10 gün birini yap 10 gün sonra diğerine geç gulumAt kuzum iyi olurbenim ufaklık durmuyor yedim yedim yoksa yemekler sarkıyor 2 saatte anca yediğim oluyor.
Yersin yapınca yemek gerekiyorYufka deme sakın 2gundur yiyom valla
Sağol canımAfiyet olsun canım
Hayırlı bahtlari olsun...ne rahatı bacım asıl dert ondan sonra başlayacak...eylülü büyüt bir de torun var sıradaValla abla hastanede calisiyo simdi nediyim doktor istese keske bende rahat etsem
MaşallahBen yatiyorum o zaman iyi geceler herkese
Ölmüşüm aglayanim yok desene ablaHayırlı bahtlari olsun...ne rahatı bacım asıl dert ondan sonra başlayacak...eylülü büyüt bir de torun var sırada
Hatta anam ihtiyarlamadan şu ikinciyi aradan çıkarayım bile der yani...
Uykum vardı yarim saat kestirdim inşallah zayıflamışımdırZeyno okadarda degil
Ah ah öğretmenim elime geçse uyuyacağım yarim saat gözümü kapattım minik kaka diye tepeme sıkıldıMaşallah
Bu saatte uyuyanlara imreniyorum.
TavşanUykum vardı yarim saat kestirdim inşallah zayıflamışımdır
Kokuyla da uyanabilirdin kuzum...buna da şükür napacan mecbuuurAh ah öğretmenim elime geçse uyuyacağım yarim saat gözümü kapattım minik kaka diye tepeme sıkıldı
PehhhUykum vardı yarim saat kestirdim inşallah zayıflamışımdır
Ahhh zeynom ahhh bende ayniyim bende gene ne gece ne gunduz uyku kalmadiAh ah öğretmenim elime geçse uyuyacağım yarim saat gözümü kapattım minik kaka diye tepeme sıkıldı
Afiyet olsun canımSabah, 10: 1 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek 2 dilim kaşar bir dilim beyaz peynir 2 ceviz bir bardak çay.
Öğlen bir dilim fırında makarna, bir bardak vişne kompostosu.
Akşam 2 kepce çorba 3 köfte salata bir küçük kase yoğurt.
Su 3 litre olur.
Afiyet olsun canım,sporun da güzelSelamlar
Menümü yazayım
Sabah 7:00
pırasalı yumurtalı omlet pek yiyemedım
Öğle 12:00
Dügün çorbası (bi kase)
4 adet Arnavut ciğeri
2-3 çatal pilav
Akşam
Bi kepçe arpa şehriyeli çorbası
7 adet köfte
Soğan domates
Spor :10304
dün çok uyumuşumBu saatte uyuyanlara imreniyorum.
Ben de uyuttum ama maşallahı var benimkilerin gürültüden uyandirdilar çocuğu yarim saat anca uyudu...Benimde cook uykum var yaa
Harikasin kuzum walk walk leslie yap gulum
Bende şimdi uyuttum gece hiç uyumuyor uykum var benimde
Afiyet olsun ❤❤❤
Uykum gelse de uyumamaya çalışıyorum sonra vücudum uykuya alışır falan mazallah..Çocuğu sat birine geç boş odaya biraz kestir kuzum...kiyamam sana
Ayy benim kızım da durmadan kedi istiyor ben uzaktan sevenlerdenim evde tüylü bir şey düşünemiyorum misal gece biz uyurken evin içinde gezer falan yatarken üstüme atlar ayy aklımı kaçırırım valla...Ilk geldigi gun cok kotuydu de toparladi masallah
Hiç hesapta yokken kedimiz oldu pesimizde geziyor evde :)))
Anasını ben görmedim inanmam...Anasi gibi desemde inanma
Seni kandırmaya çalışıyor bakalım kanacak mısın????Abla onu ne doktorlar ne muhendisler istedi
Ooo sporun harika Tuğbacim...
Oğlunun doğum günü için de kendine pasta yapmıştın ya.. helal olsun...Dene kuzum bende çok güzel tarifler var vallaha
Ben 1 litre suya elma ve 1 çubuk tarcın koymuştum sabaha kadar bekletip o sudan içmiştim ama çok berbattı tadı içemedim bi dahaDetoks suyu kız sade su içmeyenler deneyebilir
Bunu ne için alıntılamışım bilemedim şimdiÖlmüşüm aglayanim yok desene abla
Evet artidayim.Artımı çıktın canım
Ohhh şöyle bir Belçika havası alalım.
migdem pek iyi degildiMenu az değil mi
Senin menu güzelmiş
Su az en az 2.5 olması gerekir
Afiyet olsun
Afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?