Ay sorma ilk zamnlar tatlı çok yedim insanın canı ıstiyor her gün hergun baktım olmuyor böyleemzirince enerjim dusuyor hep ac hissedip yiyordum engellemem imkansizdi ne guzel sen kontrol edebiliyorsun devam et
Bilmiyom ablamNolmus bebem
Günaydın ❤❤Günaydın kızlar ❤
Dün hiç giremedim, öğleden sonra kardeşime gittim gece geç döndük , bir de regl oldum , hayallerim yıkıldı spor da 2 gündür yok , acayip rahatsız hissediyorum kendimi, diz kapağımda çıtır çıtır ediyor, bakalım bu kampın sonu nasıl olacak
Bir geçmiş yapayım bari
Boğazı tutuyorumBu hafta cok guzel kilo verdin
Müge aplaya haber edek miBilmiyom ablamanladığım kadarıyla biri kayıp onu cagircaz
Hosgeldin canımKilom çok fazla 10 kilo vermem gerek erkek arkadaşım beni beğenmiyor bu yüzden ayrıldı sanırım bna yardımcı olun vereyim
Evvab kız söyle de gelsin özledikKimi çağırıyorum canım noldu nolmusss
Aynen neyi kaybettiğinin farkına varsın bosver canim seni sadece dış görünüşüne göre sevecekse hiç sevmesin burada daha gayretle verirsin buradakiler acayip gaza getiriyorlar seniTekrar zaten dönmem orası kesin ama burnundangetirmek istiyorum
Boyuna göre fazla kilo yokmuş işin kolay çabuk giderBoyum
1.70
Kilom
75
Yaşım 27
Bekarim
HahahahahahahahaMüge aplaya haber edek mi
Hadi ya ben cahilHosgeldin canim aramıza ben elif 31 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyiruz
Cuma ve pazartesi kilo bidlirimi yapiyoruz
Burda ne kadar aktif olursan hedefine o kadar cabuk ulasirsin
Sen sinavina adapte ol canim pazartesi sinav sonrasi baslarsin burdayiz
Sinavinda basarilar diliyorum ❤
Hesap detaylarindan duzenliyorsun canim
Yeni gelenlerin hepsi gizliyor artik canim
Mezuniyet icin Yuzde 90 Sarti var canim 80 kilo altinda
gunaydin ablacim ❤
gunaydin canim ❤
Günaydın canim ❤
Selam da söyleTamam canım söyleyeyim
Günaydın canımGünaydın kızlar ❤
Dün hiç giremedim, öğleden sonra kardeşime gittim gece geç döndük , bir de regl oldum , hayallerim yıkıldı spor da 2 gündür yok , acayip rahatsız hissediyorum kendimi, diz kapağımda çıtır çıtır ediyor, bakalım bu kampın sonu nasıl olacak
Bir geçmiş yapayım bari
Canım kankim rahatsız hissetmene çok üzüldüm. Hayallerimiz baki .. yıkılmasına izin veremeyiz. Hedefe ulaşmada minik aksaklıklar yaşamamız muhtemel. Biz vazgecmedikten sonra güçlenerek yolumuza devam ederiz. Her şeyin başı sağlık. Dizindeki sesler iyi değil ama çok zorlamış olabilir misin...sıvı kaybı olabilir kuzum. Doktora görün istersen. Diğerlerine de üzülme...ben ikimizin yerine veririm daha çok uğraşırım.Günaydın kızlar ❤
Bir geçmiş yapayım bari
Edek ablamHahahahahahahahabulamazsak edelim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?