Selam milletCuma öncesi erken vurmuş bu sefer Herkes spor yapıyor zannımca Pek bir sessiz sanki
Son 2 gün kg verme açısından çok etkili vücut belirli bir yap yakma potansiyeline ulaşmış oluyor şu 2 gün bakalım sporu biraz abartmak iyi fikir
Yok yok her türlü çok güzel olacak en az 500 vericez en fazla 1.5 veren olacak ödem filan varsa menüye uyup sporu güzel yapan olursa 3 bile olurCuma günü sürpriz olsun hepimize, iyi mi olur kötü mü olur bilemem ama
Ya sen çok akıllı bir kızsınAynen öyle. Ben dünden başladım.Ona rağmen ucu ucuna biraz inecek gibi görünüyor kilom. Haydi hayırlısı. Belki iki günde değişir.
Ya sen çok akıllı bir kızsın
Eminim çok güzel bir rakamla geleceksin
Sağol canım burdayım ama fazla göremedim gece uyuyamadım ağrılardan daha 1000 adimday kıza ödev yaptiriyorum mesai çok bende sen ne yapıyorsun
Bitti şükür ama bende bittim
Eki Görüntüle 2690705
Egzersizimiz buyrun efenim
Eki Görüntüle 2690706
Eki Görüntüle 2690708
1. Squat 2. Yarım squat yapıyoruz 3.hareket yana lunge 4. Arka çapraz lunge yapıp kalkıp sağ bacak yana açıyoruz 5. Sol bacak için aynısı 6. Diz düz bir şekilde kaldırıyoruz 7. Harekette yukarıda tutup minik minik kaldırıyoruz 8. Harekette ilk yana sonra yukarı kaldırıyoruz 9-10-11. Diğer bacak için 12. Hareket köprü 13-14. Bir bacak yukarıda köprü 15. Yüz üstünde bacakları Tek tek kaldırıyoruz 16. Yüz üstü Her iki bacak kaldırıyoruz 17. Bacakları düz şekilde uzatıp daha sonra büküyoruz topuklar popoya değiyor
30 sn hareket 10 sn dinlenme şeklinde yapılıyor hepsi sadece bir şey video 150 puan sporlu günler
Canım bunu 2 set yaptım sanırım yoruldum 100 puan bu sadeceBugünlük videoyu bırakayım hemen
Eki Görüntüle 2691196
Hareketlerimizdeee
Eki Görüntüle 2691197
1. Hareket popo kaldırma 2. Bacak indir kaldır 3. Çapraz kol bacak 4. Yarım mekik 5. Harekettede resimdeki gibi 30 sn duruyoruz
30 sn hareket 10 sn dinlenme video 3 set
Video 150 puan her set 50p kolay gele
sudem34
Iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsinİyiaksamlar
Napiyonuz bakem
Afiyet olsun ablacimBirgün daha akşam oldu. Menü yazayım .
listeye uyum sağladım. Yanlız hurma yerime 2 tatlıkaşığı erik marmelatı yedim.
Sporlar.
1, 5 saat tempolu yürüyüş.
30 dakika egzersiz
20 dk.bölgesel egzersiz
3 tl su
iyiyim bende Kahve yapim bari bendeIyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin
Cay keyfi yapiyorum :))
Sagol canim sanadA afiyet olsuniyiyim bende Kahve yapim bari bende
Afiyet olsun sanada
Valla güne sığmıyor işlerim olduğu kadar olmadığı kaderSağol canım burdayım ama fazla göremedim gece uyuyamadım ağrılardan daha 1000 adimday kıza ödev yaptiriyorum mesai çok bende sen ne yapıyorsun
Ben burdayim ama kimse gelmeyince bende bakip cikiyorumNe kadar sessiz takim uzun zamandir bu kadar sessiz görmüyordum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?