşuma gitmeyen bir şey, onun haricindeki menüleri pek beğendim,sana da ayrıca teşekkür ederim canım. Bir de ben taze kayısı bulamadım yerine kuru kayısı yedim. Olur dimi.Hallederiz tabikiepi topu 5 gün kaldı 4 ❤❤❤❤
Benimki de almıyor zatenBen beyine soylesem herhalde girgir alır gelir
Aldım ama sana spor yaramiyormusSporlarimi gorduysen mücadele konusundaki cevabımı almissindir sanırım
sen gönlümün şampiyonu sun
ha ha ona bile eriniyom sonra çıkarıp kurutmaya at sonra cikar kuruyani katlaDuyan da çamaşırı elinde yıkadın sanırşaka bir yana eline koluna sağlık canım. Temizlikten hiç hoşlanmıyorum yaa, keşke beyim bana hediye olarak akıllı robot süpürge alsa
Bende çok beğeniyorum hatta bir gift vardı çekirdek citleyip atıyor iskelet biri makine alıyorBenimki de almıyor zatenne gerek var biz süpürürüz diyor ama nerdeyse hep ben süpürüyorum. Kendime hediye alayım ben en iyisi
İlk önce rapor veriyim, sonra duş sonra belki gelirim geçmişi bitirirsem
Kamp menüsü sabah 11.30 kahvaltı, 16.00 da tek ara öğün, 18.30da akşam şeklinde tamamlandı.
Su 3 lt
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan (koşu bandında yürüyorum, bir kısmını koşuyorum.) Gün içindeki adımları yazmıyorum.
Günün sporu 150 puan
45 dk pilates 270 puan
Toplam 570 puan
N NidsaliiFelicio ve bireysel rakibim sudem34 canım destekcim Saricivcivcikcik
Ben de seni tutuyorum şampiyonŞampiyon sensin ben seni tutuyorum
AynenBen beyine soylesem herhalde girgir alır gelir
Ne kadar da benim beyimBenimki de almıyor zatenne gerek var biz süpürürüz diyor ama nerdeyse hep ben süpürüyorum. Kendime hediye alayım ben en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?