Canım doğum günün kutlu olsun ..Bende sizi iyi ki tanımışımKendimi o kadar iyi hissediyorum ki aranızda... Bu kadar değerli insanın bir araya gelmesi bence bir mucize canım bestem
Allah razı olsun kuzum
Gelin gelin canım free de takılırız hep birlikte...Sagol canım benim seninkininyaninda eksi bile sayilmaz tebrik ederim yine harikasın
Teşekkür ederim guzelerin en güzeli dünürüm seninde yanima gelmene ne kaldı tebrik ederim guzelvermissin 2 günde güzel atak yaptin masallah sanaaa
Canım allah razı olsun gün içinde bile aklima gelion böyle dünür dünür diom durup dururken kendikendime
Canim teşekkür ederim izindeyiz hepimizsırayla yanına gelecez inşallah
Hay masallah yediğin tahinler direk süt olmuş :)) tebriker taze annemizzz
Dirençlerde kırılmışşş amanda amannnnnntebrikler canımmmm
Hayırlı olsun girişiniz
tebrik ederim canımmm hayırlı olsun mezuniyetin tadını çıkar ve asla kilo alma inşallah
Sana bayıldığımı daha sık söylemeliyimmmmhaftaya zor ama bir sonraki hafta yanımdasın bence Masallah diyorum bence cidden sende kendine bi oku
Hakkındahayırlısı olsun güzel hocam
Su orucu iş görmüş
Hakkında hayırlısı olsun canım
Senin kilon için az ama yinede Eksi eksidir canım tebrikler
Daha cok spor yap canım bide aralıklı oruc yap 2 öğün beslen kabızda olma sakın
Hoşgeldin canım Hayırlı olsun yenikararın
Tebrik ederim canim guzelatmissin ödemini ben seni 53 küsür zannediodum
Canım sporunu çoğalt yeşilçay ve zencefil çoğalt aksam 5 en son yemek yeme saatin olsun. Persembe asla ekmek yeme. Meyveyi kahvaltidan sonraki aranda ye. 2 öğün yap. Aralikli oruçla cok güzel kilo verirsin. Kabızda olma sakın. haftaya güzel yüzün güler
Tiramüsü noldu hacıııı
Benim yoktu canim gec gördüm k.bakma
Meto yaş 20 nasıl oluyo meto yaşı genclestirebilir miyiz acaba benim meto yaşım kac kafama yeni sorular bıraktın dostum
El parmak kalmadı alkışlamaktan yorulduk bu ne başarıdır arkadaş herkes listeden bir üstündekinin kıçını kaşısın
Yaaa kızlar tadını çıkarıyorum vallahi tebrik ederim hepinizi imoji koyamiyorum cok kasiyo artik
Wc kürleri paylastik onlari uygula netten arastir ve yediğin her seyi bağırsağın için beslen canim
Yenmesi gereken en yanlis aksam o ama canım((
Teşekkür ederim güzel dileklerin için asiyemCanım doğum günün kutlu olsun ..
Sevdiklerinle sağlıklı, huzurlu,mutlu yıllar dilerim...
PzRtesi çıkacak inşaallah sonuç
30 dakila cardio lesli rahat hergün yapıyorumHay maşallah sana pekı günde ne kadar spor yapıyorsun?
Aslında simdi çıkmıştır internet bakabilirsin canimPzRtesi çıkacak inşaallah sonuç
Barkod almamıştım, onlar bakacak artık.30 dakila cardio lesli rahat hergün yapıyorum
Ama unutuyorum yazmayi cogu zaman bide canım kacamak yapmıyorum hic cayin yanina neler geliyo bizim evde bi bilseneşim abur cubur delisi ama sıkıyorum dişimi yemiyorum baska birseylerle uğraşıyorum yememek için
Aslında simdi çıkmıştır internet bakabilirsin canim
Günaydın canım.Günaydın Kızlarkaçamaksız hafta sonları diliyorum
Günaydın canımGünaydın kızçelerr,keyifli haftasonları olsun
Günaydın kaptanım. 🕊🕊🕊🕊🕊❤❤Günaydın mutlu hafta sonlari
Herkese hazirliyorum canım istersen hazırlarım ❤hak rttigim zaman isterimcanım kaptanımmm
Mezun oldugunda zorunluluk bitiyorSelamlar
Bugünkü menüm
Mezun olduk diye menü vermek zorunlumuydu artık bilemedim ama
Biz de seni seviyoruz canim❤❤Kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
Harikasınız
Denp E Elif_Eylul sizi dereceniz için ayrı tebrik ederim...
Bu takımı seviyorum❤❤❤❤ ❤
Günaydın canım ❤Günaydın Kızlarkaçamaksız hafta sonları diliyorum
Günaydın canım ❤Günaydın kızçelerr,keyifli haftasonları olsun
Günaydın canım o zaman cumaya eksilerle bekliyoruzGünaydın
Bugün 1 kilo ödem gitti
Cordelina kahvesel var önümdeYerinde saymazsan geçmem.Koş da kovalayım
Gunaydin canım kolye ucu ister misin sende tum takima hazırlıyorum ❤Günaydın kaptanım. 🕊🕊🕊🕊🕊❤❤
İnşallah kaptanımGünaydın canım o zaman cumaya eksilerle bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?