Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sabah 1 dilim ekmek olacaktı artıracakların proteinden yana olursa hem tok tutar hem metabolizma hızlanır ara öğün yoğurdunu ve kayısıyı yememişsin göbek yağlarını iki şey yakıyor yoğurt ve nar çekirdeği yağı ve akşam çorba yerine fazladan et yeseydin daha güzel olurdu yine de ilk gün için güzel
su ve Spor çok güzel

Canım peki narın kendisi nasıl bir etki yapıyor, bahçedeki narlar olmak üzere, bu kamp dışında yemeyi düşünüyorum haliyle ama diyete çok uygun değilse arada bir ufak porsiyon yerim.

Hallederiz tabiki epi topu 5 gün kaldı 4 ❤❤❤❤
Sadece son akşam yemeği pek hoşuma gitmeyen bir şey, onun haricindeki menüleri pek beğendim,sana da ayrıca teşekkür ederim canım. Bir de ben taze kayısı bulamadım yerine kuru kayısı yedim. Olur dimi.

Sen Felicio ya şampiyon dersin yine bana demezsin
sen gönlümün şampiyonu sun
Taht kurmuşsun kalbime en güzel yerindesin
Duyan da çamaşırı elinde yıkadın sanır şaka bir yana eline koluna sağlık canım. Temizlikten hiç hoşlanmıyorum yaa, keşke beyim bana hediye olarak akıllı robot süpürge alsa
ha ha ona bile eriniyom sonra çıkarıp kurutmaya at sonra cikar kuruyani katlaya aslında gürültü beni benden alıyor covid var diye ne var ne yok on yıkama atıyorum 170 dk o bitiyor kurutma da 2 saat 2 dakika kafa beyin kalmıyor bütün gün
Benimki de almıyor zaten ne gerek var biz süpürürüz diyor ama nerdeyse hep ben süpürüyorum. Kendime hediye alayım ben en iyisi
Bende çok beğeniyorum hatta bir gift vardı çekirdek citleyip atıyor iskelet biri makine alıyor benim ev küçük bide bazı yolluklar Shaggy filan ilerde saray gibi bir evde yaşarsam Ölme esegim ölme
Ev işi hiç sevmem bu yüzden okudum ama ne çare hem işte hem evde 2 kat iş güç

Şampiyon sensin ben seni tutuyorum
Ben de seni tutuyorum şampiyon sonngulen
Ben beyine soylesem herhalde girgir alır gelir
Aynen arada bi cıtlatıyorum da bigün şundan alcam diye tepkisiz kaliyo basina gelcegi biliyo tabi
Benimki de almıyor zaten ne gerek var biz süpürürüz diyor ama nerdeyse hep ben süpürüyorum. Kendime hediye alayım ben en iyisi
Ne kadar da benim beyim hep cümleler yarin sunu yapalim bunu yapalim özne çogul ama yapan hep ben ne hikmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…