- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
Sagol canım benim seninkininyaninda eksi bile sayilmaz tebrik ederim yine harikasınEksin güzel ablacım tebrikler
Teşekkür ederim guzelerin en güzeli dünürüm seninde yanima gelmene ne kaldı tebrik ederim guzelvermissin 2 günde güzel atak yaptin masallah sanaaaOyy maşallah dünürüme
Senin de kaybın çok güzel tebrik ederim.
Canım allah razı olsun gün içinde bile aklima gelion böyle dünür dünür diom durup dururken kendikendimeKolay gelsin. Ailenle keyifli bir gün gecirmeni dilerim tatlım. Çok özlicim seni.
Canim teşekkür ederim izindeyiz hepimizsırayla yanına gelecez inşallahGünaydın canım..
Bilmem Kazanıyor muydu??
Kaptana Sormak lazım.
Tebrikler eksin için...
Artık sen bırakırsın diyeti???
Günaydın hayırlı cumalar. ❤❤❤❤
Eksin çok güzel
Günaydın canım...
Süpersin muhtesemsin❤❤❤❤
Günaydın...
Olsun canım eksidesin ya önemli olan bu...
Günaydın hayırlı cumalar. ❤❤❤
Günaydın canım tebrikler
Günaydın hayırlı cumalar
Eksin de çok güzel...
Az çok farketmez ki yeter ki ekside ol.
Tebrikler hedefe az kaldı.
Günaydın canım...
Öyle Yap bakalım belki eksin fazla olur.
Günaydın kaptanım ❤❤❤❤❤
Ben de yalnız birakmayacagim sizi..
Bu cuma yanınızdayım
Hay masallah yediğin tahinler direk süt olmuş :)) tebriker taze annemizzz
Dirençlerde kırılmışşş amanda amannnnnnGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar hepinize,
Geçen cuma 83.7
Bu cuma 82.4
Fark 1.3
Yüzde 1,553Eki Görüntüle 2756646
Hayırlı olsun girişiniz
Buda benden gelsin Geçen cuma 75,7 olmuştum pazartesi 76,2 sonuçta cumaya göre -600 gram vermişimZipzip-
Düzeltme
Geçen cuma 86 kg.
Bu cuma 85,4 kg.
Eksilen 600 gram
Oran : 0.70
Zipzip- yeni bildirim canım. Aralıkta kallmisim. Sory.
Veee benim kilo bildirimim
Şimdi tartıldım
Geçen hafta cuma : 60,4
Bu cuma :59,8
Fark : 600 gr
Yüzde : 0.99
BAŞARDIMhedef tarihim 7 gün geçti ama oldu çok şükür,
Zipzip-
Sana bayıldığımı daha sık söylemeliyimmmmGeçen cuma 66.2
Bugün 63.3
Eksi 2.9
Yüzde 4,380
Hakkındahayırlısı olsun güzel hocamMerhabalar, ben 10. takıma transfer oldum. Bundan sonra bildirimlerimi orada yapacağım.Zipzip-
Herkese bu yolda başarılarAllah’a emanet
Su orucu iş görmüşZipzip- kaptanım eksi var çok şükür
Dışardayım yüzdeyi hesaplayamıyorum kusura bakma
Eki Görüntüle 2756768
Hakkında hayırlısı olsun canımZipzip- 10. Takıma transfer oldum bu haftadan itibaren orada bildirim yapıyorum. Bilgilerinize.
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta = 71.6
Güncel = 71.3
Fark = 0.3
Yüzde = 0.419
Bol misafirli bir haftaydı benim için elimden geleni yaptım buna da şükür diyorum
Senin kilon için az ama yinede Eksi eksidir canım tebriklerGeçen hafta 78. 500 dü galiba tam hatırlamıyorum
Bugün 78.300
-200
Daha cok spor yap canım bide aralıklı oruc yap 2 öğün beslen kabızda olma sakınKuzum vallahi ne yediysem onu yaziyorum
Harici bisey inan olmuyor
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun yenikararınMerhaba ne güzel bi takımınız var benide araniza alır mısınız
Tebrik ederim canim guzelatmissin ödemini ben seni 53 küsür zannediodum
Canım sporunu çoğalt yeşilçay ve zencefil çoğalt aksam 5 en son yemek yeme saatin olsun. Persembe asla ekmek yeme. Meyveyi kahvaltidan sonraki aranda ye. 2 öğün yap. Aralikli oruçla cok güzel kilo verirsin. Kabızda olma sakın. haftaya güzel yüzün gülerAblacım sımdı müsaıt oldum kusura bakmayın cevap gecıktı.
Her hafta ben çok az veriyorum demekki yanlış yaptığım şeyler var muhakkak elimde çok listem var kendıme dıyetısyene gittim o listelerde duruyo ama şu gece geç yatmak sabah geç kahvaltı falan bırde akşam çayın kahvenin yanına ıkı üçde olsa ağzıma bişeyler atıyorum.
Ben bundan nasıl vazgecicem yemıcem dıyorum yok o masa kurulunca ılk ağzıma bısey atıcam sinir oldum kendıme sımdı.
Ama silkelenmemın zamanı geldı. Olmayan eteğim mesela şuan oluyo elbisem öyle ama ben 200 gr vermişim ne güzelkendımı daha hafif hıssedıyroum ama anlayamadım şu önümüzdeki haftaya odaklanıcam bu haftada benım ıcın iç açıcı degıl ne yazıkki. Yanı ne denesem şaşırdım evde alay konusu oldum. Oğlum dıyokı annem haftada 15 kür değiştiriyo yanı o kadar göz önünde durumum.
Valla bılmıyorum çok sinir oldum kendıme
Tiramüsü noldu hacııııKendime ödül günü yapacaktım vazgeçtim
Zaten dün kaçamak yapmış sayiliyorum
Gidip biraz plates yapayım
Benim yoktu canim gec gördüm k.bakmaD Dileksnrbirbeste @Tesnim1989 Zipzip- dün ki spor adım bildirimleri yok sanırım liste yapmadan önce sormak istedim
Meto yaş 20 nasıl oluyo meto yaşı genclestirebilir miyiz acaba benim meto yaşım kac kafama yeni sorular bıraktın dostumAaaaaa çok kızdım vallahikuzum menülerim ortada gayet düzenli ve dengelide yiyorum benim kilo verme sebebim düzenli spor yapıyor olmam fark ettiyse hicbir gün eS geçmiyorum en az 45 dk yapiyorum ki oda ya cardiyo yada jilian oluyor ki bunlarda yağ yakan eğzersizler eee üstüne bide emziriyorum ha birde benim metabolik yaşım 20 canım hızlı caliisiyor meret tesekur ederim düşünüp yazdigin için
El parmak kalmadı alkışlamaktan yorulduk bu ne başarıdır arkadaş herkes listeden bir üstündekinin kıçını kaşısınCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 708. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.430
2. (4.TAKIM) ==> % 1.091
3. (10.TAKIM) ==> % 0,870
BİREYSEL DERECELER
1.Denp ==> % 4 ==>6. TAKIM
2. @Elif Eylul ==> % 3.846 ==> 6. TAKIM
3. Aylin42Konya ==> % 3.782 ==> 10. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
88prenses22 ==> -%3,041==> 10. TAKIM
Yaaa kızlar tadını çıkarıyorum vallahi tebrik ederim hepinizi imoji koyamiyorum cok kasiyo artik
Wc kürleri paylastik onlari uygula netten arastir ve yediğin her seyi bağırsağın için beslen canimKızlar tebrik ediyorum sizi harikasın
Takımım en kara benımWC sorunum var haftaya bomba gibi gelecegım
Yenmesi gereken en yanlis aksam o ama canımDün akşam kabak tatlısı yedim ondan