Ablan neyseki başka şehre gitmiyormuş canım, işleriniz rast gitsin. kolay gelsin.sizlerde cansiniz canimm hepinizi cok seviyorum onemli degil canim inan sen istedin diye katildim bende. Zaten kaptanimizn yaptigi bir yaris var az da olsa onun icin bile adim atmaya calisiyordum. Birde sen takipteyim diyince daha dikkatli olmaya calisiyorum. Ama bu hafta benim icin de biraz karisik geciyor ablam baska ilceye gidiyor 3 gun onlayim ama yine de diyetimden vazgecmiyorum spor yapamiyorum ama surekli tasinma isleri hic durmuyoruz o yuzden belki bu hafta iyibbir sonuc alamam ama onumuzdeki hafta tekrardan kaldigim yerden devam edicem sana sözüm var ama biraz uzayacak gibi sende kusura bakma
Maşallah sana canım ama kararında bırakmanız güzel olmuş hedefine de ulasmana sevindim..Evet adımlar geldi
Bugün biraz az oldu canım boğalarim
Kusuruma bakmayın
Size layık olmak için regl e rağmen regl in baş ağrısini karın ağrısını bahane etmeden canımı disime takip 2020 nin son adım Challenge ine adımızi altın harflerle yazdırmak için elimden geleni yaptım
Bana eşlik ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
Felicio
@asliogretmen
sonngulen
@PAPATYAM
enerji_kusagi
Adımımı size ithaf ediyorum
3 günde 100.000 hedefini tutturdum hepsi siz güzel boğaekibim sayesinde oldu.
Desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2750253
Canım ben mezun olduğum halde bir şeyler yerken sürekli burası aklıma geliyor..Zipzip- Felicio N Nidsalii iyi geceler.
Ben bu takıma dahil oldugumdan beri surekli uzerimde bir sorumluluk vardi ve bu beni cok motive ediyordu. Halada ediyor gum icinde kacamak tarzi bisey yemek istesem bile aksam bunu yazdigimda tepkiyle karsilasmamak icin bile yemiyorum. Yarismalar bazen yorucu oluyor. İlk baslarda oldugu gibi menulerimi ve sporumu yazmak kendi kendime yapabildigim sporlari yapmak istiyorum. Bazi arkadaslar gelip hemen vazgeciyorlar giderkende snki bizim motivasyonumuzu dusuruyorlar gibi geliyor yada ben oyle hissediyorum. Ben bi sure yarislara dahil olmak istemiyorum. Baslarda oldugu gibi yani menuleri yazdigimda olmus yada olmamis , miktari ne kadar yemem gerektigi hakkinda bilgi almak istiyorum
Kendimi o sekilde daha iyi hissesiyorum. Simdiden tesekkurler.
Aynen canimm birakmam merak etme bende cok tesekkur ederim insallah hedefime ulasicam Allahin izniyle. Simdi uyumam lazim yarin yorucu bir gun beni bekliyor iyi. gecelerrCanım sakın bırakma olur mu çok teşekkür ederim sözünü hiç unutma ben seni takibe devam ediyorum menülerine bakıyorum hepHepimiz ortak amaç için buradayız Birlikten kuvvet doğar
Evet canim cok saol iyi geceler.Ablan neyseki başka şehre gitmiyormuş canım, işleriniz rast gitsin. kolay gelsin.
Kolay gelsin size..sizlerde cansiniz canimm hepinizi cok seviyorum onemli degil canim inan sen istedin diye katildim bende. Zaten kaptanimizn yaptigi bir yaris var az da olsa onun icin bile adim atmaya calisiyordum. Birde sen takipteyim diyince daha dikkatli olmaya calisiyorum. Ama bu hafta benim icin de biraz karisik geciyor ablam baska ilceye gidiyor 3 gun onlayim ama yine de diyetimden vazgecmiyorum spor yapamiyorum ama surekli tasinma isleri hic durmuyoruz o yuzden belki bu hafta iyibbir sonuc alamam ama onumuzdeki hafta tekrardan kaldigim yerden devam edicem sana sözüm var ama biraz uzayacak gibi sende kusura bakma
Ben kaptanlarin yaptigi yarislarda varim ama bazen arkadaslarin yaptigi mesela bu haftaki grup yarisi gibi o tarz bisey. Tam anlatamadim galiba giden arkadas once cok iyi motive etti ve inan gece yarisina kadar evin icinde kostum durdum ama birde bugun olanlar beni soguttu. Kaptanlarin yarislarina dahil olacagim zaten yeterince spor yaptigimi dusunuyorum kacamk yapmiyorum ve verdigim kilolar cevremdende farkedilmeye baslandi o yuzden yola devmMaşallah sana canım ama kararında bırakmanız güzel olmuş hedefine de ulasmana sevindim..
Canım ben mezun olduğum halde bir şeyler yerken sürekli burası aklıma geliyor..
Mezun Oldum kilo almak istemiyorum ve buralarda takılmak istiyorum..
Ister spor olsun ister kilo yarısı olsun 3 hafta boyunca sürekli diğer takımlarla yarıştık..
Sonra yarış olursa ben yokum diye de bildirmiştim sen de aynısını yapmışsın..
Kendince kararında spor yapman önemli ...
Kaçamak yapmazsan az yaptığın spor bile kaslarını eritir
Ahh kuzum seni de severimAa çok sevgi sözcüğü oldu buralar Ama
Sağol canımMaşallah sana canım ama kararında bırakmanız güzel olmuş hedefine de ulasmana sevindim..
Canım ben mezun olduğum halde bir şeyler yerken sürekli burası aklıma geliyor..
Mezun Oldum kilo almak istemiyorum ve buralarda takılmak istiyorum..
Ister spor olsun ister kilo yarısı olsun 3 hafta boyunca sürekli diğer takımlarla yarıştık..
Sonra yarış olursa ben yokum diye de bildirmiştim sen de aynısını yapmışsın..
Kendince kararında spor yapman önemli ...
Kaçamak yapmazsan az yaptığın spor bile kaslarını eritir
Yo kim demişaaa kıskandın mı yoksa
Bende sabah artı geldim yine
Yarın dinlendirirsin kasları canımSelamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 1 i limonlu, 2 kuru erik 1 ceviz
Kahvaltı 11: 00
2 haşlanmış yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, okadar da süzme peynir, 3 yeşil zeytin, 1 domates, 1 salatalık,, 1 dilim tam buğday ekmeği, 5 dal maydonoz, 2 şekersiz çay
1 kupa yeşilçay
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 14 : 00 5 çiğ badem, 1 yeşil elma
Saat 16 : 00 şekersiz Türk kahvesi
Akşam 18 : 00
Brokoli haşlanmış, sarımsaklı yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
19 : 00 2 şekersiz çay
Saat 20 : 00 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru erik
Saat 23 : 00 yeşil çay
Gün içinde 3,5 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
19.543 adım _ 570 puan ( içinde boosted te var)
N Nidsalii
Sağol canım sayende
Napıyim yenmeye doyamiyorumNeyse canim yavas olsun da kalici olsun önemli olan o bi yandan da iyi bir şey
Sudem de gecen hafta yendiydi beni gelen vuruyo giden vuruyo bakalım Allah hayretsin
Cnm trafik öyle bir durdu ki iki taşıt sahibi yolu yıkamış tartışıyor biri diğerinin arabasına sürtmüş sokağın ortasında kaldım o ara baktım
Ama pek zorlanmam ben yemek yiyip makyajımı yaptığımı bilirim kırmızı ışıkta17 yıldır kullanıyorum konpedanı olduk artık
Stres oluyor tabii malum trafik
Canım biz özel eğitim aliyoruz sadeceGeçmiş olsun canim neler yapıyorsunuz
Canim boğamsen hepimizin rekorunu kırdin
Biz daha ne rekorlar kırarız
Guiness rekorları kitabına bile gireriz evellalah
Bir kadın hele bir boğayeter ki yapmak istesin olmayanı oldurur Allah'ın izniyle
Başarı tesadüf değil alışkanlık tır bebeğim
Takıl boğanahayatını yaşa
yüz bin adım
adım atacağım ❤ Bence bu gazla uzaya mekiksiz çıkacağız :)))))Tebrikler boğamİyi Geceler
29 Aralık Spor Bildirimi
16.025 adım = 480 puan
Zipzip- N Nidsalii
Eki Görüntüle 2750234 Eki Görüntüle 2750235
Süper bencedeŞuan kelimeler kıyafetsiz kaldı. (kifayet değil bak)
Sen böyle konuşmaya devam edersen yarın senin için 100.000 (yazıyla yüz bin) Birde altını çizeyimyüz bin adım
adım atacağım ❤ Bence bu gazla uzaya mekiksiz çıkacağız :)))))
Vooov naptın sen
Yazıların çoğu araya kaynadı canım daha yeni görüyorum yorumlarını ya.. Bir acayip gün oldu hayır olsun. Sudeye rakip dayanmıyor zatenNeyse canim yavas olsun da kalici olsun önemli olan o bi yandan da iyi bir şey
Sudem de gecen hafta yendiydi beni gelen vuruyo giden vuruyo bakalım Allah hayretsin
Hadi ya herkesi bir yenmiş pir yenmisimsudem34 beni de bir kez yenmişti ama bir daha olmadı canım, o mutluluğa tekrar eremedi :))
Geldi geldi çok iyi geldiBu yeni isim iyi gelir demiştim ben
Vooov kız maşallah
Ha ha kız seni yenemedim daha durYazıların çoğu araya kaynadı canım daha yeni görüyorum yorumlarını ya.. Bir acayip gün oldu hayır olsun. Sudeye rakip dayanmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?