Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hepsini yarım yemişsin. Küserler. Kalanları da ye. Şaka tâbi ki.afiyet olsun. Güzel rakibem. Ben güçlü rakip severim. Beni zorlamali.

Çok güzel canım gerçekten su orucu özellikle bende de insülin direnci var ordan uzun yapamıyorum ama bir şekilde dikkat ede ede gidecek inşallah hepimizden allah razı olsun herkes birbirine bir şekilde destek oluyor sorumluluk aşılıyor kaptanımız bazen bozuyor olsak ta çok iyi senin kilon da zaten

Sporumu yaptım moralim de enerjim de yerine geldi biri olunca diyeti bozunca ama en çok spor da yapmamışsam suratım düşüyor resmen ya bugün yaptım çok şükür
30 dk eliptik 120p
12000 adım 360p toplam 480p N Nidsalii Zipzip-

Eklentiler

• E3FB3578-2DAA-43EA-BFCC-F6211B274A8E.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 26
Hey maşallah maratonlar paklar seni
Ben senden gordum ve araştırınca çok hoşuma gitti diyetisyenimede danıştım öğünü zengin tutarsam yapabilcegimi söyledi bugün iik gunumdu ama gayet güzel geçti
Benimde hem bedenime iyi geliyo hemde mantığıma çok yatiyo birde süreci hızlandırıyo insallah faydasini görmeni çok isterim canım. Diyetisyenininde onayindan geçmesi güzel olmuş
1. 60 biliyordum ama 1, 59
:)))) ohalde aynıyız seninle bende 159:)
Hedefini düşüecek misin daha biyakisir sanki
Yaaa neden neden neden
Tek derdin o artı 1 ise ortada sorun yok canımcımmmm
Dünkü menünü hatırlamıyorum ama ben bu sabah dahada artı idim. Kendimi birakamam onin icin boğazımı tutarim dedim ve tuttum sende oyleyaparsin olur biter canım. Bugun yapamadiysan yarin yaparsin. Detoks arkasi yemek yeyince oyle oluyor ve ödem topluyorsun bundan daha normal ne var yağ degilki o 1 kg. Canını sıkmayasın.
Sevdiğim bir arkadaş şöyle derdi: başına gelen olaylarda gülebiliyorsan sen olmuşsun demektir
Benim diyetisyen de 9 dilim verdi bakalım tartıyı çok merak ediyorum
Valla nasil desem her diyetisyende iyi degilki 9 uda hiç duymamıştım. Canım tartı ne diyo bide onu söylesene 1 haftada ne verdin ne aldin kaçırmışım seni k.bakma. merak ettim haftada 63 dilim ekmek yapar
Bilmiom yaa diyetisyenin dedigini yapmak zorunda misinki

Yok canım FREE listeye girdim bu hafta takımda tam değilim çok da yazamıyorum o yüzden tanımamışsındır
Canım lutfen daha cok oku ve yaz yoksa kg.veremiyo insan. Sen tam olarak takımdasın canım
Yüzüm kime dönük olursa olsun, yüreğim hep sana dönük olacak.
Elveda deme nolur yokluğunla üşütme beni

Kesinlikle haklısın. Sadece tartı üzdü beni başka bir problem yok...Anlayamamıştım niye böyle olduğunu detoksu tamamen unutmuşum. Daha dikkatli olacağım kuzum.
Baska problem yoksa bu takla atan ben oluveririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…