TeşekkürlerGüle güle bol eksili günlerde kullan
Amin teşekkürler .Hayırlı olsun, güzel eksiler göstersin.
Sağol teşekkür ederim geçmiş olsun
Gitmedim canım daha haftaya salı gününe verdi randevuyu
Güle güle kullan canım
Sağol canım
Valla kızlar yaptığım sporu adımları anlattım hocaya sagolsun çokta iyiydi ilgilendi
Zaten pek bisey de yapmiyomuşum
Böyle ilerlememi söyledi sadece yoğun yaptığım gün diger günü dinlenmemi söyledi neyseki motivem yükseldi tekrar bi kaldı diyetisyen haftaya onuda hallettim mi tamamdır
Tamam canım eline emeğine sağlıkYeni Yıl Kampı Listesi
Merhaba Canlar
Sizler için hazırladığım 7 günlük kamp listesi ektedir. Bizleri başarıya götürecek nokta öncelikle bizim kararlılığımızdır. Kamp menüsünü katılanlar miktarları kendine göre ayarlayabilir. Bu listeyi yapmak isteyenler bireysel olarak yapacağız. Bu sefer biraz free takılalım diyorum. İstediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Yine de takip isterseniz beni etiketleyebilirsiniz. Liste boyunca en az 1 saatlik istediğiniz bir sporu yaparsanız kilo vermenizi çok daha fazla hızlandıracaktır. Hali hazırda menülerde bulunan malzemelerin değişimi şöyle olabilir (yulaf yerine :keten tohumu veya küçük bir dilim ekmek
karabuğday ve maş fasulyesi yerine: bulgur, nohut, yeşil mercimek, barbunya vs olabilir meyve değişimi kış meyvelerinden elma mandalina vs kullanabilirsiniz )
Zipzip- @PAPATYAM @asysss @Tesnim1989 @missadangel madamhd @Yenidenyapabilirim @sleepy angel @Kirmizi pabuc D Dileksnr @icell_84 Zeynolin44 @incibilal @asliogretmen @birbeste @selensu82 @Kahvesel @Eliff Eylull sudem34 N Nidsalii @sonngulen @Migi_magid11 @birazhuzurdu2008 S Sevincoz Cordelia @Sevgi22884550 @Tutku44 @Elhan enerji_kusagi @Saricivcivcikcik
Yeni yıl a dikkat edelim yogayaÖncesi sonrası yaparım da 60 ı Bi göreyim küsüratsız sonra
Plates te yaparım yüz yogasıda zaten toparlamak lazım sarkma oluyor malum engel olmak toparlamak lazım
Yüz yogası yapıyorum ama ara ara, pek düzenli olmuyor malesef, yanakları da toplamak lazım
Perşembe dikkat et tamamAy ay canım çok sağol...
Hoş buldum..
Accik artı olabilirim ama dengelemeye çalışıyorum...
Evimde olmayınca ne pişirilirse dikkatli yemeye çalışıyorum ama artı geldi biraz ...
Dönüşte aranızdayım cuma bildirimlerine de katılacağım...
Canım eline emeğine sağlık...
Yol göstericiligin mükemmel
Onun sevgisi hepimize yeter cancağızım
Afiyet olsun Canım, menün güzel, ideal olmuş. Bu iki menüden son attığın düzeltme mi? Son attığında 2 çavdar ekmeği var sabah, sardalya diğerinden 2 fazla.Hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah 07.00 büyük su bardağı limonlu su Şekersiz tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltı 09.00 2 tane haşlanmış yumurta Yeşillik domates salatalık 2 dilim çavdar ekmegi
Öğlen 13..00 6 yemek kaşığı sebze yemeği
3 yemek kaşığı erişte 1 bardak ayran
15.00 1 bardak kefir
18.30 7 tane balık sardalya 1 kase mercimek çorbası 1 tabak salata yağsız tuzsuz
21.00 1 sekersiz çay icerim 2 tane kuru kayısı yerim
3litre su
.
Dolunay kaç gündür var acaba?Yok canım arkadaş diyete yeni başlamamıştı ve kilosu 60 civarıydı 5li rakamlara inmeye çalışıyordu. Menülerimi paylaşıyorum canım listelere uyuyorum onun dışında bişey yemedim. Dolunay bugün son diye biliyorum.
Gayet iyi
4 dilim ekmek olmuş toplamda30/12/2020
Sabah (08.30)
-Kaşarlı tost (ince 2 dilim tam buğday ekmeğine)
-1 haşlanmış yumurta
-4 zeytin
Öğle (12.45)
-1 kase ezogelin çorbası
-1 dilim ekmek
Akşam (18.00)
-3 köfte
-1 kase brokoli salatası
-1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (19.30)
-1 küçük muz
-1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
-1 büyük bardak kefir
1,5 litre su ama daha içerimZipzip-
ay valla sözün cok mantikli geldi.Canım atanma ve çocuk konularını hiç düşünmeden sanki boş zaman etkinliği yaparmış gibi sen sınava çalış. Her şey zamanla rayına oturur, su akar yolunu bulur.
3 gün canım. Pazartesi Salı Çarşamba. Bugün son inşallahDolunay kaç gündür var acaba?
Gayet iyi
Evet canım,ben 89 kiloyum ama daha zayıf da olsam günlük 4 dilim esmer ekmek ideal diye biliyorum,o yüzden tüketiyorum.Sıfır karbonhidrat olayına karşıyım şahsen.Yorumun için teşekkürler4 dilim ekmek olmuş toplamdaama araları çok ve beyaz ekmek olmadığı için sorun yok
Sağol. Tesadüf mü bilmem ama iki gündür stresliyim, regl aslında biliyorum sökmedi ama inş dolunaydır da biter3 gün canım. Pazartesi Salı Çarşamba. Bugün son inşallah
Pardon bilmiyordum kilonu. Aynen ben de karbonhidratsızlığa karşıyım :) birşey değilEvet canım,ben 89 kiloyum ama daha zayıf da olsam günlük 4 dilim esmer ekmek ideal diye biliyorum,o yüzden tüketiyorum.Sıfır karbonhidrat olayına karşıyım şahsen.Yorumun için teşekkürler
Farkında degilim canım yazarken kendi kendine olmuşAfiyet olsun Canım, menün güzel, ideal olmuş. Bu iki menüden son attığın düzeltme mi? Son attığında 2 çavdar ekmeği var sabah, sardalya diğerinden 2 fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?