- 24 Haziran 2016
- 7.543
- 26.574
- 548
Ha tamam canım teşekkür ederım4 ocak canım
Tek kelimeyle muhteşemYeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- PAPATYAM @asysss Tesnim1903 @missadangel madamhd Hepfitim sleepy angel Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 inci-tepik asliogretmen birbeste selensu82 Kahvesel @Eliff Eylull sudem34 N Nidsalii sonngulen Wilma11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz Cordelia @Sevgi22884550 Tutku44 @Elhan enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Amin teşekkür ederimYüzündeki güller hiç solmasın inşallah canımtamam canim yarın bitiş inşallah sende bize lazımsın
Canım emeklerin için çok teşekkür ederimmmmmn aşağı yukarı uyacağım inşallah bu kampa toplu kamplar heyecanlı olur sanırımbenim ilk kampım sizlerle
Gözünaydın hedefini en kısa sürede üzerinde görürsün inşallah canım
SağolGüle güle kullan
Ne güzel bir dilekte bulunmuşsun öyle...
Bayıldım
İnşaallah sağolSağlıklı güzel kilolarda kullan. Hep istediğin kilo çık.
Ne için
En iyisini yaptın canımBize de haber ver
Gitmedim canım daha haftaya salı gününe verdi randevuyuHatice canım gittin mi diyetisyene??
Anlattın mı bilmiyorum kaçırdım mı acaba???
Güle güle kullan canımTartım geldi kızlar
Süpersin. Çok güzel enerji ve azim veriyorsun.
Senin adina sevindim canim artık icin daha da rahat bir şekilde atacaksin adımlarını...
Gitmedim canım daha haftaya salı gününe verdi randevuyu
Güle güle kullan canım
Sağol canım
Valla kızlar yaptığım sporu adımları anlattım hocaya sagolsun çokta iyiydi ilgilendi
Zaten pek bisey de yapmiyomuşum
Böyle ilerlememi söyledi sadece yoğun yaptığım gün diger günü dinlenmemi söyledi neyseki motivem yükseldi tekrar bi kaldı diyetisyen haftaya onuda hallettim mi tamamdır
Yok canım arkadaş diyete yeni başlamamıştı ve kilosu 60 civarıydı 5li rakamlara inmeye çalışıyordu. Menülerimi paylaşıyorum canım listelere uyuyorum onun dışında bişey yemedim. Dolunay bugün son diye biliyorum.Masallah 4 günde 1.9 cok iyi. Kg. Çok muydu o arkadaşın ya da diyete ilk başlaması mı idi canim. İkiside degilse daha harika bu sonuç
Orucumda tam zamanina denk geldi desene dolunayida mi hesaba katacaz yaaaher seyde bize karşı hersey... ne zaman bitecekmis peki. Tarti günü ödemsiz olalım da yeter artik :) 100 gr.a uzulme canim sen kacamak yapmadiysan gönlün ferah olsun
Evet canım sıkılaşmam ve sarkmamam icin sporu bol yapmam lazımmışSenin adina sevindim canim artık icin daha da rahat bir şekilde atacaksin adımlarını...
Nasıl istersen canımSagol canım eline saglık .buna pazartesımı başlıcaz nasıl olacak yoksa yarından itibaren mi başlamak uygun olur.
Hayırlı olsun, güzel eksiler göstersin.Tartım geldi kızlar
Güle güle bol eksili günlerde kullanTartım geldi kızlar
4 Ocak bir grup başlayacağız canım yapmak isteyene tarihi serbest tuttukNe gün başlıyoruz tatlım?
Evet başlarim.4 Ocak bir grup başlayacağız canım yapmak isteyene tarihi serbest tuttuksende bizimle başlar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?