Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bunları yapiyorum canım ben plank serisi bolgeselin dışında günlük squatta yapiyorum telefonum egzersiz programi doldu

Eklentiler

• Screenshot_20201220-155525_Fat Burning Plank.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 20
Benim ki cok yemekten değilde düzensiz yemek Akşama.kadar ac dururdum aksam bir yemeye baslardim yatana kadar birde hayatımda hiç spor diye birsey yoktu yuruyusum markete gitmekten ibaretti

Evet evde inşaat çok zor ama sonra temiz temiz çok guzel oluyor bakmaya doyamıyorsun genelde erkekleri ikna etmek zordur banyoyu yaptırmam 4 senemi aldı bizimki eve hiç bakmaz ama arabasini bir gör öyle yiyecek felan yiyemezsin arabada

Ayni benim kp arabada su bile icemiyoz korkusundan

Bunları yapiyorum canım ben plank serisi bolgeselin dışında günlük squatta yapiyorum telefonum egzersiz programi doldu
Oo süpermiş
Bende bir basen bir yoga programı var ama basen programı na baya ara vermiştim dün başladım tekrar .

Seninkinden de mi indirsem ne
Benim ki cok yemekten değilde düzensiz yemek Akşama.kadar ac dururdum aksam bir yemeye baslardim yatana kadar birde hayatımda hiç spor diye birsey yoktu yuruyusum markete gitmekten ibaretti
Benim hayatım yemekten ibaret bugün bitmeden yarın ne yesem diye düşünürum
Bende geç kalkardim hep öğlen fırından iki poğaça okula sonra akşam gel yemek TV karşısında tatlı vs.

Sonra tatlı konusunda kendimi fazla geliştirince her akşam düzenli oldu .

Çaya şeker atmayı 8-10 yıl önce filan biraktim ama bu sefer çayın yanında tatlı yemeye başladım.

Eskiden çaya şeker atıp yanına tuzlu yerken tamamen tatlıya döndü

Yemek de hayatta erinmem

Benimkinin evide arabası da önemlidir
Bende istiyorum evim yapılsın güzel olsun da o tadilatdı temizlikti korkuyorum birde ben de sorun var herşey yapılmalı yapılacaksa misal penler değişse süper olcak

Gerçekten birbirimize çok benziyoruz
Bende güya cayda sekeri bıraktım yanini gofretler
Cikolatalar aldi
Zaten diyette de en çok.cay yanında zorlandım
Acaip tatli.bagimlisiyim

Valla kuzum ben 20 gündür yapiyorum hem karın hem kalçam bayaga toparlandı ki bende basenli ve kalçası yaygın bir vücut tipine sahibim denemeni oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…