- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Aha kendi sebebimi buldum. Demek ki bende direnç kilomdayımCanım herşeyi yapıp gram gram verdiğinde veya hemen vücudun kiloyu doğru beslendiğin hareket ettiğin halde geri alıyorsa zorlanıyorsan direnç kilondasın demektir
teşekkür ederim can D Dileksnr mAfiyet olsun canım ❤
Teşekkür ederim can kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
teşekkür ederim canım, if yapmaya çalışıyorum ama sanırım vücudumu bir ters köşe yapmam gerekAfiyet olsun canım guzel menü sporda süper bol eksi olsun inşallah:)
2 ogun yapıyorsun ya canım acaba 1 ara eklesen daha iyi olmaz mi afiyet olsun
Aynen vallaha çocuklara pizza yaptım baklava açtım ağzıma sürmedim surmemde sonuçta burda herkes emek veriyor özellikle kaptanımız eğer bu listeye girdiysek üzerimize düşeni yapmak zorundayız
Afiyet olsun canim
Canim hem bağırsak calistiriyor hem ödem attırıyor hemde tatlı isteğini bastiriyor
Olabilir benimde lahana yedigim zaman oluyo şişkinlik o yüzden fazla yiyemem lahanayıEnteresan bir şey yemedim aslında, ayran içmiştim. Yoğurt ben de şişkinlik yapıyordu acaba ondan mı oldu ama bu kadarı çok fazla.
Kabak ve yoğurt hep bana dokunuyorKızlar 7 aylık hamile gibi şişti karnım, önerisi olan var mı. Akşam yediğim şeyler de çok hafifti,kabak ve kapya sote,yoğurt ve salata yedim. Neden bu kadar sistim anlamıyorum.
yine harika bir adım bildirimi
Sağol canım hareket olmadan gitmiyor malesefKabak ve yoğurt hep bana dokunuyorproteine ihtiyacım var diye devamlı yoğurt yesem de
yine harika bir adım bildirimiMaşallah
Yine olacaksın canım, hatta daha da zayıfı olacaksın. Olacağız .74 kiloydum burda
Insallah canım büssürü aminYine olacaksın canım, hatta daha da zayıfı olacaksın. Olacağız .
Yine göreceksin canim74 kiloydum burda
Afiyet olsun canimKızlar menüm
Sabah
Biraz yumurta
5 zeytin
Lor
Beyaz peynir 2 dilim
Domates biber
Bir t.ks bal
2 dilim b.ekmeği
Ara
1 kuru incir
1 kuru kayısı
Az üzüm
Aksam
6 ks tavuk mantar sote
2 ks pilav
1 dilim ekmek
Salata
Su 2.5 lt
18000 adim 540 puan
Zipzip-
Evet canım, bende bugün yarım saatte olsa yağmurun altında yürüdüm, ne iyi geldi.Sağol canım hareket olmadan gitmiyor malesef
Inşallah kaptanımYine göreceksin canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canımSabah 9.30
Bir lt incirli tarçınlı şu
Saat 11.00
2 yk yulaf bir bardak süt bir yumurta zeytin peynir doğranmış yeşillik bir kase
Saat 15.30
Şekersiz çay leblebi kuru kaysı karışımı
Saat 18.00
6 sardalya bir kase salata bir dilim ekmek
2.5 lt su
Valla bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duyduYok kiz yoktur dime yoktur
Özel para verdim baglattim ben yıkarım o hastaneyi
Töbeden gel tövbedenValla bu gözler neler gördü, bu kulaklar neler duyduinşallah yoktur diyelim, yine de nolur nolmaz yıkmaya gidecek olursan haber ver desteğe gelirim
Ne yesek ya yarıyor ya da dokunuyorOlabilir benimde lahana yedigim zaman oluyo şişkinlik o yüzden fazla yiyemem lahanayı
Kabak yapmıyor da yoğurt sıkıntılı biraz.Kabak ve yoğurt hep bana dokunuyorproteine ihtiyacım var diye devamlı yoğurt yesem de
yine harika bir adım bildirimiMaşallah
İnşallah yakın zamanda yine hedeflediğin kiloda olursun canım.74 kiloydum burda
Bana niye sopa sallıyon, git kocana sallaTöbeden gel tövbeden
Kocam demiyo ama sen diyosunBana niye sopa sallıyon, git kocana salla
Aynen öyle canımNe yesek ya yarıyor ya da dokunuyor
Inşallah canım ❤İnşallah yakın zamanda yine hedeflediğin kiloda olursun canım.
Zayiflamaktan ziyade acık hava da yürümek beni çok rahatlatıyor huzur veriyor ayni zamanda da zayıflatıyor daha ne olsunEvet canım, bende bugün yarım saatte olsa yağmurun altında yürüdüm, ne iyi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?