Tamam canim hemen hazırliyorumZipzip- kaptanım mavi olabilir mi
Hepsini yarım yemişsin. Küserler. Kalanları da ye.selamlar
Menümü yazayım
9.01.2021
Kahvaltı 13:00
4 adet ev yapımı nugget
Yarım haşlama patates
Yarım domates ( yarımdan ikiye bölündü)
Yarım biber
1 haşlama yumurta
Küçük peynır
Akşam 20:00
Bi kepçe tarhana çorbası
1 tabak mezgit balık (hepsini yemedim )
Salata
Spor : ev işler
Suyu bilmiyorum saymadım
Ama çok yoruldum yerleşme bi bitmedi beğenmedim mi yeri değiştirip duruyorum
İyi geceler canım.Iyi geceler kizlar ❤❤
Gecmise tam bakamadim sabah okuyacağım
Saol canım bende güçlü rakip severim yarışılırHepsini yarım yemişsin. Küserler. Kalanları da ye.Şaka tâbi ki.afiyet olsun. Güzel rakibem. Ben güçlü rakip severim. Beni zorlamali.
Çok güzel canım gerçekten su orucu özellikle bende de insülin direnci var ordan uzun yapamıyorum ama bir şekilde dikkat ede ede gidecek inşallah hepimizden allah razı olsun herkes birbirine bir şekilde destek oluyor sorumluluk aşılıyor kaptanımız bazen bozuyor olsak ta çok iyi senin kilon da zatenValla ben çok zor kilo veriyorum canım. Troit çalışmadığından. Su orucu baska bir sey onu saymazsak bana hayatimdaen hızlı kilo verdirwn şey aralıklı oruç olmuştur. Özellikle 18/6 yı şiddetle tavsiye ediyorum. Gerçi sen biliyormussun zaten . Evde banada zor ama bu grup sayesinde kolaylaştı şahsen hepinizden allah razı olsun
Sleepycim bugün internet hep sorunluydu. Hala da kasmalar oluyor ama sadece kulübe girdiğimde oluyor.Giremiyorum pek burda internet çekmiyo telefon bile heryerde çekmez
Teşwkkür ederim kaptanım
Hiç farketmedim ben burda genelde çekmezSleepycim bugün internet hep sorunluydu. Hala da kasmalar oluyor ama sadece kulübe girdiğimde oluyor.
Hey maşallah maratonlar paklar seni
Benimde hem bedenime iyi geliyo hemde mantığıma çok yatiyo birde süreci hızlandırıyo insallah faydasini görmeni çok isterim canım. Diyetisyenininde onayindan geçmesi güzel olmuşBen senden gordum ve araştırınca çok hoşuma gitti diyetisyenimede danıştım öğünü zengin tutarsam yapabilcegimi söyledi bugün iik gunumdu ama gayet güzel geçti
:)))) ohalde aynıyız seninle bende 159:)1. 60 biliyordum ama 1, 59
Yaaa neden neden nedenCanımın içi bugün pek kendime bakamadım. Sabah tartıda 1000 gr fazlalık gördüm...e bu ne şimdi dedim ... Bakalım bugün yarın normale donme çabaları içindeyim uyumadan yazarım menümü...yerlerde bir moralle ..sanırım iyi değilim kuzum...yaşam enerjim sıfır...
Valla nasil desem her diyetisyende iyi degilkiBenim diyetisyen de 9 dilim verdi bakalım tartıyı çok merak ediyorum
Canım lutfen daha cok oku ve yaz yoksa kg.veremiyo insan. Sen tam olarak takımdasın canımYok canım FREE listeye girdim bu hafta takımda tam değilim çok da yazamıyorum o yüzden tanımamışsındır
Yüzüm kime dönük olursa olsun, yüreğim hep sana dönük olacak.
Elveda deme nolur yokluğunla üşütme beni
Baska problem yoksa bu takla atan ben oluveririmKesinlikle haklısın. Sadece tartı üzdü beni başka bir problem yok...Anlayamamıştım niye böyle olduğunu detoksu tamamen unutmuşum. Daha dikkatli olacağım kuzum.
Sıra verilmez alınır. Bu hafta alamazsinVermiyon demi siranı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?